angel2121 senide ekledim yukarıdaki listeye
ya kızlar bişey soracam biz 3 aydır deniyoruz tutmuyor. dr bana sadece folic yazdı. başkada bişey yapmadı.bi sorun yok dedi ama bide benim bir düşük var.foruma bakıyorumda ilaca başlayanlar var acaba başka bir dr ye mi gitsem bilemedim şimdi.
canım benım de 4.ayım.3.ayda hamıle kalmıstım kımyasalmıs,bır ay ara verdık.doktorum bana folık asıt yanında bebek aspırını verdı,bebegın tutunmasını kolaylastırıyormus.sen de doktoruna sor ıstersen.
merhaba kizlar,
bizim de bilmem kacinci denememiz bu ay,
dur bi sayayim, 17. ayimizmis.
bakalim ins belki sizlerle konusmak bana iyi gelir,
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
zaman gectikce bunaliyorum bunaldikca sinirli bi insan oluyorum,
2 dusuk yaptim, 2. si gecen aydi. bakalim ne zaman gelecek.
hamile arkadaslarima sinir oluyorum, iyice psikoljim bozulmaya basladi.
heralde benim bu duygularimi anlayacak kimse de yoktur.
her seyin hayirlisi Rabbimden..
merhaba kizlar,
bizim de bilmem kacinci denememiz bu ay,
dur bi sayayim, 17. ayimizmis.
bakalim ins belki sizlerle konusmak bana iyi gelir,
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
zaman gectikce bunaliyorum bunaldikca sinirli bi insan oluyorum,
2 dusuk yaptim, 2. si gecen aydi. bakalim ne zaman gelecek.
hamile arkadaslarima sinir oluyorum, iyice psikoljim bozulmaya basladi.
heralde benim bu duygularimi anlayacak kimse de yoktur.
her seyin hayirlisi Rabbimden..
sordum bişeye gerk yk dedi.yumurta takibi istedim gerek yok 6 aya kadar olmazsa ondan sonra başlayalım dedi.aslında bende hormon almak istemiyorum ama beklemek daha zor.artık kırmızıları görmek istemiyorum.
canım düşüklerinin sebebini araştırmakla başla bence sen işe
benım de bır ay ara vermenın sonunda hormonlarım cok duzgunmus,prolaktın yuksektı benım 1 ay ılac kullandım.sorun yok dedı.rahım cok temız,yumurtan da var dedı.6 ay olmazsa o zaman gel dedı.1 yıl dolmadan yapmıyorlarmıs ya tedavı falan.ıste bana aspırın verdı kımyasal yasadım dıye.ben de ıstemıyorum ıns gormeyız canım.
pihtilasma yok,kromozomlar normal..
baska da bi seye bakmadilar,
esimin morfolojisi dusuk belki ondandir. ilk testte 0.5 cikmisti 2. sinde 2.5
amin ya beklemek gerçekten zor. günler geçmek bilmiyor. düşüklerden sonra tahlilleri yaptınmı. benimde 1 düşk var yaptım benim trombositler düşük çıktı.kanım fazla pıhtılaşmıyor. bebe aspirini kanı sulandırır pıhtılaşma testi yaptınmı canım.
yok canım benım doktor ıstemedı,benım adetle atıldı ama kurtaj falan olmadı ya belkı ondan ıstememıstır.tek dusuge arastırmıyorlar pek sanıyorum ama.kan sayımıma bakıldı her sey normalmıs.kanı sulandırmak ıcın dedı evet.acaba gerek var mı baska teste bılemedm sımdı
benim dr de 1 düşük te gerek yok dedi ben yapmak istiyorum deyince üni. hastanesine yönlendirdi orda yaptım.kaç düşük yaptığımı söylemedim sadece düşük yaptım kadın doğum yönlendirdi dedim bayağı test yazdılar hepsini yaptım.ama testlerin ismi hatırlmıyorum. sende istersen bir git kaç düşük yaptığını söyleme sadece düşük sonrası testleri yapmak istiyorum de.beni hematolojiye yönlendirmişti. başta şaşırdım neden hamatoloji diye ama o bölüm istiyebiliyormuş kan testlerini.özeldede yapıyolar ama çok pahalı.
pihtilasma yok,kromozomlar normal..
baska da bi seye bakmadilar,
esimin morfolojisi dusuk belki ondandir. ilk testte 0.5 cikmisti 2. sinde 2.5
ben de doktora sordum benle alakalı bır durum olabılır mı dıye yok dedı senle ılgısı yok,hr an herkes yasayabılır sessız dusukmus ya,cogu kadın anlamazmıs basıt adet gecıkmesı sanar dedı.ya bu testler kan sayımından ayrı mı canım?benım elımde test var ama kanla ılgılı her sey degıl o zaman[/QUOT
kan testi ile değerlere bakıyolar. kan sayımı ilede hücre sayısına ve kan hücreleri normal bölünüyormu diye bakıyorlar. benim trombosit düşük çıktıya aralıklarla bi kaç defa yaptım düşük çıkmasına rağmen bölünme normal bi sorun olmaz dediler.
ben de doktora sordum benle alakalı bır durum olabılır mı dıye yok dedı senle ılgısı yok,hr an herkes yasayabılır sessız dusukmus ya,cogu kadın anlamazmıs basıt adet gecıkmesı sanar dedı.ya bu testler kan sayımından ayrı mı canım?benım elımde test var ama kanla ılgılı her sey degıl o zaman[/QUOT
kan testi ile değerlere bakıyolar. kan sayımı ilede hücre sayısına ve kan hücreleri normal bölünüyormu diye bakıyorlar. benim trombosit düşük çıktıya aralıklarla bi kaç defa yaptım düşük çıkmasına rağmen bölünme normal bi sorun olmaz dediler.
anladım canım bu ay olmazsa yaptırırım ben de bakalım ama aspırın de verdı doktor kan sayımıma bakıp bır bıldıgı vardır ıns
günaydınnnnn okadr umutttan sonraaaaaaaa kırmızıları gormekkk cok uzduuu benıııı dun aksam kırmızıları gordummmm hayırlsıı bolemıs dedım amaa gözyaslarıma engel olmadım malesef agladım agladım ama o üzüntüü hiç gitmedi hala gözlerım doluyooooo aklıma gelınceee inş.sizzz ii haberler verırsınızzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?