hımmm o zaman senin test yapma zamanın gelmiş tatLımmminş. hamişsindirrrr
Allah istyen herkese nasip eder inşallah anne olmayı.annelik gebelik çok güzel duygular kim yaşamamışsa en kısa zamanda rabbim tattırır inşallah..
ay canim agzindan bal damliyor diyorum 2 3 gundahami beklesem aceba gecen ay gelmedi gecikti gittim test aldim tam test yaptigim an kirmizilar geldi ne kadar uzuldum niye o sekil olmak istemiyorum
ay canim agzindan bal damliyor diyorum 2 3 gundahami beklesem aceba gecen ay gelmedi gecikti gittim test aldim tam test yaptigim an kirmizilar geldi ne kadar uzuldum niye o sekil olmak istemiyorum
Meraba benimde bat 11 agustos yeni üye olduğum için msj atamıyorum[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brsn61[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sezen00[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rankara[/td]
[td]22 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebson[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aallmmiirraa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]blossomm[/td]
[td]14 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]marchsmall[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci478[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeycan[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sadecesen35[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rabia8184[/td]
[td]21 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]
* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...
kızlar bu gece 4 rekat namaz kılınacakmış. her rekatta fatihadan sonra 50 tane ihlas okunacakmış. dilek kapıları açıkmış bu gece. yakın bi aile dostumuz teyze aradı söyledi bana. o ramazanda sohbetlere gider orda hocalardan duydu sanırım. ben kılıcam sizde kılabilirseniz kılın. Allah kabul etsin
canım kadir gecesinde olmuyomuydu o namaz.
perilous canım nasılsın? görüşemedik ne zamandır.
canım kadir gecesinde olmuyomuydu o namaz.
perilous canım nasılsın? görüşemedik ne zamandır.
valla teyzem öyle dedi. hoca öyle demiş. ben yinede kılıcam
YA Benden pembe akıntı geldi azık orucum bozuldu mu ..ben genede bozmadım..ama namazımı kılmadım yaa
böyle hamile moduna sokuyorum kendimi sonra hastaalanınca karadenızde gemılerım batmış gibi yüzüm asık dolaşıyorum ortada...
bende de bel ağrısı var acaip ilişkiden sonra ayaklarımı dıklıycem dıye belımımı kaptırttım nptım biLmemmm
görüşürüz canım yarın akşam iftara davetlıyız belkı gıremeyebılırım ama ertesı gun burdayım...
kizlar eve gelince oylesine bi test yapiyim dedim daha adetime bir hafta filan var, kagit testlerle yapiyorum ortadan ikiye filan katladim yanlislikla iftar oncesi diye 1 kasik kadar anca cis yapabildim ama silik bi 2. cizgi cikti sonra bi test daha yaptim o da baya silik, yani tam olarak ne zaman yumurtladgmi hatrlamiyorum gecen pazartesi olabilir o zaman 6 gun kalmis oluyor
bilmiyorum belki de test yanlistir.. dogruysa bile tutunamayabilir oncekiler gibihayirlisi bakalim
artik cizgi gordum diye bile sevinemiyorum..
ama bu topik bana ugurlu geldi :) demeden edemiycem..
helal olsun kuzum benım ama ınan ben kendım uzdum zaten kendımı bılıosun işte ınsan ılk kırmızıları gorunceee cok uzuluo ama sımdııı sadce dua edıyorummm ne zman hayırlısı olucaksaa ozmn verısın rabbim hepımızeeeee. tbıkıı burda hep beraber olucazzzzzzzz hamiş olana kadr kapanmasın gıtmeyelım bu topıkten nasıl bat temmuzken agustos topıgındeysek agustosta olmasada bat eylulkende yıne agustos topıgınde olalım :)
Kızlarrr günaydınnn
Kırmızılar geldi sonunda.
Yeni BAT ım 29 Ağustoss
kız saat daha 10.00 olmadı sımdıden aksam olsad aytsak dıooo :)) ama keske hemn olsda yatsak:))
şu sıcak, aç ve çoğu zaman uykusuz işe geldiğim günlerde sizlerin mesajlarını okumak çok iyi geliyor.. iyi ki varsınız =)
bu sabırsızlığımız ne olacak bilmiyorum.. ama insanın elinde olmuyor düşünmemek.. bu ay 3. ayımız bat da14 ağustos... bakalım bu ay nasib olacak mı..
bu işin bu kadar zor olabileceğini hiiiç tahmin etmezdimm..
Allah isteyen herkese nasib etsin hayırlısıyla...
yeni gelen arkadaşlarrr aramıza hoşgeldinizz...dilerim bu ay ağustos ayında topiğimiz uğurlu gelcek size müjdeli haberler vereceğiz tek tek :))
bebeğimi kaybettim nazz
biri bana yardım edebilir mi bat a son 2 gün ve belim çok agrıyo normalde adet öncesi agrımaz sağ kasımda batma oluyo ve gögüslerim çok acıyo özellikle sağ gögsüm çok şişti ve kahverengili kısmı genişledi aslında bu ay hiç hamile olduğumu düşünmüyorum ama çok merak ettim şimdi gidip test almayı düşünüyorum sizce napmalıyım çıkar mı dersiniz
selam kizlar nasilsiniz öncelikle almira tebrik ederim canim cok sevindim gecen ay adetim 30 temuzda oldum hala adetim gelmedi 4 gundur hafif mide bulantim var kasiklarim agriyo midem yaniyor kac gun sonra test yapa bilirim aceba allah herkesin gönlune gore versin su mubarek gunler yuzu hurmetine insallah...umutlanmakda istemiyorum her ay husrana ugruyorum aceba allah bana nasip etmiycekmi 1 yillik evliyim vermeyen allah vermiyo iste duygularimi yazmakla bitmez hergun dusunmekden sagin solun laflarindan biktim her ay sorulardan bisey yokmu demelerinden ne yapicagimi bilmiyorum nasip diyorum bekliyorum istee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?