internetten tespit ettim canım son 3 aylık adet tarihimi girdim çıkan sonuca göre denemeleri yaptık ve adetimin 9. gününden 21 güne kadar aralıklı olarak yaptık.canım reglin bittikten sonra çalışmalara nasıl başladınız yumurtlama günlerini tespit edebilmişmiydin
internetten tespit ettim canım son 3 aylık adet tarihimi girdim çıkan sonuca göre denemeleri yaptık ve adetimin 9. gününden 21 güne kadar aralıklı olarak yaptık.
[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brsn61[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sezen00[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rankara[/td]
[td]22 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebson[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aallmmiirraa[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]blossomm[/td]
[td]14 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]marchsmall[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci478[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeycan[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]
* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...
bizde günaşırı yaptık regliden sonra 22.günde dahil sonra eşim şehirdışına gitt zaten
canım benımkını dgeıstırebılırsın artık yenı bat 27- 28 agustos
inşallah olmuştur canım biz gün aşırı yapmadık arada kaçırdığımız günler vardı bende saat 2 de doktora gidicem bakalım ne diyecek tahlile doktor hamilesin demeden aramadım kayınvalidemi falan doktor onaylasın ondan sonra söyleyeceğim kaynanama çok istiyordu kendiside evlendiğim ilk gününden beri bebek soruyordu bana bakalım ne tepki verecek merak ediyorum en çok eşimin tepkisi ne olacak ağlar belkide mutluluktan.
değiştirdim canım sakın üzülme bizim şansımız Ağustos değilmiydi öylede olacak zaten
eşinde mi bilmiyor canım benim eşim duysa ağlamaktan helak olurinşallah olmuştur canım biz gün aşırı yapmadık arada kaçırdığımız günler vardı bende saat 2 de doktora gidicem bakalım ne diyecek tahlile doktor hamilesin demeden aramadım kayınvalidemi falan doktor onaylasın ondan sonra söyleyeceğim kaynanama çok istiyordu kendiside evlendiğim ilk gününden beri bebek soruyordu bana bakalım ne tepki verecek merak ediyorum en çok eşimin tepkisi ne olacak ağlar belkide mutluluktan.
bu arada yeni batını vermeyen uzun süredir topice uğramayan hanımları listeden çıkarmayı düşünüyorum kızlar tabi 1 hafta bekledikten sonra
üzülüyorum üzülmüyorumm desem yalan olur ama gecek bılıyorummm benım agustısta zor canım yaaa ramazanın son haftası memlekete gdıyoruzzz orddaa gunlerı takıp etmek zor olucakkk ve tamda o zmna denk gelıyoooo
üzülüyorum üzülmüyorumm desem yalan olur ama gecek bılıyorummm benım agustısta zor canım yaaa ramazanın son haftası memlekete gdıyoruzzz orddaa gunlerı takıp etmek zor olucakkk ve tamda o zmna denk gelıyoooo
ben ayın 10undan sonraaa cok fazla gıremıycem tatıle gııtıgımz ııcnnnn sakın benıde sılmeeeeee ben ılk hamıle oldgumde sııznle paylasmak ıstıyorumm
olurmu kız silermiyim seni biliyoruz artık seni burda paylaşacaksın hamileliğini inşallah
tebrık edrım canımmmmmm adaşızzzzz bu ardaaaaaaa :) ılk denemnızmıydııııı canım
eşinde mi bilmiyor canım benim eşim duysa ağlamaktan helak olurduygusal bir şekilde bekiyor zaten ne kadarlık evlisin ,hamilsesin değerin yüksek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?