"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

günaydın kızlarrrr ben laboquick markagebelik testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. bugün de kan verdim. ovulasyon 20 temmuz inşallah hamişimdir dua edin ben hep sizlere dua ediyorum bizim topicteki kızlar diyorum duada :))) sonuç 3 buçuk gibi çıkabilirmiş. yarına da sarkabilirmiş çok heyecanlıyım :18:

canım batın belli olsun ekleyeyim olurmu

tamam

listeye üye hanımlar yanıtlarsa çok memnun olurum:
yumurta takibi yaptıranınız var mı?
yumurtanın çatlayıp çatlamadığını kontrol ediyor mu doktorunuz?
benimki kontrol etmedi.
boşu boşuna birsürü ilaç parası verdim galiba!!

sen nasılsın canımmm:)

iyiyim canım çok şükür bende bugüne kadar fenalardaydım adetime 10 gün olmasına rağmen aman oldumu olacakmı psikolojim bozuldu iyice ama dün gece ancak başlayabildim duaya ve koyverdim gitti olursa olur olmazsa olmaz

canım zaten bu ay ıstesemde takıp edemem köye gıdıcezzz kayınvalideme yani orasıda kalabalıkmıss gorumceler falann zor bıraz yanııı oyuzdennn dıyorum yaaaa llahım nezaman hayırlısını verırısee ona razıyım benn ısyan etmıycemm aglamıycammm artıkkk

canım inşallah hamilesindir bizede sonucu bildirmeyi sakın unutma

walla umursamamak büyük başarı.. becerebilenlere helal olsun.. ben her seferinde bu ay düşünmicem diyorum ama kaçınılmaz geliyo aklıma.. ne ümitlenmek istiyorum ne de ümitsizliğe kapılmak..

bikaç yerde3ün uğuru var diye okudum, 3. denemesinde baya hamile kalan olmuş.. bizim de 3. ayımız hadi inşallah diyorum ben de (=

al bende o kadar canım olursa olur olmazsa dünyanın sonuda değil bu herkes anne olmak zorunda değil eğer olmuyorsada vardır bir hikmeti herşeyin en doğrusunu Rabbim bilir eğer vermiyorsa bu bizim için daha hayırlı demektir ne insanlar ne evlatlar var anasını babasını döven eziyet eden öyle bir gün görmektense olmasın çocuğum daha hayırlıdır

canım ne 3ler var 3x.. ler işte insan bilmiyor zamanını Rabbim ne zaman ol derse

canım yaaa sen hala regl olmadınmı peki doktora gittinmi tekrar?
hayır daha gidemedim eczacı biraz daha bekle dedi..
bende yine olmazsam haftaya gidicem..
adet olmamak ruh sağlığımı bozdu kızlar kendimi iyi hissetmiyorum..
çok sinirli vede gerginim..
neyse çok öpüyorum sizi işlerim var sonra gelmeye çalışırım...

bugünle beraber 13 günün geçti canı bence beklemeden git artık

valla öle olmak gerekıyooo yaa benım kuzenımdee mantar preoblemı vardı ılac faln kullandııı ama tam tedavı olmamıstıı daha kocasının ısrarıyla bebek calsımlarına basladılarr ılk aydan hamıle kaldıı ve hepp sey dıoduu benım kesın olmadııdaaa okadr rahattıkııı doktora gıtmeden olmaz benım dıoduuu ama su an 7 haftalık hamıleee :) bıde dun bebgeın kalp atıslarınıfaln dınlemıssss cok sveınmısss bana anlatıyoooo bende cok sveındım ama ınsanın yınede içi buruluyoooo ve aslında onlar bebk dusunmuyolardıı bız calısmlara basladık deyınceee bı gazla onlarda basladııı ve bende once hamıle kaldıı kesınlıkle gozum yokkk alllh saglık versınn ama ınsan yınedee bı garıp oluyoo diycem şu kiii stresssssssss yapmamak lazımmmmmm raht olmak lazımmmm

boşver canım burası istanbulda biyer ama eczanenin olduğu sokakta insanlar gerçekten bi garipler
stresten dediğin gibi adet gecikicek bu defa iyice şüpelencem çünkü benim adetim genelde gecikmez
neyseki sidikten anlaşılıyo kız sidik hep var.yoksa hergün kan vercez bu defa kansız kalcaz

günaydın kızlar .........

günaydın canım adet belirtin var mı?

günaydınnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr birileri ii hberler versınde sevınleımm azcııckkk yaaaaaaa:)

günaydın canım bende iyi haber belirti var
kötü haber ise daha bat gelmedi iyi veya kötü bi haber veremiyorum

canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin senin duygularınıda çok iyi anlıyorum benimde bir arkadaşım 1 çocuğu 1 düşüğü 1de kürtajı var o da bu sıralar bebek düşünüyormuş öyle konuşurken görümcesi dediki hadi bakalım önce hanginiz hamile kalacaksınız bende dedimki bacım o üretken kadın benimle ne bir tutuyon o hemen hamile kalır nitekim öylede olacak zaten içimdende geçirdim benim hamile kalabildiğim bile belirsizken kimle sidik yarıştıracam

test yapmışmıydın kuzum ?

canım benim bulundugum yerde istanbulda bi yer ve burdada yok o yüzden sordum
rahat bırakmaya çalış kendını canım işlerine ver kafanı sen hiç olmazsa çalışıyorsun ben bütün gün evde kurup kaldırıyorum
.neyse ben hazırLandım kociş geLir birazdan kader anına doğru gidiyorum hayırLısı rabbimden o neyLerse güzeL eğLer

miniiikkelebek senin daha günün çokmuş canım 5 günün varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…