evet bende çok istiyorum ama bu ay olmayacak gibi yoğun bir his var içimde millet kendimi hamile hissediyorum der benim 11 günüm var ve bende adet olacağımı hissediyor hemde net bir şekilde
kızlar gogus agrım aynı kalmakla bırlıkte bugun fıskırma gıbı ıkı kere akıntım geldı resmen 5ınde afet olmam lazım hafıf bı sekılde de bı kac kez basım dondu belkıde aclıktan:26:
canım adete yakın akıntı gebelik belirtisi ama ümitlendirmeyimde seni hayırlısı olsun bekle bakalım ayın 5ini olmazsan test yaparsınkızlar gogus agrım aynı kalmakla bırlıkte bugun fıskırma gıbı ıkı kere akıntım geldı resmen 5ınde afet olmam lazım hafıf bı sekılde de bı kac kez basım dondu belkıde aclıktan:26:
öyle düşünme canım inşallah olur.hep iyisini düşün.sana diyorum ama ben kafayı yemek üzereyim :) benmde bat 24ü çok var nasıl sabretcem bilmiyorum o güne kadar kesin bütün belirtileri yaşıcam psikolojik olarak sonrada kırmızı kartı yicem kesin :))
canım adete yakın akıntı gebelik belirtisi ama ümitlendirmeyimde seni hayırlısı olsun bekle bakalım ayın 5ini olmazsan test yaparsın
sorma yaa ben geçen ay kesin hamileyim dedim çünkü bütün belirtileri yaşadım geçen ay hamile değildimya artık hiçbir belirti kendimi hamile sandıramaz
evet canım 41 gün sekmesiz okunacak ben adetlyken eşime okutmayı düşünüyordum olmadı birbirimiz için okuruz
ılk gebelıgımdede goguuslerım aynı boyle agrıyordu . Dun gogus ultrasonu cekıldım prolaktınıme bakıldı hersey normal rahımde normal hersey doktor rahımın cok kalın dedı baska bısey de demedı bende gebelık testı falan ıstemedım. =) varsa zaten yakın zaman da anlarız dedım ama pısmman oldum keske kanda baktırsaydım doktor kızar dııyede korktum
bende senin yerine okurum canım haber vermen yeterlitabi canım benim. sen olunca ben senin yerine okurum.
ılk gebelıgımdede goguuslerım aynı boyle agrıyordu . Dun gogus ultrasonu cekıldım prolaktınıme bakıldı hersey normal rahımde normal hersey doktor rahımın cok kalın dedı baska bısey de demedı bende gebelık testı falan ıstemedım. =) varsa zaten yakın zaman da anlarız dedım ama pısmman oldum keske kanda baktırsaydım doktor kızar dııyede korktum
naz yeni batın ne canım güncelleyelimmi?
cnm vilmada bende 31 ağustos yazmadımı vilma :=)) tşkler...
evet ya bazen doktorlar kızıyor adetin geçmemiş diyor tahlil vermiyor ama hepsi aynı değil tabiki.ama bi tahlil yaptır bence bizede güzel haberi ver :) umarım hamilesindir
ınsallah hepımız guzel haberler alırız . Benım sulalemde herkesde neredeyse ıkızlık var. Anaannem ıkız kızları var yanı teyzelerım . En buyuk teyzemınde ıkız kızları oldu. Benım annemınde ıkız erkeklerı oldu yanı erkek kardeslerım =). Dun gece ruyamda (allah hayırlara götursun) aynaya bakıyorum kaslarım cıkmıs bıraz dıyorum alsammı acaba dıye oylede aldım mı almadım mı tam hatırlamıyorum tabırıne baktım ya ruya sahıbının yada akrabasının ıkız bebegı olır dıyo . Cok acılar cektım bana da dua edın de ın kısa zamanda anne oolayım bende
ınsallah hepımız guzel haberler alırız . Benım sulalemde herkesde neredeyse ıkızlık var. Anaannem ıkız kızları var yanı teyzelerım . En buyuk teyzemınde ıkız kızları oldu. Benım annemınde ıkız erkeklerı oldu yanı erkek kardeslerım =). Dun gece ruyamda (allah hayırlara götursun) aynaya bakıyorum kaslarım cıkmıs bıraz dıyorum alsammı acaba dıye oylede aldım mı almadım mı tam hatırlamıyorum tabırıne baktım ya ruya sahıbının yada akrabasının ıkız bebegı olır dıyo . Cok acılar cektım bana da dua edın de ın kısa zamanda anne oolayım bende
bende senin yerine okurum canım haber vermen yeterli
olsun canım zaten günün az kalmış inşallah gebelik haberini verirsin bize sorma benimde göğüslerim ağrımaya başladı o nedenle eminimki adet olacağım böyle ağrımazdı diyorsun normalde nasıl şimdi nasıl ağrıyorki?
ılk hamıle kaldıgımdada boyleydı o zaman tabı fark edememıstımama sımdı aynısını yasadıgımın farkındayım gogus uclarım su toplamıs gıcı cıcek gıbı patladılar resmen ayrıldılar yanı. Soluma sagıma yatarken agıyor . Arada elektrık carpması gıbı sancı gırıyor koltuk altın dogru gogus uclarıma hayırla gıtsın . Hamılelık degılsede herseyın yolunda oldugunu ogrendım ya ıcım rahatladı sut hormonumda normalmıs yanı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?