canım sana tavsiyem 30 tane falan ovulasyon testi al ilk ay için ve takip et pozitifi gördüğünde vucudunda ne gibi değişiklikler var 2. ay kullanmana gerek bile kalmaz anlarsın
söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
26 temmuzda kimyasal gebelik nedeniyle düşük yaptım.pazartesi kan testi yaptırdım.sıfırlanmıştı hcg.ultrasonda da temizlenmiş göründü.ara ver demedi doktor.klomen verdi.ona başladım.hayırlısı olur inşallah.şansımız ağustos olsun.göbüşlerimiz bebiş dolsun
merhaba kizlar,
bizim de bilmem kacinci denememiz bu ay,
dur bi sayayim, 17. ayimizmis.
bakalim ins belki sizlerle konusmak bana iyi gelir,
Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin..
zaman gectikce bunaliyorum bunaldikca sinirli bi insan oluyorum,
2 dusuk yaptim, 2. si gecen aydi. bakalim ne zaman gelecek.
hamile arkadaslarima sinir oluyorum, iyice psikoljim bozulmaya basladi.
heralde benim bu duygularimi anlayacak kimse de yoktur.
her seyin hayirlisi Rabbimden..
ben 11 aylık evliyim canım yaş 28:)) ve ilk denememiz bu ay.hiç ilaç kullanmadım geri çekilme yöntemi uyguluyorduk:26:
ayy sizi kumrular daha yeniymişinizben 1,5 sene ilaç kullandım bıraktım sonra eşim korundu canım
canım benim allah mutluluğunuzu daim etsin herzaman.benimde hep hayalimde masaya fazladan tabak koyup oda kim geliyor diye soracak,bende misafirimiz geliyor diyecektim.ama oğlumda heyacandan hemen arayıp söyliştim.2.ye artık:))söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
napıyonuz bakim kızlar?
oruç yüzünden her sabah mide bulantısıyla uyanıyorum. önce hamilemiyim ne oluyorum. sonrada aman oruçtandır deyip vazgeçiyorum. bat a 8 gün kaldı. heyecan heyecan heyecan
evett daha yolun başındayız bizinşallah hiçbirimiz zorlanmaz canım hep süprizler ve güzel haberler olur bizlere
bebeğimi kaybettim nazz
napıyonuz bakim kızlar?
oruç yüzünden her sabah mide bulantısıyla uyanıyorum. önce hamilemiyim ne oluyorum. sonrada aman oruçtandır deyip vazgeçiyorum. bat a 8 gün kaldı. heyecan heyecan heyecan
bebeğimi kaybettim nazz
bebeğimi kaybettim nazz
söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
sitenize yeni üye oldum adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim bthcg 800 çıktı çok mutluyum cuma kontrole gidicem yine keseyi görücez inşallah
helal olsun kuzum benım ama ınan ben kendım uzdum zaten kendımı bılıosun işte ınsan ılk kırmızıları gorunceee cok uzuluo ama sımdııı sadce dua edıyorummm ne zman hayırlısı olucaksaa ozmn verısın rabbim hepımızeeeee. tbıkıı burda hep beraber olucazzzzzzzz hamiş olana kadr kapanmasın gıtmeyelım bu topıkten nasıl bat temmuzken agustos topıgındeysek agustosta olmasada bat eylulkende yıne agustos topıgınde olalım :)
burası bugün çok sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?