heycan filan kalmadı bende ya kızlar yarın regl olmazsam yine test mi yapayım peki
heycan filan kalmadı bende ya kızlar yarın regl olmazsam yine test mi yapayım peki
canım regl olmazsan hemen test yapma 3-4 gün bekle 3-4 gün gecikme normaldir olabilir yani
tamam canım kesinlikle batında test yapmak yok 3-4 gün bekle gecikme olursa yaparsın üzülme daha fazlagecikme yok canım daha bat yarın ama benim günümde olmaz o yüzden biliyorsun 2 gün önce yaptım negatifti
günaydınnnnnnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrr birileri ii hberler versınde sevınleımm azcııckkk yaaaaaaa:)
günaydın kızlar .........
tamam canım kesinlikle batında test yapmak yok 3-4 gün bekle gecikme olursa yaparsın üzülme daha fazla
günaydın kızlar .........
günaydın canım,
beni de ekle istersen listeye.
SAT: bugün
BAT: Allah kerim...eylüle bile sarkabilir.
koptumm yaa orası neresiki kdınlar göbüşlerinin büyümesini bekliyorr
FazLa stes yapma tatLım biLiyorum günümüze az kaldı benımde içim içimi yiyo ama stresten adetLerimizi geri teptirtcezzz
allah razı olsun canım bende özeLLikLe iftarımı açarken dua edıyorum hepimize rabbım hepimizin yüzünü güldürsün diye..
ben geçen ay görüyodum her akşam idrar testi yapıyodumnolcak sidikle yatıp sidikle kalkıyoruz hep aklımızda test
sağol canım yapmayacağım geçsin biraz öyle o zaman:)
sosyolog var benle aynı ne yaptık belirtileri vardı onun
hoşgeldin canım nasılsın? maalesef henüz iyi haber yok
hheheheçok güldüm ya... doğru hakkaten aklımız hep sidikte (=
ya ben geçen ay 5 gün kala başladım nerdeyse her gün yaptım test.. tabi tek çizgi gördükçe yılıkıyodum.. ve de aynen söylediğin gibi saati saatine şaşmayan adetim geçen ay 6 gün gecikti.. işimizi zorlaştırıyoruz sanki :S
hoşgeldin canım nasılsın? maalesef henüz iyi haber yok
ii canımmmm bu ay ben rahatım yaa tatıle denk geldıgı içinn yumurtalam tarıhım bu aydan umudum yok oyuzdennn kendımı mola vermıs gıbı hıssedıyorummm :)) bu ay çok yıprandım yaaa artık uzmıycem okadr kendımııı allhımm verecegı zmanı bılırrrr
hangisine yanayım hamile olmadığıma mı yoksa hala adet olamadığıma mı????????????????????????????kıııııııııııız nerdesin sen çatladım meraktan nasılsın? ne oldu geldimi kırmızılar? yoksa hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?