"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

adet belirtisinin olmaması da güzel bence.. çünkü hamilelik belirtisi göstermeyenler de oluyor gecikmeye kadar

geçen ay adet belirtilerini yokmuş gibi davranıyodum.. işime gelmiyodu..

canım sana tavsiyem 30 tane falan ovulasyon testi al ilk ay için ve takip et pozitifi gördüğünde vucudunda ne gibi değişiklikler var 2. ay kullanmana gerek bile kalmaz anlarsın

aslında bu ovulasyon testlerinden bende almak istiyorum. ama eşim şehir dışıçalıştığı için sanırım pek faydası olmaz. tam yapıcam evet bugün yumurtlama diye çıkıcak ama eşim yanımda olmayacak. çünkü o ayda 3 yada 4 kere evde olabiliyo. yani yumurtlama günüme belkide hiç denk gelmiyo.

çok duygusall
Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmm
bize de dua et olur mu

çok geçmiş olsun bende maalesef aynı 26 temmuzda 7 haftalık gebeliğim düşükle sonuçlandı oysa 25 temmuzda kalp atışlarını duymuştum.dr. banada korunmana gerek yok dedi umarım ağustos ayı bizim için hayırlı olur inşallah

Allah ım tez zamanda kucaklarımıza bebişler versin inşallah.
2 düşük neden oldu canım geçmiş olsun.
benimde 1 düşük oldu. hemde 1 yıl uğraştıktan sonra. şimdi 1 yıl aradan sonra tekrar istiyoruz ama 2 aydır olmadı.

Son düzenleme:
napıyonuz bakim kızlar?
oruç yüzünden her sabah mide bulantısıyla uyanıyorum. önce hamilemiyim ne oluyorum. sonrada aman oruçtandır deyip vazgeçiyorum. bat a 8 gün kaldı. heyecan heyecan heyecan

canım benim allah mutluluğunuzu daim etsin herzaman.benimde hep hayalimde masaya fazladan tabak koyup oda kim geliyor diye soracak,bende misafirimiz geliyor diyecektim.ama oğlumda heyacandan hemen arayıp söyliştim.2.ye artık:))

napıyonuz bakim kızlar?
oruç yüzünden her sabah mide bulantısıyla uyanıyorum. önce hamilemiyim ne oluyorum. sonrada aman oruçtandır deyip vazgeçiyorum. bat a 8 gün kaldı. heyecan heyecan heyecan

Saol canım. hadi bakalım hayırlı sonuçlarını bekliyoruzzz. benim taa ağustosun sonuna kaldı
canım bulantı gebeliğin 5.-6. haftasından sonra başlıyor. bulantı kafanı bulandırmasın.

evett daha yolun başındayız biz inşallah hiçbirimiz zorlanmaz canım hep süprizler ve güzel haberler olur bizlere

Amin canım inşallah beklemeyiz çok.
Kasık ağrım başladı öğleden önce ve şu an hala ağrıyo,belim de ağrıyo.Üşütmüş olabilirim diyorum,diğer ihtimali kafama sokmak istemiyorum şimdi :2:

bebeğimi kaybettim nazz

çok geçmiş olsun canım Allah hayırlı vakitte yine bi bebek kavuştursun size

napıyonuz bakim kızlar?

napim canım çalışıyorum,bi yandan düşünüyorum benim de bata son 6 gün kasıklarım ağrıyoooooo
ne ekşınlı işler bunlar yaaa

Çok duygulandım canımmm.. Mutlu beraberliklere inşallahhh .. allah kucağınıza almanızı nasip etsin :)

sitenize yeni üye oldum adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı dün doktora gittim bthcg 800 çıktı çok mutluyum cuma kontrole gidicem yine keseyi görücez inşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallahh.. tebrik ederimmm .. kucağınıza almanızıda nasip eder inşallhhh...:)

bende akşam eşime bile diyorum şimdi bu ay bitince topikteki kızlar dagılıcaklar ben çok alıştım hepsi çok sıcak kanlı falan diyorum o da eylül topiği açarsınız dio :) hepimiz burda olalım gerçekten çok morel oluyo herkes birbirine.. eglenceli canım çok üzüldüm valla sen öle agladım falan deyince üzme kendini tatlım en hayırlı zamanı allah biliyor ve o zamn vericek inş. hepimize ama bize stersten uzak durmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…