bende bankacıyım canımm özel bi bankanın genel mudurlugunde calsıyorumm:)
hepimize kolay gelsin tatlım hem ev hanımı olmak hem çalışmak gerçekten zor bi iş ama bi o kadar da güzel çalıştığın için ailen bile sana saygı duyuyor söz hakkın daha çok oluyor..
tabıkı canımm ben bıraz evde kalıyımm patlıyorum sıkıntıdannnn evet ama calsırkendeee cok zor oluyoo valla eve gıt yemek bulasık camasır derken en erken 9 9 bucukta oturabılıyorumm oturdugum gıbıde sıızyorum zaten tv karsısındaaa:)
aynen canım ya evlenmezden önce işten gelmişim herşeyi annem yapmış bana birşey kalmamış normalda yatağımdan başka yerde uyuyamazdım evlendikten sonra her iş bana kaldı dediğin gibi tv karşısında uyuyup kalıyorum bazen yorgunluktan..
Hayırlısı olsun canım bu ay beraberiz deseneKızlarrr günaydınnn
Kırmızılar geldi sonunda.
Yeni BAT ım 29 Ağustoss
evet zuzum ilk deneme sanırım ondan bu kadar telaşlıyım ben.reglim gününde gelmez zaten atar 2-3 gün bari bi belirti olsaydıseninde mi ilk denemeydi kelebek
merhaba kızlar hepinize günaydınlar musmutlu bi gün geçirmek dileği ile...
AKŞAM OLSADA YATSAK YAAA...
H
evet zuzum ilk deneme sanırım ondan bu kadar telaşlıyım ben.
ilk aydan hamile kalan çok kişi var etrafımda o yüzden neden olmasın diyorum bi yandan da yok canııım diyorum
bende bekarken hıc bısey yapmazdım yemegı annm hazırladı sofrayı kaldırırdııı annem sen velenınce kocan evden kovar dıodu ama basa gelıncee paşa paşa yapılıomussss sımdı annem arıyo temzlık yapıorum deyınceee derdın benımleydııı kendı evını temzlersın dımııı dıoo:))
hayranım ilk gece gebeliklere hele milelt o işi beceriyesiya kadar bebişide oluyor nasıl başarıyorlar kutluyorum :))bende telaş yaptım ya insan isterki ilk denemde olsun zor işlermiş canım
kelebek sen ne kadarlık evlisnYa kazayla olanları da benim aklım hiç almıyo
Çok zor ama şimdilik güzel telaşlar bunlar
canım bence bi bebek ayakkabısı al içinede yaptığın testi koy onuda hediye paketi yaptır. akşamda eşine sana bi hediye aldım de kutuyu ver açınca şok olacaktır eminim hemen öyle söyleme baba oluyorsun diye...
söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.İnci ne yaptın canım nasıl söyledin eşine
söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?