canlar görümcemin küçük kızı rüyasında benim bebeğimin olduğunu görmüş :)çocukların rüyası gerçek olur derler :)çok seviindim.Bu ay rabbim nasip etmedi .inşallah bir sonraki aya bebeğim seni bekliyorummm :):)
sidik torbası doldurmana gerek yok canım uzun süredir sıvı almamış olman lazım sadece oruçsan hele hiç beklemene gerek yok
cnm benm dilerim müjdeli haberler verrsn en kısa zamanda...
kızlar başka sitelerede bakıyorumda her yerde meryem süresinin fazileti anlatılıyo. bizlerdemi başlasak. 41 gün boyunca hergün bir tane. ama kesinti olmamalıymış. adet olduğumuz günler ( inşallah olmayızda ) birbirimiz için okuruz. sizde araştırın isterseniz.
canım ben başladım okumaya ama anlayarak okumak istediğim için türkçe mealini okuyorum ve okudukça içimdeki sıkıntı ümitsizlik kayboluyorkızlar başka sitelerede bakıyorumda her yerde meryem süresinin fazileti anlatılıyo. bizlerdemi başlasak. 41 gün boyunca hergün bir tane. ama kesinti olmamalıymış. adet olduğumuz günler ( inşallah olmayızda ) birbirimiz için okuruz. sizde araştırın isterseniz.
canım kadir gecesinde olmuyomuydu o namaz.
perilous canım nasılsın? görüşemedik ne zamandır.
canım ben başladım okumaya ama anlayarak okumak istediğim için türkçe mealini okuyorum ve okudukça içimdeki sıkıntı ümitsizlik kayboluyor
MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran
ben bu siteden okumaya başladım bu gece. hoca çok güzel okuyo bende onla okuyarak takip ediyorum. arapça bilmesemde hata yapmamış oluyorum diye düşündüm. ama adetliyken okunmayacakmış başkası okuyacakmış yerine yinede
MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran
ben bu siteden okumaya başladım bu gece. hoca çok güzel okuyo bende onla okuyarak takip ediyorum. arapça bilmesemde hata yapmamış oluyorum diye düşündüm. ama adetliyken okunmayacakmış başkası okuyacakmış yerine yinede
beklemek çok kötü ya hemen geçse günler
öyle valla sabretmeyi öğrenmemiz lazım
bu ikinci denemem ama içim içime sığmıyor bakalım hayırlısı hepimiz için.nerede oturuyorsun merak ettim hangi il :)
Amin. İstanbuldayım
hmm güzel yer canım.
gezmeye güzelde yaşamak biraz sıkıntılı bu şehirde bütün değerlerini yok ediyor bir başına bırakıyor insanı...
çok haklısın o konuda büyük şehir olunca yalnızlığıda büyük oluyor.bende izmirdeyim
izmire hiç gitmek nasip olmadı ama orasıda büyük bir şehir
şehirler büyüdükçe yalnızlıklarımızda büyüyor işte..
evet öyle malesef bebişlerimiz gelsede yalnızlığımız bitse bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?