tamam canım bizede haber vermeyi unutma eğer negatif çıkarsada sakın üzülme daha batına 3 gün var kırmızılar gelmeden ümit kesmek yoook
kızlar bat a 3 gün var bende bugün bi test yapsam çıkarmıki eczaneye folik asit almaya gidecem onuda alayım bari:)) çok heyecan yaptım
canım kilo almak istemiyorsan yatarken iç ilacı iştah açsada en fazla k.valtıda çok yersin bence onunda sakıncası yok iyi bir k.valtı her daim gerekli
kızlar bat a 3 gün var bende bugün bi test yapsam çıkarmıki eczaneye folik asit almaya gidecem onuda alayım bari:)) çok heyecan yaptım
arkadaşlar merhaba
ben 21 temmuzda hsg çekirdim. 22 temmuzda ve 27 temmuzda eşimle birlikte olduk. oda 26 sında şehir dışına çıktı. 1 hafta sonra gelecek. 2 ilişkiden sadece 27 temmuz olan yumurtlama dönemime rasgeliyo. benim her ay böyle oluyo. çünkü eşimin işi hep şehirdışında. canım çok sıkılıyo. 2 ay denedik olmadı hsg çekindim bu ay tüpler açıktı, rahim ağzım yapışıkmış açıldı dedi doktor. bu ay kesin hamile kalcan dedi. ama bilmiyo tabi aylin eşiyle 2 kere birlikte olabildi, hatta 1 taneside boş yani
bana cevap veren yokmu ya
canım senle batımız aynı gün yap istersen benim çıktı ya belki sende de çıkar birde bir arkadaşımız sormuş gögüslerim yaklaşık 1 haftadır falan hassas ama son bir kaç gündür daha da arttı hassasiyeti acıması ve acıması şimdi benim bu kan sonucuna göre 4 haftalık mı bebeğim kızlar 245,47 di sonuç öğlenden sonra 2 de doktora göstericemde sonucu normal dimi
benim bebeğim daha çok ufaktı 24 haftadan sonra yasayabiliyorlarmıs ama hayırlısı böyleymiş ömrü yokmuş artık aglayamıyorum bile içim taşlaştı ömrüm boyunca ilk bebegimi unutmıcam 10 tanede cocugum olsa onu unutamam içimde kalıcak her zaman sevgisi
anladım canımcanım geri kalanını doğal yolardan alayım diyorum.beslenmeme dikkat ederek.hafifte kilolu bi bayan olduğum içinde daha fazla şişmekten korkuyorum
kararımı verdim bugün idrar testi vede adet söktürücü alıcam
testi yapıcam büyük ihtimalle negatif olaca zaten
adet söktürücüye başlarım en azından adet olurum rahat bi nefes alırım
batı geçip adet olan hanımlar yeni batlarını verin listeyi düzenleyeyim benimde bat 17 Ağustostan 12 Ağustosa çekildi çünkü 13. gün yani dün yumurtladım 14 gün sonrasıda bat tarihim oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/545287-nisan-2013-anneleri.html
Kızlar yeni topiğimizz bile açılmıışşş çok yakında oraya transfer olcaz inşallah
Uzun bir aradan sonra geri döndüm kızlar.Bir haftadır nerdeyse baş ağrısıyla uğraşıyodum ama bugün çok dinç uyandım:)Herkese selamlar...
evet canım inşallah
selam çok geçmiş olsun
inşallah canım inşallahhhhttp://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/545287-nisan-2013-anneleri.html
Kızlar yeni topiğimizz bile açılmıışşş çok yakında oraya transfer olcaz inşallah
geçmiş olsun canımUzun bir aradan sonra geri döndüm kızlar.Bir haftadır nerdeyse baş ağrısıyla uğraşıyodum ama bugün çok dinç uyandım:)Herkese selamlar...
kararımı verdim bugün idrar testi vede adet söktürücü alıcam
testi yapıcam büyük ihtimalle negatif olaca zaten
adet söktürücüye başlarım en azından adet olurum rahat bi nefes alırım
geçmiş olsun canım
bende neden gelmiyo umaynur diyodum
dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?