"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

cnm seni ümitlendirmek istemem ama aynı şeyleri ben yaşadım bat tarihim 5 ağustostu 31 temmuzda kan testiyle hamiş olduğumu öğrendim.Bana hamişsin gibi geliyor bu belirtilerine göre.inşallah allah gönlüne göre verir.en büyük belirti göğüs belirtisi.regli belirtilerinde de var göğüs şişkinliği ağrısı ama hamişken ki daha farklı oluyor koltuk altından göğüs ucuna doğru sızı geliyor durduk yerde.inşallah güzel haberini alırız kısa zamanda.

teşekkür ederim cnm senin günün zaten 4 gün geçmiş idrar testide yapabilirsin.Hemen yap.Beklemek daha çok sıkar seni.hadi bakalım bekliyoruz :) ümidini kırma,üzülme kimseyi de kafana takma.allah hayırlı zamanda hayırlısını verir.dua et.bende ediyorum sizler için

cnm ne oldu sonuç.çok merak ediyorum allahtan hayırlısı inşallah güzel haberini alırız.bekliyorum

canım maalesef hamile değilmişim... bu sabah, az öncede kırmızılar geldi... dün dr a gittim, kan testi negatif çıktı zaten.. yumurtalıklarıma ultrasonla baktı smear aldı onuda yapalım gelmişken dedi... adetin 3. günü gel dedi sanırım test falan yapıcak... rahim sağlıklı görünüyor yumurtaların da bak burdalar görünüyolar falan dedi ultrasonla göstererek.. tatile ve yola çıkmam yaparmış bu 2 gün gecikmeyi mevsimsel dedi... adetlerin düzenliyse hamile kalmaman için sebep yok dedi.

neyse işin duygusal boyutuna gelince tabii biraz üzüldüm ama sağlık olsun... zaten bu ay ilk defa korunmamıştık inşallah 2. ayımda hamile kalırım... Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur sonuçta... önümüzdeki maçlara bakıcaz artık yeni bat 30 ağustos

kızlar günaydınnnn yukarıdada yazdığım gibi hamile değilmişim... yeni bat 30 ağustos... :)

Son düzenleme:
Günaydın annecikler dün akşam internetten 20 tane labokuyik marka test sipariş verdim.
İnşallah adetime kadar kargo gecikir de testi adetten önce yapma riskim ortadan kalkmış olur

kızlar gogus agrım aynı kalmakla bırlıkte bugun fıskırma gıbı ıkı kere akıntım geldı resmen 5ınde afet olmam lazım hafıf bı sekılde de bı kac kez basım dondu belkıde aclıktan:26:
Canım senin az kalmış belirtilerin de var inşallah olumludur

internetten erken gebelik testi aldım. yarın gelir galiba. ilişkiden 5 gün sonra çıkıyo yazıyodu.
ben de aldım sanırım bugün yarın gelecek.%90 doğru sonuç diyo ama görecez.

Canım hayırlısı olsun inşallah önünüzdeki maçlarda galibiyeti bulursunuz
Ben de bu ay ilk defa deniyorum çok merak ediyorum sonucu

canım bu arada ben de seni merak ediyorum, senin sağlığın nasıl umarım iyisindir... tekrar gittin mi dr a? eşine ve kızına söylediğinde tepkileri ne oldu? ne kadar tatlı heyecanlar bunlar... :)

günaydın kızlar benim bat yarın kasıklarım ve belim ağrıyor ara ara sanki regl olacam( bakalım artık başkada belirti yok.rüyamda bir tişört yıkıyorum suya ıslattım çıkardım bembeyaz olmuştu inşallah güzel haberlere çıkar

beni de ekleyin
ben umudu en az, FSHı en yüksek, yaş itibari ile de tüp bebek önerilenlerdenim.

günaydın canımm nasıl sancıLarın devam edıyormu ?
testin bugün yarın geLir hadi bakaLım hayırlısı oLsun..

Günaydın kızLar NasıLsınız ? ben çok heycanLıyım pekde uyuyamadım..bugün doktora gidip test sonuçLarımı göstericem..rahim fiLmimde tek tüpüm tıkaLı çıkmıştı N'oLuuurr benimm için dua edinde tüp bebek demesin banaaa
Sabaha karşıda acaip acaip rüyaLar gördüm kuzenmLe beraber bi cafeye gidiyoruz içinde bizden başka kimse yok cafenin her yeri pespembe....ordan dışarıya çıkıyoruz benimLe aynı gun evlenen arkadsımı goruyorum yanımda birden beyın kanaması gecırıp oluyo aglıyorum aglıyorum çok deişik bir rüyaydı aLLaH'ım hayırlara getirsin

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]31 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]31 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]

[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]29 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]30 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]

[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brsn61[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sezen00[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rankara[/td]
[td]22 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebson[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aallmmiirraa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]blossomm[/td]
[td]14 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]marchsmall[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci478[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeycan[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sadecesen35[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rabia8184[/td]
[td]21 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aylin8585[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sanem55[/td]
[td]10 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel2121[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yagmurdamlasi26[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sosyolog_h[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mdaa[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaska_1980[/td]
[td]26 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eceabat[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...

hayır olsun inşallah canım umarım doğal yollarla hamile kalırsında tüp bebeğe falan gerek kalmaz
bu arada günaydın kızlar

Ayy az kaldı canım merak ediyorum hepimizi

günaydın canımm nasıl sancıLarın devam edıyormu ?
testin bugün yarın geLir hadi bakaLım hayırlısı oLsun..
günaydın tatlım valla sancım dün akşam kesildi ama şu an hafif devam ediyo.
bildiğin adet sancısı gibi.
testi keşke yurtdışından sipariş etseydim adetim geçene kadar gelmeseydi
dün bi cesaret negatifi göze alarak eczaneye girdim,erken gebelik testi alacaktım.kıza erken gebelik testi varmı diye sordum burda gitmiyo onlar o yüzden bulundurmuyoz dedi.
eşim de diyoki burdakiler karnı büyüyünce hamile olduklarını anlıyolarmış galiba

Dün ezanla hepimiz için dua ettim canım kk daki arkadaşlarıma da tez zamanda bebecikler nasip et dedim.
rüyan hayıra çıksın inşallah herkes ne kadar çok rüya görüyo

ben her gece ya kan tahlili sonucu bekliyorum ya idrar sonucu bekliyorum
bi kalkıyorum elim karnımda

hayır olsun inşallah canım umarım doğal yollarla hamile kalırsında tüp bebeğe falan gerek kalmaz
bu arada günaydın kızlar

SaoL canım inş. tek duam o ve bir an önce bebek sahibi olmak..
ya kızlar bn bugun doktora gıdıcemya orucluyum acaba oruç tutmamam mı gerekıyordu ? aLttan muayne ederse orucuma bişey olurmu :S

koptumm yaa orası neresiki kdınlar göbüşlerinin büyümesini bekliyorr
FazLa stes yapma tatLım biLiyorum günümüze az kaldı benımde içim içimi yiyo ama stresten adetLerimizi geri teptirtcezzz

allah razı olsun canım bende özeLLikLe iftarımı açarken dua edıyorum hepimize rabbım hepimizin yüzünü güldürsün diye..
ben geçen ay görüyodum her akşam idrar testi yapıyodum nolcak sidikle yatıp sidikle kalkıyoruz hep aklımızda test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…