slm kızlarrr napıyrsnzzz..
naz nerelerdesin kuzum ya yazmaz oldun nasılsın canım
cnm bnm arada giriyorum inanki oruç tutyrm diye fazla nete giremyrm geceleri bakıyrm ama sayfalara artık hakim olamyrm çok ilerlemişiz....
çatlamayan yumurtama rağmen gebelik belirt,leri içindeyim :)))) adet olmadm daha yarın aslında günm ama bugun olmam gerekdi..olmadım...
gebe olmam imkansz blyrm :))
sendn nbr napıysn tatlım..
yok canım neden imkansız olsun Allah'ın hikmetinden sual olunurmu hiç bekle canım 3-4 gün sonra hala olmazsan bir test yap
yok canım neden imkansız olsun Allah'ın hikmetinden sual olunurmu hiç bekle canım 3-4 gün sonra hala olmazsan bir test yap
adetten snra ayın 18 inde kadar full çalışdm :)) ama velakin o güne kdr yumurta büyümş sadece çatlama olmadı en son 32 mm olmşdu....sol yumurtamdı bu..sağda bişe yok dedi doktor.. ama ayın 18 indn snra hiçbişe yapmadıkki( ben çok üzgünüm diye (
canım benim çıkmam lazım çok öpüyorum seni
canımmm çooook çok tebrik ederim sen gerçekten hissetmiştin bu kadar olur yani....gözün aydın Allah bize de nasip etsin, aminnnnnnn........
bu gece de adetim gelmezse yarın yapıcam canım... hayırlısı artık...
inşallah hamilesindir.ben de iki kimyasal gebelikten sonra silik çizgi görünce sevinemiyorum maalesef.kopkoyu bi çizgi görsem de şöyle koşa koşa gitsem kan testi yaptırmayakizlar eve gelince oylesine bi test yapiyim dedim daha adetime bir hafta filan var, kagit testlerle yapiyorum ortadan ikiye filan katladim yanlislikla iftar oncesi diye 1 kasik kadar anca cis yapabildim ama silik bi 2. cizgi cikti sonra bi test daha yaptim o da baya silik, yani tam olarak ne zaman yumurtladgmi hatrlamiyorum gecen pazartesi olabilir o zaman 6 gun kalmis oluyor
bilmiyorum belki de test yanlistir.. dogruysa bile tutunamayabilir oncekiler gibihayirlisi bakalim
artik cizgi gordum diye bile sevinemiyorum..
ama bu topik bana ugurlu geldi :) demeden edemiycem..
26 temmuzda kimyasal gebelik nedeniyle düşük yaptım.pazartesi kan testi yaptırdım.sıfırlanmıştı hcg.ultrasonda da temizlenmiş göründü.ara ver demedi doktor.klomen verdi.ona başladım.hayırlısı olur inşallah.şansımız ağustos olsun.göbüşlerimiz bebiş dolsun
inşallah hamilesindir.ben de iki kimyasal gebelikten sonra silik çizgi görünce sevinemiyorum maalesef.kopkoyu bi çizgi görsem de şöyle koşa koşa gitsem kan testi yaptırmaya
canım bende bekliyorum güzel haberlerini inşallah rabbim bu ay güler yüzüne
slm kızlar test alıp eve geldim ve yaptım malesefki negatif zaten bat a 3 gün vardı yinede şansımı deneyeyim demiştim
slm kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :))))))))
Kızlar aslında biz geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk 1 tane kızım var.kardeşi olsun istiyorduk ama korunmayada devam ediyorduk :) sat günüm 9 temmuz eşimle sadece 20 ve 23 temmuzda beraber olduk bu ay yine geri çekilme yöntemiyle :)
ovulasyon günüme denk gelmiş 23 ü o günden sonra sürekli kasıklarımda batma oldu.nrmal tansiyonum 10 a 6 bu ay 8 e 4 e kadar düştü.karnımda acayip bir şişkinlik sanki 4 aylık gibi oldum.ellerimde ve ayaklarımda kaşıntı oldu.bat günüm 5 ağustos bat günüme 12-13 gün kala göğüslerimde sızlama başladı ama böyle ağrı değil dokunamayacak gibi değil.emziren bir annenin göğsünde süt dolarda sızlar ya öyle bi sızı.sızladıkça göğsümü ovuyordum.en belirgin özelliğimde buydu zaten.12 saatten fazla uyuyordum.gündüzleri hiç dışarıya çıkmadım halsizdim.zaten önceki yazılarımda da demiştim bu ay hamile değilsem bi daha kesinlikle hamilemiyim acaba demiyeceğim diye.belirtilerden bu kadar anladım yani.öyle mide bulantısı olmadı.
biraz ayrıntılı yazdımki umarım yardımcı olabilrim sizlerede dualarınız için çok teşekkür ederim kızlar hepiniz için dua ediyorum allah herkese nasip etsin
selam liliii haftasonu bi arkadaşla buluştuk kendisi yeni hamileliğini öğrendi ve saçları çok dökülüyomuşşşselam kızlar bugün öğleden sora giremedim sayfalar nasıl ilerlemişş topik iyice kalabalıklaşmışş:))
kızlar bu arada saçlarım çok dökülüyor bat 7 ağustos bu gebelik belirtisi olabilir mihapşursam gebeliktendir dicem artık
Arkadaşlar çok kısa zamanda aranıza girdim.Burası ayrı bir aile gibi.Çok ısındım sizlere.İnanıyorum ki sizlerin dualarıyla bu mutluluğu yaşadım ben.Benimde dualarım sizinle..Darısı sizlerinde başına.Biliyorum beklemek çok zor.Günler geçmiyor.Bekleme aşamasında da hamiş zamanınızda da ben yine burada olucam sizlerin yanında,dualarımla.
Canım dur bakalım bat bi geçsin.ben de yapmamaya karar verdim dün eczane kapısında şöle bi durdum yürü git evine dedim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?