"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ayyy canım ya duygulandım valla ne güzel allah bozmasın mutluluğunuzu benimde bat a 2 gün var eğer hamileysem bende öle yapıcam çok hoşuma gitti.

Ben biraz yoğunum ondan çok ilgilenemiyorum.Kimsecikler konuşmuyo bikaç anne adayımız hariç
Bu arada adet sancısı devam ediyor hem de bel ağrısıyla birlikte.Noluyooooooo banaaaaaa

benimde ara ara kasın ve belim ağrıyor.
biraz önce bi akrabamız aramış rüyamda gördüm seni çok güzel bir haberr alıyordun hamile miisn yoksa dedi gerçi 15 ine kadar iş ile başka bir durumumuz belli olacak :) hayırlısı inşallah. rüyalarım çıkar dedi ama offf

Kızlar kocişimin iliği kurumuş Adamı rahat bıraakmadım kaç gün. 5 ağustos yüksek ihtimalle yumurtlama günüm. 1-2-3-4-5 ağustos benim için çok önemli. Heyecan dorukta. bu gece yapmayız.Artık yarın akşamdan başlarız

biri bana yardım edebilir mi bat a son 2 gün ve belim çok agrıyo normalde adet öncesi agrımaz sağ kasımda batma oluyo ve gögüslerim çok acıyo özellikle sağ gögsüm çok şişti ve kahverengili kısmı genişledi aslında bu ay hiç hamile olduğumu düşünmüyorum ama çok merak ettim şimdi gidip test almayı düşünüyorum sizce napmalıyım çıkar mı dersiniz

canım seninle batlarımız aynı ben test yapmayı düşünüyorum bugün belim falan çok agıyo ne dersin

hadi bakalım inş. sımsıkı tutar :)

canım seninle batlarımız aynı ben test yapmayı düşünüyorum bugün belim falan çok agıyo ne dersin

canım bende sadece kasık ve bel ağrısı var dün yaptım negatif çıktı ama sende gögüs ağrırı ve diğer belirti poizitif çıkacak gibi geldi bana inşallahda öyledir canım

canım bende sadece kasık ve bel ağrısı var dün yaptım negatif çıktı ama sende gögüs ağrırı ve diğer belirti poizitif çıkacak gibi geldi bana inşallahda öyledir canım

ben aslında iç hissetmiyorum yok gibi geliyo ama çok merak ediyorum,sende testi erken yaptın canım biliyosun detten önce çıkmıyo bnde o yüzden korkuyorum ama meraklıyız işte napalım :)

günü yaklaşıpta şüphelenen arkadaşlar bence kan testi yaptırın.Hemen sonuç çıkıyor hem beklememiş oluyorsun hemde kendini sıkmamış oluyorsun.İdrar testleri daha çok moral bozuyor.Çünkü hemen idrarda çıkmıyor.

cnm ne oldu sonuç.çok merak ediyorum allahtan hayırlısı inşallah güzel haberini alırız.bekliyorum

bende dün yaptım ama negatif çıktı benimde bata 4 gün var aynı belirtiler bendede var.yarın bidaha yapayı düşünüyorum.kan testi için batı beklemeye gerek varmı doktora gitsem adetin geçmemiş dermi?

Ben biraz yoğunum ondan çok ilgilenemiyorum.Kimsecikler konuşmuyo bikaç anne adayımız hariç
Bu arada adet sancısı devam ediyor hem de bel ağrısıyla birlikte.Noluyooooooo banaaaaaa

Canım benimde bat 6 ağustos 1 haftadır beL ve adet oLcakmışım gibi karnım agrıyr.. hayırLara gitsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…