yok bilmiyor akşama öğrenicek bakalım anneme ve ablama söyledim eşim işte zaten şuanda telefonu kapalı oluyor çalışırken yüzünü görmek istiyorum söylediğimde eve gideyim söyleyeceğim bakalım akşam olsun 2,5 yıl oldu ben evleneli 2009 aralıkta evlendim
sol kasığımda ağrı ve sıcaklık var hayra çıksın inşallah hafif hafif ağrıyor
Nasıl söylemeyi planlıyorsun pekii.. :)..
İnşalhhh.. benim 4-5 gündür sol kasığımda ağrı var, hala var yanii.. inşallahh kötü bişi yoktur bekliyorum bende.. aşırı terleme var bide çok su içmeme bağlıyorum ..
sol kasığımda ağrı ve sıcaklık var hayra çıksın inşallah hafif hafif ağrıyor
İnşalhhh.. benim 4-5 gündür sol kasığımda ağrı var, hala var yanii.. inşallahh kötü bişi yoktur bekliyorum bende.. aşırı terleme var bide çok su içmeme bağlıyorum ..
merhaba arkadaşlar benim bat 7 ağustos. az önce labaquick marka gebelik testi yaptım çok silik de olsa 2.çizgiyi gördüm. kan testi de yaptırmadım. inş hamileyeimdir. rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin hepimzin yüzünü güldürsün
hayırlısı olsun canım teste çıktıysa hamilesindir kanda da baktır istersen.merhaba arkadaşlar benim bat 7 ağustos. az önce labaquick marka gebelik testi yaptım çok silik de olsa 2.çizgiyi gördüm. kan testi de yaptırmadım. inş hamileyeimdir. rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin hepimzin yüzünü güldürsün
Benim de az önce biraz akıntım olduğunu farkettim
ama bu uzaaaak bi belirti benim için
5 gün boyunca sol kasığım çok ağrımıştı şimdi niye geçti bu beeee
ağrımasın desem ağrır şimdi ağrımayası tuttu
bi belirti istiyorum
bu arada yeni batını vermeyen uzun süredir topice uğramayan hanımları listeden çıkarmayı düşünüyorum kızlar tabi 1 hafta bekledikten sonra
bilmem direk söylerim herhalde ben işten çıktığımda evde olacak zaten o büyük ihtimal uzanıyo olur yanına oturup öpüp hadi iyisin baba oluyosun derim sanırım .
bilmem direk söylerim herhalde ben işten çıktığımda evde olacak zaten o büyük ihtimal uzanıyo olur yanına oturup öpüp hadi iyisin baba oluyosun derim sanırım .
merhaba arkadaşlar benim bat 7 ağustos. az önce labaquick marka gebelik testi yaptım çok silik de olsa 2.çizgiyi gördüm. kan testi de yaptırmadım. inş hamileyeimdir. rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin hepimzin yüzünü güldürsün
bende de vardı aşırı terleme şuan normal dün şiddetli baş ağrım vardı offffffff
hayırlısı canım benimde sağ tarafımda o ağrı özellikle yatarken daha çok hissediyorum ağrısını.gerçi normalde de var şuan bile ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?