"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

doktora görüneden söktürücü kullanma canım önce test yap daha sonra doktora görün çıksada çıkmasada...

kızlar bat a 3 gün var bende bugün bi test yapsam çıkarmıki eczaneye folik asit almaya gidecem onuda alayım bari:)) çok heyecan yaptım

canım senle batımız aynı gün yap istersen benim çıktı ya belki sende de çıkar birde bir arkadaşımız sormuş gögüslerim yaklaşık 1 haftadır falan hassas ama son bir kaç gündür daha da arttı hassasiyeti acıması ve acıması şimdi benim bu kan sonucuna göre 4 haftalık mı bebeğim kızlar 245,47 di sonuç öğlenden sonra 2 de doktora göstericemde sonucu normal dimi

bana cevap veren yokmu ya

bende sendeki belirtiler yok canım reglim keşke gününde gelse yapsam bazrn 2-3 gün atıyor. canım değerlere göre kaç haftalık olduğu biliniyormuş baksana değerleri yazayım haftası çıakr ozaman:))Eki Görüntüle 476023 seninki 4 haftalık

bize de 28. haftadan sonra yaşama şansı yüksek dediler o bu değil rabbim ömür verirse yaşar, benm bebeğim küvezdeyken haberlerde 26 haftalık bebeğin hastaneden taburcu olduğunu söylüyordu mevlam yaşamasını istesin yeter ki 24-26 hafta rabbim bilir.
elbette acımız asla dinmeyecek öyle büyük bir boşluktayım ki tarifi yok rabbim kimseye yaşatmasın, unutmak da istemiyorum zaten oğlumu, 1 buçuk ay gittim gördüm dokundum sevdim, onun yeri benm yüreğim hep herkes için de aynıdır emin ol

canım geri kalanını doğal yolardan alayım diyorum.beslenmeme dikkat ederek.hafifte kilolu bi bayan olduğum içinde daha fazla şişmekten korkuyorum
anladım canım ama olması gereken folik asit miktarını alabilmen için gün içinde elinde sürekli ıspanakla dolaşman gerekebilir

kararımı verdim bugün idrar testi vede adet söktürücü alıcam
testi yapıcam büyük ihtimalle negatif olaca zaten
adet söktürücüye başlarım en azından adet olurum rahat bi nefes alırım

hööööyyy sakın diyim ya bebiş varsaaa :18:

Uzun bir aradan sonra geri döndüm kızlar.Bir haftadır nerdeyse baş ağrısıyla uğraşıyodum ama bugün çok dinç uyandım:)Herkese selamlar...

kararımı verdim bugün idrar testi vede adet söktürücü alıcam
testi yapıcam büyük ihtimalle negatif olaca zaten
adet söktürücüye başlarım en azından adet olurum rahat bi nefes alırım

Canım sen hala adet olmadın mı ya.En kısa zamanda tekrar test yap bence de canım bak ben yumurtlama günüme geldim sen daha adet olmamışsın aynı gün olacaktık senin tarihler iyice değişti.Kan testinin de hatalı çıkabildiğini duymuştum canım idrar testini mutlaka yap...

kızlar içimden hiç çalışmak gelmiyor şimdi serin bi yerde rahat rahat uyumak vardı gözlerim kapanıyor çalıştığım yerde.....

geçmiş olsun canım
bende neden gelmiyo umaynur diyodum
dikkat et kendine

Geldim artık canım baş ağrımın nedenini hala bilemesemde artık geçtiği için mutluyum adetimin son günü baş ağrısı çekiyordum zaten ama 4-5 gün sürmesi gerçekten beni mahvetti.Ayakta duramıyordum sürekli yatıyodum.Ama bugün iyiyim Allah herkese önce şifa versin.Sağlık herşeymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…