"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ayyy nerden bilmiş hayır olsun inşallah kız

adamceyizin bebek bakacak hali kalmicak bebek yapim derken

canım bi yap istersen kiminde çıkabiliyo.
gögüs kısmının genişlediğini nasıl anlıyorsunuz kırk yıl düşünsem aklıma gelemz açıp bakacakmıyız
alemsin sen yaaa
açıp bakçan tabi nası bakçan
canım benim kasık ağrım hala geçmedi çalıştığım için gidemiyorum,akşam da yapıyolar dimi hastaneler gebelik testini?
gerçi benim bata daha 6 gün var.

Canım benimde bat 6 ağustos 1 haftadır beL ve adet oLcakmışım gibi karnım agrıyr.. hayırLara gitsin inş.

benim de 7 ağustos aynı adet sancısı var öğleden önce başladı.
Ya çok üşüttüm diyorum ümitlenmek de istemiyorum açıkçası ama çoook merak ediyorum
sen test yaptın mı?

Test yapmadım canım benim durum biraz karışık bu ay rahim fiLmi çektirtiim ve soL tüpüm tıkalı çıktı...yarın doktor randövüm var test sonuçLarıma bakıcak ama benım hamıLe kaLmam biraz zor gözüküyr canım...ama bu ay değişik beLirtiLer var bende yumurtLama günümden beri beLim çok agrıyor adet sancısı gıbı sancıLanıyorum kasıkLarıma bişey batıyor sürekLi...bide benim hasta oLmadan 10 gun önce goguslerım şişer agırmaya başlardı şimdi tık yok...bende ya ramazandan kaynakLı dıyorum ya da üşüttüm kapı pencere açık yatıyoruz hep hayırLısı aLLahtan bakaLım ...
Bu arada yarın doktora gidicemya tatLım acaba uLtrasyonLa beLLİ oLurmu gebeLik oLup oLmadıgı maLum adetime 4 gun kaLıcak

Canım rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş diye duymuştum belki de ve inşallah öyle olmuştur da hamilesindir.
Bence doktora gittiğinde belirtilerinden bahset araştırsın mutlaka belki gebelik vardır.Adete az kalmış belli olabilir.

öyLe ama 2 de açık oLdugu zaman koLayLaşıyormuş...inş. cnım hamiLe oLursak aynı zamanda kaLmış oLucaz
rabbimden ümit kesiLmez bir an önce yarın oLsun bakaLım doktor ne diycek tüp bebek diycek diyede çok korkuyorum acaip acaip rüyaLar görmeyede başLadım...benim iiçin büyük gün yarın ...

[Merhabalar..Ben 13 aylık evliyim..ama öğretmen olarak atanmam dolayısıyla eşimden bir yıl ayrı kaldım..sınırlı zamanlarda görüştük ama olmadı..o zmana yumurtlama günü falan nedir tam bilmiyordum..şimdi düşündüğümde bir araya geldigimiz zamnalrda yumuırtlama günüm değilmiş..zaten olsa bile eşlerin cinsel olarak birbirne uyum sağlaması için birlikte yaşaması gerekliymiş...yaşım 31 ..Allah nasip ederse artık bende anne olmak istiyorum..28 günde bir hasta oldugum için en son 6 temmuzda oldum..galiba 3agustos gibi olmam lazım..belirtiler var ..ama genede kendimi umutlandırmak istemiyorum.Test aldım adet günüme kadar yapmayacagım..arkadaşımda 5 haftaık hamile ..bugün doktora gitmiş.doktor sen adet bittikten hemen sonra yumurtlamışsın demiş...yani yumurtlama tarihine de güvenmemk lazım...Allahım hepimiz için hayırlısını nasip etsin[/B][/B]

İnşallah müjdeli haberler alırız birbirimizden
sen dur bakalım korkuyu falan bırak şimdi canım hayırlısıyla olacak inşallah.
Ne zamandır bebek düşünüyodunuz?

.merhaba canım hoşgeldn..nasıl belirtiLerin var ? inş. hamilesindir

İnşallah müjdeli haberler alırız birbirimizden
sen dur bakalım korkuyu falan bırak şimdi canım hayırlısıyla olacak inşallah.
Ne zamandır bebek düşünüyodunuz?

1.5 seneLik evLiyim canım 1 senedir düşünüyoruz ve 6 aydır faLan tedavi oLuyorum proLaktinim yüksekti ve adet duzensizLigim vardı düzene girdi çok şükür şimdide başıma bu tüp çıktı ( 24 yaşındayım ve bu sene çok zorLu bi sene geçirdim çok istiyorum bi bebegim oLsun yaLnızLıgımı o doLdursun (
sen ne zamandır düşünüyorsun canım inş. rabbim duaLarımızı kabuL eder hepimizin yüzü güler...

.merhaba canım hoşgeldn..nasıl belirtiLerin var ? inş. hamilesindir
hoşbulduk canım...sabahları mide bulantısı ama oructan olabilir...göğüste aşırı agrı geceleri gögsümün üstüne yatamıyorum...kasıma ince ince agrılar giriyor..halsizlik,cnaım hiçbişey yapmak istemiyor..çok uyuyom:) bide sabah bembeyaz bir akıntı gelmiş..
adet tarihlerim
11 mayıs
9 haziran
6 temmuz
yani 28 günde bir adet oluyorum..bu durumda 3-4 gibi adet olmam lazım.ama yumurtlama tarihlerine güvenmemek lazım..
Bur arada kayın babambile iki günde bir soruyomuş..doktora gitsinler diyomuş sürekli..olmaz diye korkuyo galiba:)

az kaLmış adet tarihie canım bı kac gun daha sabret bakaLım inş. hamiLesindir..ne kadardır korunmuyorsunuz

Canım ben doğuda öğretmenim..evlenir evlenmez atandım:) ilk iki ay korunduk..neden korunduysak:) sonrada bayramdan bayrama bide ara tatilde..bir haftada izin almıştımn o şekilde görüştük korunmadık..eşim gelmemişti...ama şimdi eşim gelecek benimle..ben yaşım geciyo diye korkuyorum..yaşım daha genc olsa korkmam da ..genede Allahtan herşey

İnşallah istediğin gibidir.Bazıları erken yumurtluyo ne güzel erkenden de güzel haberi alıyolar

amin canım sen daha 24 yaşındasın yaştan yana sorunun yok.Tedavini olmuşsun inşallah kavuşçan bebeğine.sıkma canını.
benim anneme doktorlar sende erkek bebek düşüyo,durmuyo dediler annem 3 tane düşük yaptı 38 yaşında erkek kardeşimi doğurdu
Allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin.
Bizim 3 senelik evliliğimiz.Ben 27 yaşımdayım bu ay ilk defa denedik.Ben de çok telaşlıyım ve meraktayım açıkçası.
Prolaktinim 36 çıktı benim de ama adet düzensizliğim yoktu.
Doktor ilacı şart koşmadı,bu ay olmazsa ilaç alıcam prolaktin için.
Bakalım nolcak

benim proLaktinim 26 ydı doktor bana iLaç verdi ve iLaçtan sonra düzene girdi adetim..bazı doktorLar çok yüksek oLmayınca vermıyor bana kaLırsa doktorunLa konuş onu düzene sokmakta fayda var bana doktor süt bebek oLmasını engeLLer demişti...:S
inş. rabbim daha fazLa bekLetmez tez zamanda hayırLısıyLa bebekLerimizi kucagımıza alırız...
ben geçtigimiz nisan ayında annemı kaybettım ve çok ani oldu ölümü...haLa üzerimden o şoku atamadım..şimdi hesapLadm eger hamıle kalırsak bı daha nısanda doguruyoruz inş. annemin senesinde bebegımı kucagıma almak çok iyi gelir bana rabbim inş. nasip eder hepimize..

Canım ya Allah rahmet eylesin...Allah hayırlı bir zamanda verir inş..canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…