"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Kızlar ya ben Şırnakta yaşıyorum orda bile var..kadınlar en az 10 çocuk doğurmsına ve adamlar 2 avrat almasına ragmen:) yoksa gebelik testi mi dayanırdı

al benden de okadar en iyisi artık ders çalışmaya başlamak

aman canım bosversene yaaa insanlar scma sapan konusuyolar iişte kime neyseeeeeee ver cevabını susturrrr:)

Kızlar ya ben Şırnakta yaşıyorum orda bile var..kadınlar en az 10 çocuk doğurmsına ve adamlar 2 avrat almasına ragmen:) yoksa gebelik testi mi dayanırdı

ya kızlar eczanelerde marketlerde herşey o çevrenin alım gücüne ve isteğine göre satılır bende adanada hiç bir market ve eczanede elseve şampuan bulamamıştım en son eczacının birine isyan etmiştim arkadaş bu nasıl memleket diye adamda satılmıyorki burada kimse almıyor bizde artık getirtmiyoruz demişti ucuz şampuanlar dışında gitmiyor burada demişti

bende kendime uğraşcak bişeyLer buLsam hiç fena oLmazz

vala benim kpssye ufaktan ufaktan hazırlanmaya başlamam lazım birde ingilizce çalışmam lazım en az 4 yıldır bihaberim bildiğim günlük kullanılan kelimeleri bile unuttum aslında bunları yapsam buraya uğrayacak vaktim bile olmaz ama ben kendime eziyet etmeye bayılıyorum

kızlar bu arada dün akşam çok pembemsi bir şey gelmişti..az önce de kalktım peçeteye çok şeffaf ve içince çok az pembemsi akıntı bulaştı...zatren sabaha kadar saatte bir tuvalete gittimşeffaf olunca ne oluyodu:44: acaba

aman canım bosversene yaaa insanlar scma sapan konusuyolar iişte kime neyseeeeeee ver cevabını susturrrr:)

valla artık varsın konuşsunlar canım ruhum duymaz zaten son 3 yılda umursamamayıda öğrendim gamsız olmak en güzeli

canım ben nerdeyse her ay bu lekelenmeleri yaşarım neyden kaynaklı bilmiyorum doktorda yok bişi diyip yolluyo eğer lekelenmen 2 günden fazla sürmezse ümitlen ama 2 günden fazla sürerse bilki adet geliyor

canım ben nerdeyse her ay bu lekelenmeleri yaşarım neyden kaynaklı bilmiyorum doktorda yok bişi diyip yolluyo eğer lekelenmen 2 günden fazla sürmezse ümitlen ama 2 günden fazla sürerse bilki adet geliyor

ama ilk defa oldu ve bu kadar şeffaf..birgün var ama ben test yapacam galiba...aman olursa olsun..olmazsa da napalım..herşey Allahtan..kısmet

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]31 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]31 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]

[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]29 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]

[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]30 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]

[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]brsn61[/td]
[td]6 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]littlebirdie[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sezen00[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umaynur[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rankara[/td]
[td]22 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebson[/td]
[td]28 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aallmmiirraa[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]blossomm[/td]
[td]14 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]marchsmall[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci478[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]efeycan[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]egumus[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]slvy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sadecesen35[/td]
[td]24 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rabia8184[/td]
[td]21 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aylin8585[/td]
[td]12 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sanem55[/td]
[td]10 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel2121[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yagmurdamlasi26[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sosyolog_h[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mdaa[/td]
[td]5 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaska_1980[/td]
[td]26 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eceabat[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...

ben gidiyorum kızlar sabahtan akşama kadar malak gibi bilgisayar başında oturmaya başladım gidip ders çalışmaya başlayayım görüşmek üzere bu arada eğer biri benide listeye ekleyin derse özel mesaj atmasını ısrarla belirtin olurmu sayfalar çok hızlı ilerlemeye başladı valla zorlanıyorum artık

Yaaa böyle konuşan insanlara deli oluyorum.neden insanları bu şekilde düşünmeye itiyolar ki?
benim kuzenim sözde bana bebek müjdesi verecekti.Mesaj atmış kurduğu cümle aynen şu " genç yaşta anne olamayacaksın,ama teyze oluyosun"
çıldırdım sinirimden ve ilk bebeği olmasına rağmen hiç sevinmedim bile açıkçası.

test yapmışmıydın kuzum ?
miniiikkelebek senin daha günün çokmuş canım 5 günün varmış

evet canım daha 5 gün var netten sipariş verdim yarın testler gelse öbür gün yaparım heralde belki de beklerim bilmiyorum

canım burda da gebelik testi var ama erken gebelik testi yok
erken öğrenme gibi bi talep olmamış heralde
göbişleri çıkınnca aaaa hamileyim sanırım diyip alıyolardır belki
bizim gibi ilk aydan böööle yol gözlememiş olabilirler.

iyi çalışmalar canım

off bat larımız yanı canım sol kasığım ağryıor pıtt pıt atıyorr başkada bişi yok (

bak bunu görünce gidemedim o benim üretken arkadaşımında hamilelik belirtisi bu atma olayı o bana diyorki 3ündede kasığımda damar attı ben öyle anlıyorum hamile olduğumu

merhaba kızlar bugün işlerim biraz yoğun yazamıyorum ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum.kızlar burası çok güzel bi site ya sanki hepimiz aile gibiyiz dertleşiyoruz.birbirimizin yüzüne bile görmememize rağmen güzel dostluklar var buradaa..

bak bunu görünce gidemedim o benim üretken arkadaşımında hamilelik belirtisi bu atma olayı o bana diyorki 3ündede kasığımda damar attı ben öyle anlıyorum hamile olduğumu

Bende de dün attı pıt pıt ama bana pek belirti gibi gelmedi gerçi arkadaşın deneyimliymiş.
Benim pıtpıt gaz da olabilir belki

İnşallah bi de müjdeleri alırsak tam süper olucak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…