"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Canım ya Allah rahmet eylesin...Allah hayırlı bir zamanda verir inş..canını sıkma

saoL canım allah razı olsun..madem testin var bi bak bakaLım bazı arkdaşLar bi kç gun kaLa yapmış çıkmış..inş. sende de çıkar..ama kendini fazLa umutLandırma sonra insan çok üzüLüyor

göğüs agrım için gittim doktora . rahimde bi problem yok. göğüs ultrasonu cekildim o da temiz çıktı. prolaktinimde normal seviyede. doktor gebelik testi istemedi bende teklif bile etmedim eger varsa 5 inden sonra belli olur herhalde çok duygusallaştım bu günlerde . inşallah en kısa zamanda aşkıma baba diyen bi bebeğimiz olur artık . hepimizin evi inşallah bebek sesleriyle çınlar en kısa zamanda

Canım ya Allah rahmet eylesin...Allah hayırlı bir zamanda verir inş..canını sıkma

saol canım allah razı olsun..madem testın var bi yap bakalım burdakı bazı arkadaşlar bı kaç gun kala yaptı ve çıktı inş. sende de çıkar ama yınede sen kendını fazl umutlandırma sonra cıkmayınca üzülüyor insan

2 gün daha bekleyeyim..dediğim gibi üzülmek istemiyorum..bakalım adet belirtlile olacak mı yada bişeyler gelecek mi..

keşke deseydin canım..kafanda soru işareti kalmazdı.. ama 4 gün daha bekle bakalım...hakkında hayırlısı

keşke deseydin canım..kafanda soru işareti kalmazdı.. ama 4 gün daha bekle bakalım...hakkında hayırlısı

gecen ayda kanda baktırdım hamile değil çıktım biraz daha günüm gecti hamile kalmısım . degerim yükseldi ama düşük oldu artık beklemek istiyorum adet olursam olurum olmazsam bi saglık problemim yok hamileyimdir diye test yaparım veya doktora giderim sabretmeye calışıyorum. doktorda sabrettiysem daha da sabrederim herhalde

başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin,inşallah 2013 nisanda sen de bi anne olursun.
Bu ay hamile değilsem ilaca başlicam çünkü doktor ilacı alırken korunman lazım dedi.
Eşim de yakın tarihteki yumurtlama günlerini kaçırmayayım diye bu ay deneyelim olmazsa bidahaki ay kullanırsın ilacı dedi.

testim var şeytan dürtüyogit yap diye..ama beklemek istiyorum:)

o şeytan bizi de rahat bırakmıyo maalesef kaç gündür

Canım akıntını takip ederek de anlayabilirsin belki,hiç dikkatini çekti mi uzayan şeffaf bir akıntıdan sonraki günler içinde yumurtlama oluyormuş

saoL canım aLLah razı oLsun inş. nisan ayında beraber anne oluruz
evt hastaLandıktan sonra başlarsın canım ilac kullandıktan sonra 3 ay korunuyorsun biz hiç korunmadık bebişde olmadı zaten...

evet dikakt ediyorum..14.gününde hafif hafif akıntı oldu ama peçeteye geldi ancak...ama bu sabah bayagı gelmişti:) acaba yolunu bulamayan spermler birikerek gerimi geldi :)

saoL canım aLLah razı oLsun inş. nisan ayında beraber anne oluruz
evt hastaLandıktan sonra başlarsın canım ilac kullandıktan sonra 3 ay korunuyorsun biz hiç korunmadık bebişde olmadı zaten...

inşallah
ilaçtan sonra doktor bana korunman gerek demedi canım.ilaç 1 haftada biter zaten 2 tabelettir,bu süre içinde korun dedi sadece.belki farklı ilaçlardan bahsediyoruzdur.etkileri farklı oluyo çünkü.

evet dikakt ediyorum..14.gününde hafif hafif akıntı oldu ama peçeteye geldi ancak...ama bu sabah bayagı gelmişti:) acaba yolunu bulamayan spermler birikerek gerimi geldi :)

spermler içerde leyla olmuş dönüp durmuşlar başları dönmüş geri gelmişler
toplanıp tünel kazıp hep beraber kaçmışlar
Demekki 14. günden sonra yumurtluyosun canım,işte o akıntı spermlerin kolay koşmasını sağlıyomuş

Adaşım benim :))) İnşallah bende bu ay hamile kalırım. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Olmayanlarada nasip et. Duygulandım he.
inşallah canım hepiniz kalın hamile inşallah.

kız ben ağlayacaktım nerdeyse

çok duygusal incicim sevinmiştir tabi ya hemde nasıl sevinmiştir.
sevinmez mi hiç çok korkuyodu olmıcak diye abisinin olmamış sorunu varmış o yüzden hep onunda olmıcak sanıyordu beklemiyordu ilk aydan o yüzden çok sevindi aslında ben pek umutlandırmadım onu olmazsa diye belirtilerimi falan söylemedim olmazsa üzülür diye hatta eve girdiğimizde anlamış bende değişiklik olduğunu adet oldun dimi dedi bende yok gel bak dedim paketi gözterdim bak bakalım dedim işte.gerisini biliyorsunuz zaten.
allah mutluluğunuzu bozmasın canım hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inşallah..tatlım özel olmazsa mektuba ne yazdın merak ettim.
amin canım inşallah mektuba onu ne kadar sevdiğim test yapınca neler hissetiğimi baba olacağını falan vs. bir sürü şey yazdım işte öyle...

merhaba canım...senin son 3 ay son adet tarihlerin ne öğrenebilirmiyim..son beklenen tarihimiz aynı da

ben dostinex kullanmıştım canım 2 tane tablet var ıcınde ıkı haftada bıtıyor kırıp ıcıyorsun bırıncı yarımı ptesi 2.yi perşembe 2 hafta suruyor toplamda sana hangı ılacı dedı bılmıyorum canım...

sosyolog güldürdün beni :))) benimde ilişkiden sonraki gün akıntım oluyor spermler gerı kacıyor sanırsam :)))

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]

[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]29 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]

[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brsn61[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sezen00[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rankara[/td]
[td]22 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebson[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aallmmiirraa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]blossomm[/td]
[td]14 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]marchsmall[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci478[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeycan[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sadecesen35[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rabia8184[/td]
[td]21 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aylin8585[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sanem55[/td]
[td]10 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel2121[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yagmurdamlasi26[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sosyolog_h[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mdaa[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…