- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
- 198
Canım ya Allah rahmet eylesin...Allah hayırlı bir zamanda verir inş..canını sıkma
İnşallah istediğin gibidir.Bazıları erken yumurtluyo ne güzel erkenden de güzel haberi alıyolar
Sağol canım..tekrar diyorum tekrar 14.gün falan ovulasyon günü kafadan yapılan hesap tutumuyo bazen..ben bu ay olmazsa.doktora gidecem..ovulasyonumu da o takip etsin.Şırnak'a gittiğimde doktor sıkıntısıda yaşayacagım çünkü
testim var şeytan dürtüyogit yap diye..ama beklemek istiyorum:)
Canım ya Allah rahmet eylesin...Allah hayırlı bir zamanda verir inş..canını sıkma
keşke deseydin canım..kafanda soru işareti kalmazdı.. ama 4 gün daha bekle bakalım...hakkında hayırlısıgöğüs agrım için gittim doktora . rahimde bi problem yok. göğüs ultrasonu cekildim o da temiz çıktı. prolaktinimde normal seviyede. doktor gebelik testi istemedi bende teklif bile etmedim eger varsa 5 inden sonra belli olur herhalde çok duygusallaştım bu günlerde . inşallah en kısa zamanda aşkıma baba diyen bi bebeğimiz olur artık . hepimizin evi inşallah bebek sesleriyle çınlar en kısa zamanda
keşke deseydin canım..kafanda soru işareti kalmazdı.. ama 4 gün daha bekle bakalım...hakkında hayırlısı
başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin,inşallah 2013 nisanda sen de bi anne olursun.benim proLaktinim 26 ydı doktor bana iLaç verdi ve iLaçtan sonra düzene girdi adetim..bazı doktorLar çok yüksek oLmayınca vermıyor bana kaLırsa doktorunLa konuş onu düzene sokmakta fayda var bana doktor süt bebek oLmasını engeLLer demişti...:S
inş. rabbim daha fazLa bekLetmez tez zamanda hayırLısıyLa bebekLerimizi kucagımıza alırız...
ben geçtigimiz nisan ayında annemı kaybettım ve çok ani oldu ölümü...haLa üzerimden o şoku atamadım..şimdi hesapLadm eger hamıle kalırsak bı daha nısanda doguruyoruz inş. annemin senesinde bebegımı kucagıma almak çok iyi gelir bana rabbim inş. nasip eder hepimize..
testim var şeytan dürtüyogit yap diye..ama beklemek istiyorum:)
Sağol canım..tekrar diyorum tekrar 14.gün falan ovulasyon günü kafadan yapılan hesap tutumuyo bazen..ben bu ay olmazsa.doktora gidecem..ovulasyonumu da o takip etsin.Şırnak'a gittiğimde doktor sıkıntısıda yaşayacagım çünkü
başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin,inşallah 2013 nisanda sen de bi anne olursun.
Bu ay hamile değilsem ilaca başlicam çünkü doktor ilacı alırken korunman lazım dedi.
Eşim de yakın tarihteki yumurtlama günlerini kaçırmayayım diye bu ay deneyelim olmazsa bidahaki ay kullanırsın ilacı dedi.
saoL canım aLLah razı oLsun inş. nisan ayında beraber anne oluruz
evt hastaLandıktan sonra başlarsın canım ilac kullandıktan sonra 3 ay korunuyorsun biz hiç korunmadık bebişde olmadı zaten...
evet dikakt ediyorum..14.gününde hafif hafif akıntı oldu ama peçeteye geldi ancak...ama bu sabah bayagı gelmişti:) acaba yolunu bulamayan spermler birikerek gerimi geldi :)
inşallah canım hepiniz kalın hamile inşallah.Adaşım benim :))) İnşallah bende bu ay hamile kalırım. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah. Olmayanlarada nasip et. Duygulandım he.
kız ben ağlayacaktım nerdeyse
sevinmez mi hiç çok korkuyodu olmıcak diye abisinin olmamış sorunu varmış o yüzden hep onunda olmıcak sanıyordu beklemiyordu ilk aydan o yüzden çok sevindi aslında ben pek umutlandırmadım onu olmazsa diye belirtilerimi falan söylemedim olmazsa üzülür diye hatta eve girdiğimizde anlamış bende değişiklik olduğunu adet oldun dimi dedi bende yok gel bak dedim paketi gözterdim bak bakalım dedim işte.gerisini biliyorsunuz zaten.çok duygusal incicimsevinmiştir tabi ya hemde nasıl sevinmiştir.
amin canım inşallah mektuba onu ne kadar sevdiğim test yapınca neler hissetiğimi baba olacağını falan vs. bir sürü şey yazdım işte öyle...allah mutluluğunuzu bozmasın canım hayırlısı ile yavrunu kucağına alırsın inşallah..tatlım özel olmazsa mektuba ne yazdın merak ettim.
canım yaa ne denirki...bebeğimi kaybettim nazz
inşallah canım hepiniz kalın hamile inşallah.
sevinmez mi hiç çok korkuyodu olmıcak diye abisinin olmamış sorunu varmış o yüzden hep onunda olmıcak sanıyordu beklemiyordu ilk aydan o yüzden çok sevindi aslında ben pek umutlandırmadım onu olmazsa diye belirtilerimi falan söylemedim olmazsa üzülür diye hatta eve girdiğimizde anlamış bende değişiklik olduğunu adet oldun dimi dedi bende yok gel bak dedim paketi gözterdim bak bakalım dedim işte.gerisini biliyorsunuz zaten.
amin canım inşallah mektuba onu ne kadar sevdiğim test yapınca neler hissetiğimi baba olacağını falan vs. bir sürü şey yazdım işte öyle...
inşallah
ilaçtan sonra doktor bana korunman gerek demedi canım.ilaç 1 haftada biter zaten 2 tabelettir,bu süre içinde korun dedi sadece.belki farklı ilaçlardan bahsediyoruzdur.etkileri farklı oluyo çünkü.
spermler içerde leyla olmuş dönüp durmuşlar başları dönmüş geri gelmişler
toplanıp tünel kazıp hep beraber kaçmışlar
Demekki 14. günden sonra yumurtluyosun canım,işte o akıntı spermlerin kolay koşmasını sağlıyomuş
merhaba canım birde belirti sormuştun dimi sağ kasığımda ağrı gögüs uçlarımda hassasiyet uyku hali gaz ateş basması birde.adet tarihlerimde böylemerhaba canım...senin son 3 ay son adet tarihlerin ne öğrenebilirmiyim..son beklenen tarihimiz aynı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?