"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Kızlar şu laboquıck marka testle ilgili kk da açılan konuya baktım da ovulasyonları genelde iyi oluyomuş ama gebelik testleri çoğu zaman hatalı sonuç veriyormuş.Tabi diğer testleri bilemem.Diğerleri de bu şekildeyse neye güvencez biz.
Sürekli kan mı vercez anlamadım :26:

canım ovulasyon testi gerçekten doğru sonuçlanıyor ben akıntımdan anlıyorum çünkü yumurtladığımı hissediyorum test yapıyorum pozitif çıkıyor ama bana gelen gebelik testlerinde control çizgisi bile ilk 2 dk dan önce belirmiyor çizgiler yürüyor gidiyor ilginç yani

Son düzenleme:
selamin aleykum ya bu dediginiz hapmi yurtdisinda bulunurmu aceba nasil kullaniyorsunuz? lutfen yardimci olun kullanma amaciniz nedir ki

Oyyy sıkıntı bastı beniiii iihihihihihh
bugünden sonra adetime 7 gün kaldı sabır diyip beklicem yada gözümü karartıp bu akşam yapçam

offf kızlar deli olcam ya akşam oldu ben hala adet olmadım benim çok dzüenlidir hiç şaşmaz tet mi yapsam acaba yine

Kızlar mesaim bitti ben çıkıyorum inşallah yarın geldiğimde güzel haberler alırız.
Görüşmek üzere anne adayları

folik asit bu sormustum canim kullanma amaci nedir aceba ve nasil kullaniliyo bide bunu yurtdisinda bulabilirmiyim

folik asit bu sormustum canim kullanma amaci nedir aceba ve nasil kullaniliyo bide bunu yurtdisinda bulabilirmiyim

gebelik esnasında oluşacak folic acid ihtiyacının gebelik öncesinden karşılanmaya başlanmasıdır canım özellikle gebeyken doktor muhakkak bu konuda yönlendirme yapacaktır. folic acidi tahminimce her yerde bulabilirsin

sagol canim aydinlatigin icin bende kullaniyim bari bi umit iste ne duyarsam onu kullaniyorum ama her ay husran :2:

canım sen erken testlerden mi yaptın yoksa normal eczanede satılanlarla mı

ben az önce internetten aldım. erken gebelik testi. ilişkiden 5-7 gün sonra sonuç veriyomuş. EGENS MARKA. gelince bakıcam artık. eczanede pahalı. ben internetten 5 tanesini 16 tl ye aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…