"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Kızlar aslında biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk 1 tane kızım var.kardeşi olsun istiyorduk ama korunmayada devam ediyorduk :) sat günüm 9 temmuz eşimle sadece 20 ve 23 temmuzda beraber olduk bu ay yine geri çekilme yöntemiyle :)
ovulasyon günüme denk gelmiş 23 ü o günden sonra sürekli kasıklarımda batma oldu.nrmal tansiyonum 10 a 6 bu ay 8 e 4 e kadar düştü.karnımda acayip bir şişkinlik sanki 4 aylık gibi oldum.ellerimde ve ayaklarımda kaşıntı oldu.bat günüm 5 ağustos bat günüme 12-13 gün kala göğüslerimde sızlama başladı ama böyle ağrı değil dokunamayacak gibi değil.emziren bir annenin göğsünde süt dolarda sızlar ya öyle bi sızı.sızladıkça göğsümü ovuyordum.en belirgin özelliğimde buydu zaten.12 saatten fazla uyuyordum.gündüzleri hiç dışarıya çıkmadım halsizdim.zaten önceki yazılarımda da demiştim bu ay hamile değilsem bi daha kesinlikle hamilemiyim acaba demiyeceğim diye.belirtilerden bu kadar anladım yani.öyle mide bulantısı olmadı.
biraz ayrıntılı yazdımki umarım yardımcı olabilrim sizlerede dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar hepiniz için dua ediyorum allah herkese nasip etsin

Bu arada bat 5 ağustostu.ama bende kaşıntı başlayınca cildiyeciye gittim bana 2 iğne 1 de hap verdi.Bende hamiş olabilme ihtimalime karşı kullanmadım o yüzden kan testi yaptırmaya karar verdim.1 haftalık hamileyim :) hcg : 42.64 dr 2 günde bir kan testi yapalım dedi yükselişini kontrol edelim dedi.perşembe günü tekrar gidicem.dr a göğüs belirtimi söyledim anne adaylarında en büyük belirti olduğunu söyledi. fakat reglideki göğüs ağrısıyla arasındaki farkı ayırt edebilmek gerekiyor.

çok tebrik ederim canım seninle sat larımız aynı bende bugün yaptım test ama negatif allah hayırlısıyla kuçağına almayı nasip etsin...

teşekkür ederim cnm idrar testiyse çıkmaz.25 tlye en iyi gebelik testini aldım hastaneye gitmeden önce onunla yaptım negatifti.darısı başına inşallah

benimde 3 ağustosdu bat ama biraz önce test yaptım negatifti benimde

cnm hemen üzmeyin kendinizi idrar testlerinde regli günün geçtikten sonra belli oluyor.ona güvenme daha 3 günün var bebiş varsada belli olmaz daha kişiden kişiye değişiyor.kızıma hamileliğimi adetim 3 gün geçtikten sonra idrar testiyle öğrendim o zaman bile çizgi çok hafifti

geri çekilme yaptığınız halde hamile kaldın yani. ne güzel bi şans

canım bende ilk hamileliğimde ihtimal vermediğim için adetim geçtikten sonra farkında oldum. yani ilk zamanları sadece göüslerimde ve karnımda ağrı vardı oda adet ağrısı gibi olduğu için pek bişey anlamadım.zaten sonrada pek bi belirtim olmadı bulantı kusma gibi karnım geriliyo gibi olurdu sadece.bu ayda sat 9 temmuz sadece 23 tem beraber olduk aslında adetlerim her ay düzenli olmuyo bazen 28-27-26 olabiliyor.o yüzden 5 yada daha önce olmam gerekir.bide ilk hamileliğide akıntı olmamıştı bende.şimide yok karnım adet sancısı gibi ağrıyo ve geriliyo.dün evi süpürdükten sonra acayip sancı giridi karnıma ve içindede bişeyler atıyo gibi oluyo damar atmasına benziyor. allah herkese nasip etsin anne olmayı...benim oğlumda kardeşi olamsını çok istiyordu ondan yoksa tekrar girişmezdim.

Allah annelik duygusunu isteyen her bayana yaşatır inş. bende 2.5 yıldır çocuk istiyorum.ama bu ay ümitliyim,7 ağustosu bekliyorum (gerçi oluyodu ara ara ümitlenmeler ama tutturamadık bi türlü ) Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin....

ayy canım çok sevindimmm... ne güzel şans olmuş korunurken hamile kalmak.. iki bebeğinede Allahım uzun ömürler versin hepinizee.. Benimde sol kasığımdaki ağrı gitmiyo hala halsizim.. ve hala 12 günüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…