valla bilmiyorum kararsızım göğüslerim şişti ağrıdan patlayacak damarlarım çıkmış aynada baktım az önce karnımın ağrısı da geçti ama bu kadar şey tesadüf mü
slm kızlar test alıp eve geldim ve yaptım malesefki negatif zaten bat a 3 gün vardı yinede şansımı deneyeyim demiştim
ben az önce internetten aldım. erken gebelik testi. ilişkiden 5-7 gün sonra sonuç veriyomuş. EGENS MARKA. gelince bakıcam artık. eczanede pahalı. ben internetten 5 tanesini 16 tl ye aldım
slm kızlar test alıp eve geldim ve yaptım malesefki negatif zaten bat a 3 gün vardı yinede şansımı deneyeyim demiştim
ya bu yumurtlama olayını çözemedim gitti. nasıl anlıyosunuz. ben hiçbişey anlamıyorum.
canım hangi siteden aldın özelden msj atar mısın
canım sakın üzülme hayırlısı olsun yumurtlama zamanın ne zamandı
tamam eczane kapanmadan yetişebilirsem alıcam ok. :)canım bir test yap bak bizde meraklandık iyice
bat ne zamandı canım senin ben negatifi görürsem çok üzülücem o yüzden korkuyorum
neyse canım sağlık olsun olacak elbet Rabbim izin verdiğindecanım yumurtlama takibi yapamadım 11 gün gecikmeli olmuştumgün aşırı yaptık ama reglim 32-33 günü buluyor her ay rahat
tamam eczane kapanmadan yetişebilirsem alıcam ok. :)
canım ben tamamen akıntıyla anlıyorum yumurtlayacağım zaman herzamankinden yoğun ve uzayan akıntım oluyor
tamam canım teşekkürlerrr..:)canım özelden atamıyorum. daha 100 iletim olmamış. gitti gidiyordan aldım. şunu kopyala......5 Adet erken gebelik testi KALEM tipi+KARGO GittiGidiyor'da 60287856
valla bilmiyorum kararsızım göğüslerim şişti ağrıdan patlayacak damarlarım çıkmış aynada baktım az önce karnımın ağrısı da geçti ama bu kadar şey tesadüf mü
Maşallah canım hamile sayısı 5 e yükselmiş.katlanarak devam eder inş..bu ay bu topikte hamile kalmayan kalmaz inş..canım dualarımdasınız..İftar vakti yapılan dualar kabul olurmuş..Birbirimize dua edelim kızlar..
slm kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :))))))))
canımm tebriklerrr sürecini anlatsana bize herşeyi belirtileri kaçıncı gün öğrendiğini ve kaçıncı denemendi sabırsızlıkla bekliyoruz.hayırlı uğurlu olsunnslm kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?