"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Nasıl söylemeyi planlıyorsun pekii.. :)..

merhaba arkadaşlar benim bat 7 ağustos. az önce labaquick marka gebelik testi yaptım çok silik de olsa 2.çizgiyi gördüm. kan testi de yaptırmadım. inş hamileyeimdir. rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin hepimzin yüzünü güldürsün

sol kasığımda ağrı ve sıcaklık var hayra çıksın inşallah hafif hafif ağrıyor

Benim de az önce biraz akıntım olduğunu farkettim
ama bu uzaaaak bi belirti benim için
5 gün boyunca sol kasığım çok ağrımıştı şimdi niye geçti bu beeee
ağrımasın desem ağrır şimdi ağrımayası tuttu
bi belirti istiyorum

Merhaba kızLar önceLikLe bugune sevındırıcı haberLere başladık incicim seni tebrık ederım canım allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsın inş.
eğLenceLi tatLım sende üzüLme moraLini yüksek tut rabbim mutLaka bizede bu duyguyu yaşatacaktır...

İnşalhhh.. benim 4-5 gündür sol kasığımda ağrı var, hala var yanii.. inşallahh kötü bişi yoktur bekliyorum bende.. aşırı terleme var bide çok su içmeme bağlıyorum ..

hayırlısı canım benimde sağ tarafımda o ağrı özellikle yatarken daha çok hissediyorum ağrısını.gerçi normalde de var şuan bile ağrıyor

Canım bi kan testi yaptır istersen bi hafta öncesinden kan testinde çıkıyormuş :13:

hayırlısı olsun canım teste çıktıysa hamilesindir kanda da baktır istersen.

kız valla belirtiler kayboldu mu ne moral bozucuu :)) bak kızlar abat lardan önce yapanların silik çıkıyor bizde yapalım akşama yapacam ben

bilmem direk söylerim herhalde ben işten çıktığımda evde olacak zaten o büyük ihtimal uzanıyo olur yanına oturup öpüp hadi iyisin baba oluyosun derim sanırım .

Ayyy.. :) ne tepki verir acaba.. eşimide çok merak ediyorumm ama hamile kalmadan o anı hic göremicem sanırımm.. yarın bizede anlat olurmu canımm.. kendine dikkat et artık bundan sonraa :)) hihihi

bilmem direk söylerim herhalde ben işten çıktığımda evde olacak zaten o büyük ihtimal uzanıyo olur yanına oturup öpüp hadi iyisin baba oluyosun derim sanırım .

canım biraz daha süslesen ne bileyim bebek patiği alıp göreceği yere koysan bişiler yazsan:)) heyecanlı olman lazım senin donuksun biraz olayın şokunda olduğun için mi:))

Gerçekten mi yaaa
Allah tamamına erdirsin canım çok sevindim.
Canım benim de bat 7 ağustos,senin o dediğin test eczanede kaç TL?
Umutlandım bak şimdi
Kesin bat.a kadar bekleyemem ben

canım bence bi bebek ayakkabısı al içinede yaptığın testi koy onuda hediye paketi yaptır. akşamda eşine sana bi hediye aldım de kutuyu ver açınca şok olacaktır eminim hemen öyle söyleme baba oluyorsun diye...

bende de vardı aşırı terleme şuan normal dün şiddetli baş ağrım vardı offffffff

Hic böyle olmamıştım ben.. ama kasık ağrısı ve terleme dışında bi belirtim yok pff beklemek sıkıcı

hayırlısı canım benimde sağ tarafımda o ağrı özellikle yatarken daha çok hissediyorum ağrısını.gerçi normalde de var şuan bile ağrıyor

İncicimmm bu bi belirti olabilir diyosun yaniii.. :) ama benim genelde sağ yumurtalık ağrır ondan hep o catlıyodur diye düşünüyodum ama bu sefer sol oldu hayırlısı..

KızLar benim ayın 2 de doktor randövüm var tahLiL sonuçLarıma bakıcak ayın 6 da bat tarihim... BiLiyorum benim hamiLe oLmam çok zor sol tüpüm tıkaLı ama perşembe günü doktora gittigimde gebelik varsa %100 yokturda uLtrasyonLa baktıgı zaman doktor beLLi oLurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…