"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

günaydınnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr birileri ii hberler versınde sevınleımm azcııckkk yaaaaaaa:)

hhehehe çok güldüm ya... doğru hakkaten aklımız hep sidikte (=

ya ben geçen ay 5 gün kala başladım nerdeyse her gün yaptım test.. tabi tek çizgi gördükçe yılıkıyodum.. ve de aynen söylediğin gibi saati saatine şaşmayan adetim geçen ay 6 gün gecikti.. işimizi zorlaştırıyoruz sanki :S

sağol canım yapmayacağım geçsin biraz öyle o zaman:)

sosyolog var benle aynı ne yaptık belirtileri vardı onun

ben batımı hep yumurtlamaya göre hesaplıyorum şaşmıyor 12 Ağustos bat ama 1 günde benden olsun en geç 13 Ağustos diyorum ve 14 Ağustostan önce test yapmamaya karar verdim geçmeden yapmayacağım yani

hoşgeldin canım nasılsın? maalesef henüz iyi haber yok

ii canımmmm bu ay ben rahatım yaa tatıle denk geldıgı içinn yumurtalam tarıhım bu aydan umudum yok oyuzdennn kendımı mola vermıs gıbı hıssedıyorummm :)) bu ay çok yıprandım yaaa artık uzmıycem okadr kendımııı allhımm verecegı zmanı bılırrrr

aynen tatLım kendi kendimize düşmanLık ediyoruz...bana doktorum stres en büyük etken demişti ama kime demişti kafa haLa aynı

kesinlikle canım sende bu ay çok üzüldün sen üzüldün diye bizde üzüldük bu ay yumurtlama falan takip etme bakalım ama her fırsatta halvet olsun eminim o şekilde hamile kalırsın ya burda yazanlar hep aynı şeyi yazıyor ne zaman umursamadım o ay hamile kaldım diye inşallah bende gelecek ay uygulayacam onu

gunaydın kızlar oy oy ayın besı yaklasıyor benım gogus sancılarım devam edıyor bakalım bebısler varmı yoksada onumuzdekı ay o buyuk bı tempoda annemlerın evınde olucam onumuzdekı ay da olmaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…