"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar hamileyim bat 3 ağustos tu sabah idrar testi yaptım pozitif hemen hastaneye gittim ve sonuç 245,47 çıktı

hayırlı olsun canım allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inş.benimde bat 3-4 agustos ama ben belirti göremiyorum çok merak ediyorum test yapsam çıkar mı acaba ya negatif görmek istemiyorum,senin adına çok çok sevindim

çok şükür çok mutluyum ilk aşkımla evlendim çünkü dedim ya bir gün bu topiğe hayat hikayemi yazarım çok ağlamazsanız çok film gibi bir hayat değişik bir hikaye benim için bu insanla ve o insan içinde benimle evlenmesi bir mücize gibi bazen bu evliliğe bakerken bir mucize gerçekleşti demekki haytta çok istediğin şeyler gün gelir olurmuş bebek olayınada öyle bakıyorum rabbimden istiyorum hazinesi bol tüm isteyenlerede banada verir inşallah[/QUOTE]

bak ne guzel ilk mucızen gerçekleşmiş ıkıncı mucızende tez zamanda gerçekleşir inş.

evet canım olabilir ben kasığımın ağrısından şüpelendim zaten ilk.

güzel fikirmiş dur öyle yapıyım ben patik alıyım eve giderken.

canım biraz daha süslesen ne bileyim bebek patiği alıp göreceği yere koysan bişiler yazsan:)) heyecanlı olman lazım senin donuksun biraz olayın şokunda olduğun için mi:))

şok mu bilmiyorum ama direk söylerim diye düşünmüştüm ama şu patik konusu içime yattı eve gittiğimde orada olacağı için süslenemeyeceğim canım patikle mektup veriyim en iyisi yazıyım bişeyler şimdi.
gittim doktora sadece evet var bebek dedi 2 tane ilaç yazdı 1 ay sonra ultrasona gel dedi devlet hastanesi işte daha ne beklenir ki zaten.

canım tebrik ederim hamilesindir büyük ihtimal.
benimde bat 8 ağustos seninki çok erken çıkmış idrarda, bende denesem mi ki diye düşünmeye başladım.

benimde 3-4 agustos yapsam çııkar mı acaba ya çok merak ediyorum ama korkuyorum

arkadaşlar şu bahsettiğiniz test bendede işe yaramı benim bat 9-12 ağustos benimde çok kasık ağrılarım var ongündür hamile olmk istyorummmmmmm bu testten yapsam çıkarmııı???

benim 3 ağustostu çıktı eğer varsa ve geç döllenme değilse çıkabilir ama çıkmazsa da çok üzülemeyeceksen yap test adet tarihin geçincede yaparsın adet olmazsan eğer.

canım sen erken testlerden mi yaptın yoksa normal eczanede satılanlarla mı

arkadaşlar benim yaptığım test erken gebelik testi değilmiş ben de internetten aldım ama uygun fiyata aldım. benim yumurtlama tarihim 20 temmuzdu. belki ondan erken çıkmıştır. sat 7 temmuzdu. ama ondan önceki sat 26 mayıstı normalde çok gecikmez. umreye gittiğim için sıcaktan etkilenmiş olabilir. biraz karışık yazdım :18:

canım 13. günde yumurtlamışsın bende bu ay 13. günde yumurtladım bende 1 hafta kala test yapayım

oğluma hamileyken 3 gün önce yaptım çıkmadı, ertesi gün yaptım çıkmadı,1 gün kala yaptım çıkmıştı,
şimdi sat 28 hazirandı, 6 gün kala yaptım çok çok belirsiz çıkmıştı, 3 kala tam çıktı,normal eczaneden aldıklarımızdı

peki ne zaman yumurtladın canım mühim olan yumurtlamanın üzerinden geçen zaman

tam 14.gündü canım, yani yumurtlamadan 6-7 günsonra öğrendim

valla adet geçene kadar test yapmaya niyetim yoktu ama sizin söyledikleriniz beni dürttü bende 13. gün yani 29 temmuzda yumurtladım ptesi bi test yapayım

hiç umudum yok ama hayırlısı bakalım merakta yakamı bırakmıyor işte

ama laboquick markasına güvenmiyorum ben kaçtane geldiyse testler bozuk çıktı anormal anormal şekillere giriyordu testler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…