bende senin yerine okurum canım haber vermen yeterli
ayy senle adet günlerimizde aynıymış. 12 ağustos. ama ikimizde olmayız inşallah.
ayy senle adet günlerimizde aynıymış. 12 ağustos. ama ikimizde olmayız inşallah.
inşallah canım yaaa hiç olmazsa birimiz adet olmasak okunur :)
evet canım. ben bu akşam başladım işte. 1 tane yasin 1 tane meryem süresi.
internetten erken gebelik testi aldım. yarın gelir galiba. ilişkiden 5 gün sonra çıkıyo yazıyodu.
bende senin yerine okurum canım haber vermen yeterli
olsun canım zaten günün az kalmış inşallah gebelik haberini verirsin bize sorma benimde göğüslerim ağrımaya başladı o nedenle eminimki adet olacağım böyle ağrımazdı diyorsun normalde nasıl şimdi nasıl ağrıyorki?
evet canım. ben bu akşam başladım işte. 1 tane yasin 1 tane meryem süresi.
internetten erken gebelik testi aldım. yarın gelir galiba. ilişkiden 5 gün sonra çıkıyo yazıyodu.
yok canım bende merak ediyordum vilmayı başka topicteki yazısını gördüm
Kızlar ne içindi bu sureler, gebelikten sonrami yoksa gebelik için mi??
wilma iyi cnm merk etme .:)) yarın doktor kontrolü var inşllh önmzdeki ay için güzel hberler verck bize...
aaa aldınmı sen peki ne zaman yapmayı planlıyorsun?
gebe kalmak için ama gebeliktede okunması yararlı olan sureler canım
evet canım aldım. eczanede 15 tl falanmış. bende internetten 5 tanesini 16 tl ye aldım. gelince yapıcam. ben en son 27 sinde birlikte oldum zaten o gece yola çıktı. adet zamanıma anca dönmüş olacak. iş seyahatine gitti. haftasonu yaparım diye düşünüyom. gerçi umutsuzum. bu ay sadece 2 kere birlikte olduk. tek güvencem bu ay hsg çektirmiş olmam. rahim ağzım yapışıkmış açıldı.
Peki her gün ikisini okuyo musunuz?? Ay ya herkes güzel haberler versin inşallah ya,
ben uyumaya gidiyorum kızlar hepinize iyi geceler diliyorum
biz perilous ile bugün başladık okumaya. 41 gün boyunca günde 1 tane meryem süresi. bu duayla hamile kalan çok olmuş. tabi Allahın izniyle. hiç kesintisiz okuyacaksın. adet gününde başkasına okutacaksın. bizde birbirimiz için okuyacağız, adet günlerimizde.
O zman ben de başlıyorum kızlar inşallah, ihtiyaç olduğunda ben de okuyabilirim
tamam canım. sende bizden 1 gün sonra başlamış olacaksın. hemen başlarsan hesabını kaçırma :) 1 gün bile ara vermiceksin. vermen gereken bişey olursa bana haber ver. ben 1 tanede sana okurum.
ben şu siteden hem dinliyorum hem okuyorum MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran
ama sen arapça biliyosan arapça okursun tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?