canım bence bi bebek ayakkabısı al içinede yaptığın testi koy onuda hediye paketi yaptır. akşamda eşine sana bi hediye aldım de kutuyu ver açınca şok olacaktır eminim hemen öyle söyleme baba oluyorsun diye...
çok güzel bir fikir tuttum :) hamile kaldığımda mutlaka yapıcam
canım geri dönme gibi şansları yok :))milyonlarcasından 25-30 u yumurta yakınlarında kalıyor hangisi delerse bebeiş oluyor:)) .
Dönmüyolarsa iyi
[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brsn61[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sezen00[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rankara[/td]
[td]22 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebson[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aallmmiirraa[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]blossomm[/td]
[td]14 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]marchsmall[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci478[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeycan[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...
eger bende hamile olursam bı gunnnn bende yapıcamm cok hosuma gıttııı:)[/QUOTE
güzel bir fikirmiş değişik geldi bir gün hamile olursam deneyeceğim
eger bende hamile olursam bı gunnnn bende yapıcamm cok hosuma gıttııı:)
Benim bat 25 ağustos beni de ekler misin canım listeye
ben bu listeyi anlayamadım bu topiğe yeni girdim neye göre ekleme yapıyorsunuz
adet trihLerimiz canım .. adet ttarihLerimizi yazıp o gunu hep beraber bekLıyoruz bebiş varmı yokmu dıye
21 ağustos beni de eklermisiniz şans getirir belki hem ben buay soğan kürüne başladım rabbim faydasını versin inşallah
perilous ekliyor canım görünce ekLer senide
hadi hayırLısı bakaLım ne kadardık bebek istiyorsunuz ?[/
canım 8 aylık evliyiz hiç korunmadık ama olmadı ve veb uzun bir süre vajinusmusla uğraştım onu aştım 8 ay önce karışık bir hikayem var yorgun kırıcı ve üzgün ben il evliliğimi 2006 da yaptım ve bu evliliğim süresince bende birliktelik olmadı vajinusmus olduğu fark ettim sonra 5 yıl sonra bitti 8ay önce ilk evliliğimi yaptım ve yendim çok şükür şimdide bebeğim olsun çok istiyorumm(((
perilous ekliyor canım görünce ekLer senide
hadi hayırLısı bakaLım ne kadardık bebek istiyorsunuz ?[/
canım 8 aylık evliyiz hiç korunmadık ama olmadı ve veb uzun bir süre vajinusmusla uğraştım onu aştım 8 ay önce karışık bir hikayem var yorgun kırıcı ve üzgün ben il evliliğimi 2006 da yaptım ve bu evliliğim süresince bende birliktelik olmadı vajinusmus olduğu fark ettim sonra 5 yıl sonra bitti 8ay önce ilk evliliğimi yaptım ve yendim çok şükür şimdide bebeğim olsun çok istiyorumm(((
benimde bı arkadasım vajınusmustu oda zor oLsada yendi seni az çok anLayabiLİyorum tatLım bak ne guzeL onu yenmişsin rabbim en yakın zamanda bebişte nasip eder inş. istersen bı kadın dogum doktoruna gozuk beLki hormonsaL bi nedenLe oLmuyordur bu arada kaç yaşındasın canım
yok yok 20-30 oraya yakına kamp kurup bekliyor biride yolunu buluyor:)) diğerleri orda ölüyor öyle canım
kızlar slvy1987 laboquick ile öğrendim dedi ya bende ggden bir bakayım dedim bu markanın 15 tl gibi birşeye erken gebelik testide var ilişkiden 5 gün sonra doğru sonuç verir yazıyor acaba doğrumu
benimde bı arkadasım vajınusmustu oda zor oLsada yendi seni az çok anLayabiLİyorum tatLım bak ne guzeL onu yenmişsin rabbim en yakın zamanda bebişte nasip eder inş. istersen bı kadın dogum doktoruna gozuk beLki hormonsaL bi nedenLe oLmuyordur bu arada kaç yaşındasın canım[/QUOTE
27 yaşındayım canım gittim doktora bende adet düzensizliği var yani pko zorlu bir 5 yıl geçirdim strese bağlı şimdi bunları yaşıyorum gün geliyor herşeyden vazgeçiyorum asilik yapmak istemiyorum gün geliyor bu sitede birazda olsa umut buluyorum neden olmasın bende olabilirim daha 8 ay oldu diyorum ama itiraf etmem geregirki kolayca tek gecede hamile kalan bayanlara hayranım ne kadar yıprattıysam artık kendimi şimdi zor toparlıyorum sorunlu bir evlilik arkasına boşanma aman ne biliyim böyle işte
benimde bı arkadasım vajınusmustu oda zor oLsada yendi seni az çok anLayabiLİyorum tatLım bak ne guzeL onu yenmişsin rabbim en yakın zamanda bebişte nasip eder inş. istersen bı kadın dogum doktoruna gozuk beLki hormonsaL bi nedenLe oLmuyordur bu arada kaç yaşındasın canım[/QUOTE
27 yaşındayım canım gittim doktora bende adet düzensizliği var yani pko zorlu bir 5 yıl geçirdim strese bağlı şimdi bunları yaşıyorum gün geliyor herşeyden vazgeçiyorum asilik yapmak istemiyorum gün geliyor bu sitede birazda olsa umut buluyorum neden olmasın bende olabilirim daha 8 ay oldu diyorum ama itiraf etmem geregirki kolayca tek gecede hamile kalan bayanlara hayranım ne kadar yıprattıysam artık kendimi şimdi zor toparlıyorum sorunlu bir evlilik arkasına boşanma aman ne biliyim böyle işte
Canım umutsuzluga kapılma moralinide yüksek tut.. herşeyin başı inanmaktan geliyor..sen rabbime inan bunca zor gunlerin ardında mutlaka bir gökkuşagı dogacaktır uzerine..stresten sıkıntıdan uzak dur daha 8 ay olmuş bak ben 1.5 seneLik evLiyim bende hamile kalamadım artı bırde sol tüpüm tıkalı hamıle kalmam çok zor olsada yınede umudumu kaybetmıyorum...peki şimdiki evliligin nsl inş. mutlusundur
Canım umutsuzluga kapılma moralinide yüksek tut.. herşeyin başı inanmaktan geliyor..sen rabbime inan bunca zor gunlerin ardında mutlaka bir gökkuşagı dogacaktır uzerine..stresten sıkıntıdan uzak dur daha 8 ay olmuş bak ben 1.5 seneLik evLiyim bende hamile kalamadım artı bırde sol tüpüm tıkalı hamıle kalmam çok zor olsada yınede umudumu kaybetmıyorum...peki şimdiki evliligin nsl inş. mutlusundur
çok şükür çok mutluyum ilk aşkımla evlendim çünkü dedim ya bir gün bu topiğe hayat hikayemi yazarım çok ağlamazsanız çok film gibi bir hayat değişik bir hikaye benim için bu insanla ve o insan içinde benimle evlenmesi bir mücize gibi bazen bu evliliğe bakerken bir mucize gerçekleşti demekki haytta çok istediğin şeyler gün gelir olurmuş bebek olayınada öyle bakıyorum rabbimden istiyorum hazinesi bol tüm isteyenlerede banada verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?