"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

slm kızlarrr napıyrsnzzz..

napalım canım işte klasik bekleyişler çok sıkıldım valla her ay aynı şey her ay tamam artık düşünmeyeceğim diyorum ama foss yani sürekli aklımdaki aynı şey aman yaa çok sıkıldım çoook senden ne haber nasılsın canım adet oldunmu?

naz nerelerdesin kuzum ya yazmaz oldun nasılsın canım

cnm bnm arada giriyorum inanki oruç tutyrm diye fazla nete giremyrm geceleri bakıyrm ama sayfalara artık hakim olamyrm çok ilerlemişiz....

çatlamayan yumurtama rağmen gebelik belirt,leri içindeyim :)))) adet olmadm daha yarın aslında günm ama bugun olmam gerekdi..olmadım...

gebe olmam imkansz blyrm :))

sendn nbr napıysn tatlım..

yok canım neden imkansız olsun Allah'ın hikmetinden sual olunurmu hiç bekle canım 3-4 gün sonra hala olmazsan bir test yap

yok canım neden imkansız olsun Allah'ın hikmetinden sual olunurmu hiç bekle canım 3-4 gün sonra hala olmazsan bir test yap

adetten snra ayın 18 inde kadar full çalışdm :)) ama velakin o güne kdr yumurta büyümş sadece çatlama olmadı en son 32 mm olmşdu....sol yumurtamdı bu..sağda bişe yok dedi doktor.. ama ayın 18 indn snra hiçbişe yapmadıkki ( ben çok üzgünüm diye (

bende kocama diyorum rabbim ol derse olur diye ...meryem anamısın diyo :)) oğlun olursa adınıda musa koyarsın diyoo gülmektn ölüyrm :))

amaaaan bende çok sıkıldım artık bebekten vazgeçsem iyi olacak

Arkadaşlar çok kısa zamanda aranıza girdim.Burası ayrı bir aile gibi.Çok ısındım sizlere.İnanıyorum ki sizlerin dualarıyla bu mutluluğu yaşadım ben.Benimde dualarım sizinle..Darısı sizlerinde başına.Biliyorum beklemek çok zor.Günler geçmiyor.Bekleme aşamasında da hamiş zamanınızda da ben yine burada olucam sizlerin yanında,dualarımla.

Yeni Hamislerimizin gözleri aydin.Allah tamamina erdirsin kizlar. Darisi bize insallah

Topic almis basini gidiyor:)) 1.5 saatimi aldinizzz

eglenceli cnm hakkinda hayirlisi olsun.

Benim 2 gundur yatili misafirim var. Yorgunluktan pert oldumm. Uyuyamiyorum ayaklarimin agrisindan

naz1969 bacim benim adet agrilari basladi. Sen ne alemdesin kuzu??

heyttttttt sonunda yedim kırmızı kartııı vatana millete hayırlı olsun :)) çok komik kızlar çatlamayan yumurtama rağmen acaba hamilemiyim diyordum :)) fazla pollayanayım bende işde ..bide rabbim ol derse olur diyorum...mide bulantısı 3 gndr yoğun akıntı ve göğüs sızısı arada kasık batması :))) YOO hamile değilim bunlar benm her aykii adet belirtim :)) ama ben alışamadım her ay imkansz olsada hamilemiyim diyrm...

Dün gece rüyamda hamile olduğumu hemde 8 aylık hemde 52 kiloYdum ierken doğuma gttm :)) kızım oldu :)) buarda kızım 2 kilo doğdu çok güzeldi...vee ben 8 aylık hamileymişim haberim yokmuşşş çok komik bir rüyaydı...kocam çok sevindi kızımnz oldu diye...bide ertesi gün kızımızı doktora bile götrdük :)) hatta vildana msj atyrm rüyamda vildan imkansz ama ben doğum yapdm kızım oldu diye :))) bitarflarım açık kalmışş :)) çok şizofrreni gördüm kendmii..kime anlttysm gülmktn öldü rüyamıı :))

rüya tabirlerini okudum :)) kız çocuk doğurmak mutsuz olup mutluluğa delalet bide erkek çocuk doğurmaya işaretmşş :)) hakkımzda hayırlısı olsunn...

biraz gülellim diye anlattım rüyamıdaa :))

adet oldum ama üzülmedim hatta rahatladım acabalarım bitti :))) adetle dilerimki çatlamayan yumurtam gider...cuma günü için doktordan randevu alcam bakacaz hakkımzda hayırlısı olsun...sanrım çatlatma iğnesi olacğm bu ay alalh izin verrse tabikii kist olmadysaa ((

cnm bnm dilerim (sonsuzadek )sende kist olmaz adetle atarsınn güzel haberler verirsin....

yeni hamişlerr okudum çok sevindimmm topiğimizin nazar boncuğusunuz siz bizleri unutmayın hiç ayrılmayn..hepinizi tekrar tek tek tebrik ediyorum

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin... lütfen ayrılmayalım..dağılmayalım...hep bu topikde olalım :))) hamişkende kalsak :))

rabbim en kısa zamanda hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip etsin.....

benm gibi kırımızı kartı görenlerr üzülmeyinn bu ay hayırlısı değilmişş kısmetimiz inşallah bu aymışş ...zaten topiğimiz ağustos topiğiii :)))

ağustosddaa rabbbim hepimize müjdeli haberler vermeyi nasip etsin....

kizlar eve gelince oylesine bi test yapiyim dedim daha adetime bir hafta filan var, kagit testlerle yapiyorum ortadan ikiye filan katladim yanlislikla iftar oncesi diye 1 kasik kadar anca cis yapabildim ama silik bi 2. cizgi cikti sonra bi test daha yaptim o da baya silik, yani tam olarak ne zaman yumurtladgmi hatrlamiyorum gecen pazartesi olabilir o zaman 6 gun kalmis oluyor
bilmiyorum belki de test yanlistir.. dogruysa bile tutunamayabilir oncekiler gibi hayirlisi bakalim
artik cizgi gordum diye bile sevinemiyorum..
ama bu topik bana ugurlu geldi :) demeden edemiycem..

26 temmuzda kimyasal gebelik nedeniyle düşük yaptım.pazartesi kan testi yaptırdım.sıfırlanmıştı hcg.ultrasonda da temizlenmiş göründü.ara ver demedi doktor.klomen verdi.ona başladım.hayırlısı olur inşallah.şansımız ağustos olsun.göbüşlerimiz bebiş dolsun

inşallah hamilesindir.ben de iki kimyasal gebelikten sonra silik çizgi görünce sevinemiyorum maalesef.kopkoyu bi çizgi görsem de şöyle koşa koşa gitsem kan testi yaptırmaya

gecmis olsun canim..bizim hikayelerimiz benziyormus, ins ikimiz de iyi haberler aliriz cok yakinda.. :)

inşallah hamilesindir.ben de iki kimyasal gebelikten sonra silik çizgi görünce sevinemiyorum maalesef.kopkoyu bi çizgi görsem de şöyle koşa koşa gitsem kan testi yaptırmaya

aynen canim ya.. ins koyulasir ins bu sefer koyulasir..
yine gidecek diye korkuyorum, ne yapmak lazim acaba?heralde surekli yatip durmam gerekmiyordur..
bakalim ins haber veririm yine. siz de dua edin olur mu ins lutfen

canım bende bekliyorum güzel haberlerini inşallah rabbim bu ay güler yüzüne

inşallah canım çok teşekkürler, bu arada sabahın 7sinde gözümü açtım hala yok kırmızılar... bilmiyorum belki bu ay tatile çıktık deniz havuz güneş derken ondan gecikme de yaşamış olabilirim ama çok düzenlidir normalde aksamaz,sonuç ne olursa olsun artık........ Allahtan hayırlısı olsun...merak içinde bekleyemeyeceğim ben,bugün hastaneye gideceğim

Son düzenleme:
Günaydın annecikler

slm kızlar test alıp eve geldim ve yaptım malesefki negatif zaten bat a 3 gün vardı yinede şansımı deneyeyim demiştim

Canım dur bakalım bat bi geçsin.ben de yapmamaya karar verdim dün eczane kapısında şöle bi durdum yürü git evine dedim kendime

slm kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm :))))))))

Canım çok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin inşallah
Darısı başımıza bize dua ettiğin için de sağol.Bizim sat ve yumurtlama günlerimiz aynı.
İnşallah ben de güzel bi haber verebilirim size

selam liliii haftasonu bi arkadaşla buluştuk kendisi yeni hamileliğini öğrendi ve saçları çok dökülüyomuşşş
bilgin olsun

Sağol canım duaları eksik etmeyelim birbirimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…