cnm bnmm kuzucum ağlama yaa inan kendm kadr çok üzüldümm bn hep senin umudunla heyecannla hamiş oldğunu düşndm...hakkını helal et cnmm benmde payım var seni üzmemde...üzülme bak hepimiz hala ağustostayız biz hiççç ayrılmayacağız....hakkımzda hayırlısı olsunn..
ay sen de psikopata bağladın benim gibi yapçaksan şimdi yap tualetin boşa gitmesinşansımı bi deneyeyim deiştim canım yanımda da var 1 tane sabah idrarıyla yapsam mı:))akşam zaten regl belirtileri vardı belim ağrıyordu filan ne stresli bir dönemmiş
olmazmı canım,5 gün öncesine kadar 4 gün süren sol kasık ağrısı regl gibi (şu an yok gibi)minikkelebekkk sende hiç belirti yok mu canım
kızlae regl döngülerim son 3 ay şöyle o zaman ben temmuzda ne zaman yumurtlamış oluyorum. NİSAN-17 ,MAYIS-21, TEMMUZ-3 (11 GÜN GECİKMELİ OLDUM) ne zaman yumurtladım acaba
ay sen de psikopata bağladın benim gibi yapçaksan şimdi yap tualetin boşa gitmesin
olmazmı canım,5 gün öncesine kadar 4 gün süren sol kasık ağrısı regl gibi (şu an yok gibi)
aşırı halsizlik
ayaklarda yanma
ani duygu değişimleri
karında acaip bi şişlik(kayısıları yesem de kabızlık)
canım senin bi erken bi geç olmuş
ovulasyon testiyle ancak belli olur bide o uzayan akıntı varya onu takip etmen lazım.
ben bu ay çok belirgin yaşadım onu ayın 22 sinde
bende vardı bu belirtiler ama şuan yok bat a 2 gün kaldı ondan galibaaynen bende o akıntıyı takip ettim baya belirgindi zaten reglin 22.gününe kadar fuldu çalışmalar ne bileyim tutar diye düşünüyordum
Ben de o kasık ağrılarında kesin yerleşiyo dedim
Az önce yine bikaç dk sıkıştıran bi ağrı oldu yine sol tarafta.
Beklemek çok zooor :2:
Ben de çalışmaları hiç kesmedim bu ay sonucu salı günü öğrencem
Seninkini de merak ettim şimdi,bata az kalmış
merhaba kızlar hepinize günaydınlar musmutlu bi gün geçirmek dileği ile...
AKŞAM OLSADA YATSAK YAAA...
İş yerindeyim valla bende kafayı yiyecem
ama şimdi yapabilme imkanım yok
aslında ben hiç ümitli değildim,ihtimal vermiyodum ama bazı arkadaşların söyledikleri bana acaba dedirtiyoooo
testi iş çıkışı eve giderken alıcam eşimden gizli yapıcam sonucu akşam yada yarın yazarım dua edin kızlar ne olur
biliyorum imkansız ama allah ol derse olur....
kız saat daha 10.00 olmadı sımdıden aksam olsad aytsak dıooo :)) ama keske hemn olsda yatsak:))
bana diyene de bakın siz.. valla canım sabah o tatlı uykudan uyanıp işe gelmek zor oluyor.
dün folbiol aldım akşam birtane attım hemen sağlıklı bnir şekilde devam edelim çalışmalara
evet yaaaaaa haftasonlarıı öle tatlı olmuyoo uykuu valllaaa haftaıcıı cok baskaaa:) ne iş yapıosun cnmm
dun burda okudum bende aldım valla 1,50 tl mişş yaaa bende phalı bısey zannedıyodummm:)) dun aksam bende ıcıtım bıtaneee:)
cağrı merkezinde çalışıyorum tatlım bi ekibim var satış yapıyorlar. bende takım lideriyim. sen ne iş yapıyorsun?
evet düğündaşş 1,5 kullanalaım hergün akşamları atıyorum iftardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?