söyledim söyledim canım senin dediğin gibi yaptım birtane patik aldım içine testle mektup koydum sonra eve beraber gittik ondan önce onun oturduğu koltuğa sakladım paketi buldu bu ne dedi bende bak bakalım neymiş sana aldım dedim açtı ve patiği görünce gözümün içine öyle bir baktı ki ben ağlamaya başladım zaten sonra mektubu aldı okurken oda ağlamaya başladık salırdık ağladık beraber sonra güldük işte öyle garip sonra yemeğe gittik orada da gözümün içine baktıkça gözleri doldu hep bütün gece öptü beni 1 saat arayla falan sanırım.çok mutlu inanamıyor oda.
Ben biraz yoğunum ondan çok ilgilenemiyorum.Kimsecikler konuşmuyo bikaç anne adayımız hariç
Bu arada adet sancısı devam ediyor hem de bel ağrısıyla birlikte.Noluyooooooo banaaaaaa
benimde ara ara kasın ve belim ağrıyor.
biraz önce bi akrabamız aramış rüyamda gördüm seni çok güzel bir haberr alıyordun hamile miisn yoksa dedi gerçi 15 ine kadar iş ile başka bir durumumuz belli olacak :) hayırlısı inşallah. rüyalarım çıkar dedi ama offf
Kızlar kocişimin iliği kurumuşAdamı rahat bıraakmadım kaç gün. 5 ağustos yüksek ihtimalle yumurtlama günüm. 1-2-3-4-5 ağustos benim için çok önemli. Heyecan dorukta. bu gece yapmayız.Artık yarın akşamdan başlarız
Kızlar kocişimin iliği kurumuşAdamı rahat bıraakmadım kaç gün. 5 ağustos yüksek ihtimalle yumurtlama günüm. 1-2-3-4-5 ağustos benim için çok önemli. Heyecan dorukta. bu gece yapmayız.Artık yarın akşamdan başlarız
canım seninle batlarımız aynı ben test yapmayı düşünüyorum bugün belim falan çok agıyo ne dersin
canım bende sadece kasık ve bel ağrısı var dün yaptım negatif çıktı ama sende gögüs ağrırı ve diğer belirti poizitif çıkacak gibi geldi bana inşallahda öyledir canım
ben aslında iç hissetmiyorum yok gibi geliyo ama çok merak ediyorum,sende testi erken yaptın canım biliyosun detten önce çıkmıyo bnde o yüzden korkuyorum ama meraklıyız işte napalım :)
inşallah canım çok teşekkürler, bu arada sabahın 7sinde gözümü açtım hala yok kırmızılar... bilmiyorum belki bu ay tatile çıktık deniz havuz güneş derken ondan gecikme de yaşamış olabilirim ama çok düzenlidir normalde aksamaz,sonuç ne olursa olsun artık........ Allahtan hayırlısı olsun...merak içinde bekleyemeyeceğim ben,bugün hastaneye gideceğim
canım bekle o zmana 2 gün daha reglin gününde mi oluyor. hemen yaparsın gecikince
günü yaklaşıpta şüphelenen arkadaşlar bence kan testi yaptırın.Hemen sonuç çıkıyor hem beklememiş oluyorsun hemde kendini sıkmamış oluyorsun.İdrar testleri daha çok moral bozuyor.Çünkü hemen idrarda çıkmıyor.
evet canım gününde geliyo ama ben dayanamıcam ya negatif çıkarsada napayım bari olmadığını bilirim çatlıcam yoksa
Ben biraz yoğunum ondan çok ilgilenemiyorum.Kimsecikler konuşmuyo bikaç anne adayımız hariç
Bu arada adet sancısı devam ediyor hem de bel ağrısıyla birlikte.Noluyooooooo banaaaaaa
bende dün yaptım ama negatif çıktı benimde bata 4 gün var aynı belirtiler bendede var.yarın bidaha yapayı düşünüyorum.kan testi için batı beklemeye gerek varmı doktora gitsem adetin geçmemiş dermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?