"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kararımı verdim bugün idrar testi vede adet söktürücü alıcam
testi yapıcam büyük ihtimalle negatif olaca zaten
adet söktürücüye başlarım en azından adet olurum rahat bi nefes alırım

canım yakında eczane varsa hadi git test al gelde yap kız çok merak ediyorum senin sonuçu hergün senin yazılarını okuyunca ben çatlıyorum meraktan inşallah hamile çıkarsın.eger hamile isen akşam eşine süpriz yaparsın.degilsen de hiç söyleme test yaptığını

İş yerindeyim valla bende kafayı yiyecem

ama şimdi yapabilme imkanım yok

aslında ben hiç ümitli değildim,ihtimal vermiyodum ama bazı arkadaşların söyledikleri bana acaba dedirtiyoooo

testi iş çıkışı eve giderken alıcam eşimden gizli yapıcam sonucu akşam yada yarın yazarım dua edin kızlar ne olur

biliyorum imkansız ama allah ol derse olur....

kesinlikle öyle rabbim sağlığımızı almasın elimizden...
baş ağrısını iyi bilirim feci bişeydir.. kurtulmana sevindim...
aramıza hoşgeldin

hayırlısı böyleymiş canım ne zamandır deniyorsunuz

kesinlikle öyle rabbim sağlığımızı almasın elimizden...
baş ağrısını iyi bilirim feci bişeydir.. kurtulmana sevindim...
aramıza hoşgeldin

Hoşbulduk canım..Testi yap en kısa zamanda dediğim gibi çok düşük bi ihtimalde olsa kan testinin de yanlış çıkabildiğini duydum.Eğer bebek yoksa hemen doktora git adet söktürücünü al.Düzenini bozuyosun yoksa daha fazla bekleme.Düzensizleşir adetin o zaman çocuk yapması daha zor biliyosun.İnşallah bu sefer çift çizgiyi görürsün canım...

Canım üzülme hic Allah ne zaman nasip ederse o zaman.. zamanın varmış demekkii sabırlı ol biraz :)

Çok tebrik ederimm çok sevindimm.. Aşama aşama anlatırsın bize canım artık bizde haberdar oluruz.. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahh...

inşallah rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

İnşallhh çift cizgiyi görürsün canımmm.. mutlaka yaz... ben demiştim hamişler dökülcek teket teker diyeee :)

kızlar karnımda hafif ağrı var ve göğüslerim çok ağrıyo... bat günüm bugün ve hala kırmızılar gelmedi

Çok tebrik ederimm çok sevindimm.. Aşama aşama anlatırsın bize canım artık bizde haberdar oluruz.. Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahh...[/QUOTE]

inşallah rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin

çok teşekkürler kızlar allahım hepinize nasip etsin çok aratmasın inşallah bana hiç aratmadı ilk denemem de hamile kaldım umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah.

hayırlı haberlerini bekliyorum canım

İnşallahh .... Hamilelerin duaları tutarmışş bol bol dua et canımm bize, bizde sana.. Amin canım inşallahh sağlıklı,hayırlı bi evladın olur..

Son düzenleme:

canım reglin bittikten sonra çalışmalara nasıl başladınız yumurtlama günlerini tespit edebilmişmiydin

hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre verir inşallah.hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım ben adetime 9 gün kala ve 5 gün kala yaptım negatif çıktı sonra moralim bozuldu ve kendi kendime bat geçene kadar yapmayacağıma söz verdim... ama içim içimi de yiyo 5 dk bir lavaboya gidiyorum...

Nasılda sabrediyosun :)... ben şimdiye kadar çoktaaann yapmıştımmm.. benim günüme 1-2 gün kala yaparım herhalde diyorum ama bende bat tarihimi beklicemm sabredersem tabi...

çok sevindim inci senin adına.yazışmalarınızı okudum ve imrenerek bakıyorum.Allah hepimize nasip etsin.benim ilk denemen geçen aydı olmadı bakalım bu ay ne olacak sabırsızlıkla bekliyorum bat 24 ağustos daha çok var ama şimdiden heyecan basıyor beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…