"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

evet canım. ben bu akşam başladım işte. 1 tane yasin 1 tane meryem süresi.

internetten erken gebelik testi aldım. yarın gelir galiba. ilişkiden 5 gün sonra çıkıyo yazıyodu.

aaa aldınmı sen peki ne zaman yapmayı planlıyorsun?

ılk hamıle kaldıgımdada boyleydı o zaman tabı fark edememıstımama sımdı aynısını yasadıgımın farkındayım gogus uclarım su toplamıs gıcı cıcek gıbı patladılar resmen ayrıldılar yanı. Soluma sagıma yatarken agıyor . Arada elektrık carpması gıbı sancı gırıyor koltuk altın dogru gogus uclarıma hayırla gıtsın . Hamılelık degılsede herseyın yolunda oldugunu ogrendım ya ıcım rahatladı sut hormonumda normalmıs yanı =)

aaa aldınmı sen peki ne zaman yapmayı planlıyorsun?

evet canım aldım. eczanede 15 tl falanmış. bende internetten 5 tanesini 16 tl ye aldım. gelince yapıcam. ben en son 27 sinde birlikte oldum zaten o gece yola çıktı. adet zamanıma anca dönmüş olacak. iş seyahatine gitti. haftasonu yaparım diye düşünüyom. gerçi umutsuzum. bu ay sadece 2 kere birlikte olduk. tek güvencem bu ay hsg çektirmiş olmam. rahim ağzım yapışıkmış açıldı.

canım bir sorunun giderilmiş bence umutlu olman için sebep var testi yaparsan muhakkak banada haber ver olurmu merak ederim

Kızlar ne içindi bu sureler, gebelikten sonrami yoksa gebelik için mi??

biz perilous ile bugün başladık okumaya. 41 gün boyunca günde 1 tane meryem süresi. bu duayla hamile kalan çok olmuş. tabi Allahın izniyle. hiç kesintisiz okuyacaksın. adet gününde başkasına okutacaksın. bizde birbirimiz için okuyacağız, adet günlerimizde.

O zman ben de başlıyorum kızlar inşallah, ihtiyaç olduğunda ben de okuyabilirim

O zman ben de başlıyorum kızlar inşallah, ihtiyaç olduğunda ben de okuyabilirim

tamam canım. sende bizden 1 gün sonra başlamış olacaksın. hemen başlarsan hesabını kaçırma :) 1 gün bile ara vermiceksin. vermen gereken bişey olursa bana haber ver. ben 1 tanede sana okurum.

ben şu siteden hem dinliyorum hem okuyorum MERYEM, MERYEM Suresi, MERYEM oku, MERYEM dinle, sure, süre, MERYEM suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / KURAN-I KERİM ( ARAPÇA - LATİN HARFLİ ) / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Quran

ama sen arapça biliyosan arapça okursun tabi.

Evet canim biliyorum, sahura kalkinca okurum hep, ihtiyacin oldugunda sen de bana soyleyebilirsin :)
yavastan yatayim ben de iyi geceleer. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…