kararımı verdim bugün idrar testi vede adet söktürücü alıcam
testi yapıcam büyük ihtimalle negatif olaca zaten
adet söktürücüye başlarım en azından adet olurum rahat bi nefes alırım
İş yerindeyim valla bende kafayı yiyecemcanım yakında eczane varsa hadi git test al gelde yap kız çok merak ediyorum senin sonuçu hergün senin yazılarını okuyunca ben çatlıyorum meraktan inşallah hamile çıkarsın.eger hamile isen akşam eşine süpriz yaparsın.degilsen de hiç söyleme test yaptığını
kesinlikle öyle rabbim sağlığımızı almasın elimizden...Geldim artık canım baş ağrımın nedenini hala bilemesemde artık geçtiği için mutluyum adetimin son günü baş ağrısı çekiyordum zaten ama 4-5 gün sürmesi gerçekten beni mahvetti.Ayakta duramıyordum sürekli yatıyodum.Ama bugün iyiyim Allah herkese önce şifa versin.Sağlık herşeymiş...
günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz
kesinlikle öyle rabbim sağlığımızı almasın elimizden...
baş ağrısını iyi bilirim feci bişeydir.. kurtulmana sevindim...
aramıza hoşgeldin
günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 475966
evet kızlar belirtilerimi yazmıştım ama bir daha yazayım yumurtlamadan beri sağ kasığımda ağrı var.gögüs uçlarımda acıma hassasiyet var gazım var yaklaşık 10 günden beri geceleri bacaklarıma ateş basıyordu ara sıra birde uyku hali
vardı canım ama ümitlenmek istemiyordum ilk denemem di bu ay çünkü belirtilerim gögüs uçlarında acıma sağ kasığımda yumurtalama gününden beri ağrı ateş basması ara ara aşırı gaz sık idrara çıkma ve uyku hali ramazandan sanıyordum ama değilmiş.
İş yerindeyim valla bende kafayı yiyecem
ama şimdi yapabilme imkanım yok
aslında ben hiç ümitli değildim,ihtimal vermiyodum ama bazı arkadaşların söyledikleri bana acaba dedirtiyoooo
testi iş çıkışı eve giderken alıcam eşimden gizli yapıcam sonucu akşam yada yarın yazarım dua edin kızlar ne olur
biliyorum imkansız ama allah ol derse olur....
kızlar karnımda hafif ağrı var ve göğüslerim çok ağrıyo... bat günüm bugün ve hala kırmızılar gelmedi
inşallah rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
aslında ben hiç ümitli değildim,ihtimal vermiyodum ama bazı arkadaşların söyledikleri bana acaba dedirtiyoooo
testi iş çıkışı eve giderken alıcam eşimden gizli yapıcam sonucu akşam yada yarın yazarım dua edin kızlar ne olur
çok teşekkürler kızlar allahım hepinize nasip etsin çok aratmasın inşallah bana hiç aratmadı ilk denemem de hamile kaldım umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
çok teşekkürler kızlar allahım hepinize nasip etsin çok aratmasın inşallah bana hiç aratmadı ilk denemem de hamile kaldım umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.
canım ben adetime 9 gün kala ve 5 gün kala yaptım negatif çıktı sonra moralim bozuldu ve kendi kendime bat geçene kadar yapmayacağıma söz verdim... ama içim içimi de yiyo 5 dk bir lavaboya gidiyorum...Canım sen test yapmamışmıydın.. yapsanmı acabaaa :)
canım reglin bittikten sonra çalışmalara nasıl başladınız yumurtlama günlerini tespit edebilmişmiydin
canım ben adetime 9 gün kala ve 5 gün kala yaptım negatif çıktı sonra moralim bozuldu ve kendi kendime bat geçene kadar yapmayacağıma söz verdim... ama içim içimi de yiyo 5 dk bir lavaboya gidiyorum...
hayırlısı böyleymiş canım ne zamandır deniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?