slm kızlar yumurtlama adetin 11 12 13 mü yoksa 13 14 15mi
regl süren ne kadar sürüyor 28 günde bir olanların genelde bu tarihler[/QUOTE
yok canım 30 35 günde bir oluyor düzensiz benimki((( bugün adetin 12 günü o yüzden sordum
ayyy nerden bilmiş hayır olsun inşallah kızbenimde ara ara kasın ve belim ağrıyor.
biraz önce bi akrabamız aramış rüyamda gördüm seni çok güzel bir haberr alıyordun hamile miisn yoksa dedi gerçi 15 ine kadar iş ile başka bir durumumuz belli olacak :) hayırlısı inşallah. rüyalarım çıkar dedi ama offf
adamceyizin bebek bakacak hali kalmicak bebek yapim derkenKızlar kocişimin iliği kurumuşAdamı rahat bıraakmadım kaç gün. 5 ağustos yüksek ihtimalle yumurtlama günüm. 1-2-3-4-5 ağustos benim için çok önemli. Heyecan dorukta. bu gece yapmayız.Artık yarın akşamdan başlarız
canım bi yap istersen kiminde çıkabiliyo.biri bana yardım edebilir mi bat a son 2 gün ve belim çok agrıyo normalde adet öncesi agrımaz sağ kasımda batma oluyo ve gögüslerim çok acıyo özellikle sağ gögsüm çok şişti ve kahverengili kısmı genişledi aslında bu ay hiç hamile olduğumu düşünmüyorum ama çok merak ettim şimdi gidip test almayı düşünüyorum sizce napmalıyım çıkar mı dersiniz
alemsin sen yaaagögüs kısmının genişlediğini nasıl anlıyorsunuz kırk yıl düşünsem aklıma gelemz açıp bakacakmıyız
canım benim kasık ağrım hala geçmedi çalıştığım için gidemiyorum,akşam da yapıyolar dimi hastaneler gebelik testini?günü yaklaşıpta şüphelenen arkadaşlar bence kan testi yaptırın.Hemen sonuç çıkıyor hem beklememiş oluyorsun hemde kendini sıkmamış oluyorsun.İdrar testleri daha çok moral bozuyor.Çünkü hemen idrarda çıkmıyor.
Canım benimde bat 6 ağustos 1 haftadır beL ve adet oLcakmışım gibi karnım agrıyr.. hayırLara gitsin inş.
ayyy nerden bilmiş hayır olsun inşallah kız
adamceyizin bebek bakacak hali kalmicak bebek yapim derken
canım bi yap istersen kiminde çıkabiliyo.
alemsin sen yaaa
açıp bakçan tabi nası bakçan
canım benim kasık ağrım hala geçmedi çalıştığım için gidemiyorum,akşam da yapıyolar dimi hastaneler gebelik testini?
gerçi benim bata daha 6 gün var.
benim de 7 ağustos aynı adet sancısı var öğleden önce başladı.
Ya çok üşüttüm diyorum ümitlenmek de istemiyorum açıkçası ama çoook merak ediyorum
sen test yaptın mı?
Test yapmadım canım benim durum biraz karışık bu ay rahim fiLmi çektirtiim ve soL tüpüm tıkalı çıktı...yarın doktor randövüm var test sonuçLarıma bakıcak ama benım hamıLe kaLmam biraz zor gözüküyr canım...ama bu ay değişik beLirtiLer var bende yumurtLama günümden beri beLim çok agrıyor adet sancısı gıbı sancıLanıyorum kasıkLarıma bişey batıyor sürekLi...bide benim hasta oLmadan 10 gun önce goguslerım şişer agırmaya başlardı şimdi tık yok...bende ya ramazandan kaynakLı dıyorum ya da üşüttüm kapı pencere açık yatıyoruz hep hayırLısı aLLahtan bakaLım ...
Bu arada yarın doktora gidicemya tatLım acaba uLtrasyonLa beLLİ oLurmu gebeLik oLup oLmadıgı maLum adetime 4 gun kaLıcak
Canım rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş diye duymuştum belki de ve inşallah öyle olmuştur da hamilesindir.
Bence doktora gittiğinde belirtilerinden bahset araştırsın mutlaka belki gebelik vardır.Adete az kalmış belli olabilir.
öyLe ama 2 de açık oLdugu zaman koLayLaşıyormuş...inş. cnım hamiLe oLursak aynı zamanda kaLmış oLucaz
rabbimden ümit kesiLmez bir an önce yarın oLsun bakaLım doktor ne diycek tüp bebek diycek diyede çok korkuyorum acaip acaip rüyaLar görmeyede başLadım...benim iiçin büyük gün yarın ...
[Merhabalar..Ben 13 aylık evliyim..ama öğretmen olarak atanmam dolayısıyla eşimden bir yıl ayrı kaldım..sınırlı zamanlarda görüştük ama olmadı..o zmana yumurtlama günü falan nedir tam bilmiyordum..şimdi düşündüğümde bir araya geldigimiz zamnalrda yumuırtlama günüm değilmiş..zaten olsa bile eşlerin cinsel olarak birbirne uyum sağlaması için birlikte yaşaması gerekliymiş...yaşım 31 ..Allah nasip ederse artık bende anne olmak istiyorum..28 günde bir hasta oldugum için en son 6 temmuzda oldum..galiba 3agustos gibi olmam lazım..belirtiler var ..ama genede kendimi umutlandırmak istemiyorum.Test aldım adet günüme kadar yapmayacagım..arkadaşımda 5 haftaık hamile ..bugün doktora gitmiş.doktor sen adet bittikten hemen sonra yumurtlamışsın demiş...yani yumurtlama tarihine de güvenmemk lazım...Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin[/B][/B]
İnşallah müjdeli haberler alırız birbirimizden
sen dur bakalım korkuyu falan bırak şimdi canım hayırlısıyla olacak inşallah.
Ne zamandır bebek düşünüyodunuz?
hoşbulduk canım...sabahları mide bulantısı ama oructan olabilir...göğüste aşırı agrı geceleri gögsümün üstüne yatamıyorum...kasıma ince ince agrılar giriyor..halsizlik,cnaım hiçbişey yapmak istemiyor..çok uyuyom:) bide sabah bembeyaz bir akıntı gelmiş...merhaba canım hoşgeldn..nasıl belirtiLerin var ? inş. hamilesindir
hoşbulduk canım...sabahları mide bulantısı ama oructan olabilir...göğüste aşırı agrı geceleri gögsümün üstüne yatamıyorum...kasıma ince ince agrılar giriyor..halsizlik,cnaım hiçbişey yapmak istemiyor..çok uyuyom:) bide sabah bembeyaz bir akıntı gelmiş..
adet tarihlerim
11 mayıs
9 haziran
6 temmuz
yani 28 günde bir adet oluyorum..bu durumda 3-4 gibi adet olmam lazım.ama yumurtlama tarihlerine güvenmemek lazım..
Bur arada kayın babambile iki günde bir soruyomuş..doktora gitsinler diyomuş sürekli..olmaz diye korkuyo galiba:)
[Merhabalar..Ben 13 aylık evliyim..ama öğretmen olarak atanmam dolayısıyla eşimden bir yıl ayrı kaldım..sınırlı zamanlarda görüştük ama olmadı..o zmana yumurtlama günü falan nedir tam bilmiyordum..şimdi düşündüğümde bir araya geldigimiz zamnalrda yumuırtlama günüm değilmiş..zaten olsa bile eşlerin cinsel olarak birbirne uyum sağlaması için birlikte yaşaması gerekliymiş...yaşım 31 ..Allah nasip ederse artık bende anne olmak istiyorum..28 günde bir hasta oldugum için en son 6 temmuzda oldum..galiba 3agustos gibi olmam lazım..belirtiler var ..ama genede kendimi umutlandırmak istemiyorum.Test aldım adet günüme kadar yapmayacagım..arkadaşımda 5 haftaık hamile ..bugün doktora gitmiş.doktor sen adet bittikten hemen sonra yumurtlamışsın demiş...yani yumurtlama tarihine de güvenmemk lazım...Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin[/B][/B]
1.5 seneLik evLiyim canım 1 senedir düşünüyoruz ve 6 aydır faLan tedavi oLuyorum proLaktinim yüksekti ve adet duzensizLigim vardı düzene girdi çok şükür şimdide başıma bu tüp çıktı( 24 yaşındayım ve bu sene çok zorLu bi sene geçirdim çok istiyorum bi bebegim oLsun yaLnızLıgımı o doLdursun (
sen ne zamandır düşünüyorsun canım inş. rabbim duaLarımızı kabuL eder hepimizin yüzü güler...
aa testin hazır mı kız yap o zaman bende meraklandım
İnşallah istediğin gibidir.Bazıları erken yumurtluyo ne güzel erkenden de güzel haberi alıyolar
amin canım sen daha 24 yaşındasın yaştan yana sorunun yok.Tedavini olmuşsun inşallah kavuşçan bebeğine.sıkma canını.
benim anneme doktorlar sende erkek bebek düşüyo,durmuyo dediler annem 3 tane düşük yaptı 38 yaşında erkek kardeşimi doğurdu
Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin.
Bizim 3 senelik evliliğimiz.Ben 27 yaşımdayım bu ay ilk defa denedik.Ben de çok telaşlıyım ve meraktayım açıkçası.
Prolaktinim 36 çıktı benim de ama adet düzensizliğim yoktu.
Doktor ilacı şart koşmadı,bu ay olmazsa ilaç alıcam prolaktin için.
Bakalım nolcak
benim proLaktinim 26 ydı doktor bana iLaç verdi ve iLaçtan sonra düzene girdi adetim..bazı doktorLar çok yüksek oLmayınca vermıyor bana kaLırsa doktorunLa konuş onu düzene sokmakta fayda var bana doktor süt bebek oLmasını engeLLer demişti...:S
inş. rabbim daha fazLa bekLetmez tez zamanda hayırLısıyLa bebekLerimizi kucagımıza alırız...
ben geçtigimiz nisan ayında annemı kaybettım ve çok ani oldu ölümü...haLa üzerimden o şoku atamadım..şimdi hesapLadm eger hamıle kalırsak bı daha nısanda doguruyoruz inş. annemin senesinde bebegımı kucagıma almak çok iyi gelir bana rabbim inş. nasip eder hepimize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?