canım batın belli olsun ekleyeyim olurmu
sen nasılsın canımmm:)
kesinlikle canım sende bu ay çok üzüldün sen üzüldün diye bizde üzüldük bu ay yumurtlama falan takip etme bakalım ama her fırsatta halvet olsuneminim o şekilde hamile kalırsın ya burda yazanlar hep aynı şeyi yazıyor ne zaman umursamadım o ay hamile kaldım diye inşallah bende gelecek ay uygulayacam onu
günaydın kızlarrrr ben laboquick markagebelik testi yapmıştım çok çok silik çıkmıştı. bugün de kan verdim. ovulasyon 20 temmuz inşallah hamişimdir dua edin ben hep sizlere dua ediyorum bizim topicteki kızlar diyorum duada :))) sonuç 3 buçuk gibi çıkabilirmiş. yarına da sarkabilirmiş çok heyecanlıyım :18:
kesinlikle canım sende bu ay çok üzüldün sen üzüldün diye bizde üzüldük bu ay yumurtlama falan takip etme bakalım ama her fırsatta halvet olsuneminim o şekilde hamile kalırsın ya burda yazanlar hep aynı şeyi yazıyor ne zaman umursamadım o ay hamile kaldım diye inşallah bende gelecek ay uygulayacam onu
canım zaten bu ay ıstesemde takıp edemem köye gıdıcezzz kayınvalideme yani orasıda kalabalıkmıss gorumceler falann zor bıraz yanııı oyuzdennn dıyorum yaaaa llahım nezaman hayırlısını verırısee ona razıyım benn ısyan etmıycemm aglamıycammm artıkkk
walla umursamamak büyük başarı.. becerebilenlere helal olsun.. ben her seferinde bu ay düşünmicem diyorum ama kaçınılmaz geliyo aklıma.. ne ümitlenmek istiyorum ne de ümitsizliğe kapılmak..
bikaç yerde3ün uğuru var diye okudum, 3. denemesinde baya hamile kalan olmuş.. bizim de 3. ayımız hadi inşallah diyorum ben de (=
hangisine yanayım hamile olmadığıma mı yoksa hala adet olamadığıma mı????????????????????????????
valla vazgeçtim bebekten bu ay bari adet olayım
hayır daha gidemedim eczacı biraz daha bekle dedi..canım yaaa sen hala regl olmadınmıpeki doktora gittinmi tekrar?
hayır daha gidemedim eczacı biraz daha bekle dedi..
bende yine olmazsam haftaya gidicem..
adet olmamak ruh sağlığımı bozdu kızlar kendimi iyi hissetmiyorum..
çok sinirli vede gerginim..
neyse çok öpüyorum sizi işlerim var sonra gelmeye çalışırım...
iyiyim canım çok şükür bende bugüne kadar fenalardaydım adetime 10 gün olmasına rağmen aman oldumu olacakmı psikolojim bozuldu iyice ama dün gece ancak başlayabildim duaya ve koyverdim gitti olursa olur olmazsa olmaz
valla vazgeçtim bebekten bu ay bari adet olayım
boşver canım burası istanbulda biyer ama eczanenin olduğu sokakta insanlar gerçekten bi gariplerkoptumm yaa orası neresiki kdınlar göbüşlerinin büyümesini bekliyorr
FazLa stes yapma tatLım biLiyorum günümüze az kaldı benımde içim içimi yiyo ama stresten adetLerimizi geri teptirtcezzz
allah razı olsun canım bende özeLLikLe iftarımı açarken dua edıyorum hepimize rabbım hepimizin yüzünü güldürsün diye..
ben geçen ay görüyodum her akşam idrar testi yapıyodumnolcak sidikle yatıp sidikle kalkıyoruz hep aklımızda test
günaydın kızlar .........
günaydınnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr birileri ii hberler versınde sevınleımm azcııckkk yaaaaaaa:)
valla öle olmak gerekıyooo yaa benım kuzenımdee mantar preoblemı vardı ılac faln kullandııı ama tam tedavı olmamıstıı daha kocasının ısrarıyla bebek calsımlarına basladılarr ılk aydan hamıle kaldıı ve hepp sey dıoduu benım kesın olmadııdaaa okadr rahattıkııı doktora gıtmeden olmaz benım dıoduuu ama su an 7 haftalık hamıleee :) bıde dun bebgeın kalp atıslarınıfaln dınlemıssss cok sveınmısss bana anlatıyoooo bende cok sveındım ama ınsanın yınede içi buruluyoooove aslında onlar bebk dusunmuyolardıı bız calısmlara basladık deyınceee bı gazla onlarda basladııı ve bende once hamıle kaldıı kesınlıkle gozum yokkk alllh saglık versınn ama ınsan yınedee bı garıp oluyoo diycem şu kiii stresssssssss yapmamak lazımmmmmm raht olmak lazımmmm
boşver canım burası istanbulda biyer ama eczanenin olduğu sokakta insanlar gerçekten bi garipler
stresten dediğin gibi adet gecikicek bu defa iyice şüpelencem çünkü benim adetim genelde gecikmez
neyseki sidikten anlaşılıyo kız sidik hep var.yoksa hergün kan vercez bu defa kansız kalcaz
günaydın canım adet belirtin var mı?
günaydın canım bende iyi haber belirti var
kötü haber ise daha bat gelmedi iyi veya kötü bi haber veremiyorum
Kızlar merhaba tekrardan,benim eve çok yakın bi eczane var,dün kapısında bakıp bakıp test almaktan vazgeçmiştim.
Bugün iş dönüşü birden geldiler banagirdim eczaneye.2 tane kızceyiz oturuyo.dedim ki erken gebelik testi varmış ondan istiyorum.
Kız ne dese beğenirsiniz.Bu civarda pek kullanılmadığı için erken testi bulundurmuyoruz
Eşim diyoki heralde burdakiler karnı büyüyünce hamile olduğunu anlıyolar test yapmıyolar
ben tam cesareti toplamıştım ilk negatifi görmeye de hazırdım off yaa :26:
yarın başka bi eczaneden alırım kesin
canım nerdesinki sen..demekki doğu yada saldım çayıra mevlam kayıra gelen gelsin diyen bir yermiş:)
boşver canım burası istanbulda biyer ama eczanenin olduğu sokakta insanlar gerçekten bi garipler
stresten dediğin gibi adet gecikicek bu defa iyice şüpelencem çünkü benim adetim genelde gecikmez
neyseki sidikten anlaşılıyo kız sidik hep var.yoksa hergün kan vercez bu defa kansız kalcaz
günaydın canım adet belirtin var mı?
günaydın canım bende iyi haber belirti var
kötü haber ise daha bat gelmedi iyi veya kötü bi haber veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?