- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
canım benim bulundugum yerde istanbulda bi yer ve burdada yok o yüzden sordum
rahat bırakmaya çalış kendını canım işlerine ver kafanı sen hiç olmazsa çalışıyorsun ben bütün gün evde kurup kaldırıyorum
.neyse ben hazırLandım kociş geLir birazdan kader anına doğru gidiyorumhayırLısı rabbimden o neyLerse güzeL eğLer
canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin senin duygularınıda çok iyi anlıyorum benimde bir arkadaşım 1 çocuğu 1 düşüğü 1de kürtajı var o da bu sıralar bebek düşünüyormuş öyle konuşurken görümcesi dediki hadi bakalım önce hanginiz hamile kalacaksınız bende dedimki bacım o üretken kadın benimle ne bir tutuyon o hemen hamile kalır nitekim öylede olacak zaten içimdende geçirdim benim hamile kalabildiğim bile belirsizken kimle sidik yarıştıracam
al benden de okadar en iyisi artık ders çalışmaya başlamak
Kızlar ya ben Şırnakta yaşıyorum orda bile var..kadınlar en az 10 çocuk doğurmsına ve adamlar 2 avrat almasına ragmen:) yoksa gebelik testi mi dayanırdı
bende kendime uğraşcak bişeyLer buLsam hiç fena oLmazz
aman canım bosversene yaaa insanlar scma sapan konusuyolar iişte kime neyseeeeeee ver cevabını susturrrr:)
kızlar bu arada dün akşam çok pembemsi bir şey gelmişti..az önce de kalktım peçeteye çok şeffaf ve içince çok az pembemsi akıntı bulaştı...zatren sabaha kadar saatte bir tuvalete gittimşeffaf olunca ne oluyodu:44: acaba
canım ben nerdeyse her ay bu lekelenmeleri yaşarım neyden kaynaklı bilmiyorum doktorda yok bişi diyip yolluyo eğer lekelenmen 2 günden fazla sürmezse ümitlen ama 2 günden fazla sürerse bilki adet geliyor
Kızlar ya ben Şırnakta yaşıyorum orda bile var..kadınlar en az 10 çocuk doğurmsına ve adamlar 2 avrat almasına ragmen:) yoksa gebelik testi mi dayanırdı
ama ilk defa oldu ve bu kadar şeffaf..birgün var ama ben test yapacam galiba...aman olursa olsun..olmazsa da napalım..herşey Allahtan..kısmet
Yaaa böyle konuşan insanlara deli oluyorum.neden insanları bu şekilde düşünmeye itiyolar ki?canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin senin duygularınıda çok iyi anlıyorum benimde bir arkadaşım 1 çocuğu 1 düşüğü 1de kürtajı var o da bu sıralar bebek düşünüyormuş öyle konuşurken görümcesi dediki hadi bakalım önce hanginiz hamile kalacaksınız bende dedimki bacım o üretken kadın benimle ne bir tutuyon o hemen hamile kalır nitekim öylede olacak zaten içimdende geçirdim benim hamile kalabildiğim bile belirsizken kimle sidik yarıştıracam
test yapmışmıydın kuzum ?
miniiikkelebek senin daha günün çokmuş canım 5 günün varmış
yok istanbulda biyer canım,ama pek işlek biyer değil.Kızlar merhaba tekrardan,benim eve çok yakın bi eczane var,dün kapısında bakıp bakıp test almaktan vazgeçmiştim.
Bugün iş dönüşü birden geldiler banagirdim eczaneye.2 tane kızceyiz oturuyo.dedim ki erken gebelik testi varmış ondan istiyorum.
Kız ne dese beğenirsiniz.Bu civarda pek kullanılmadığı için erken testi bulundurmuyoruz
Eşim diyoki heralde burdakiler karnı büyüyünce hamile olduğunu anlıyolar test yapmıyolar
ben tam cesareti toplamıştım ilk negatifi görmeye de hazırdım off yaa :26:
yarın başka bi eczaneden alırım kesin
canım nerdesinki sen..demekki doğu yada saldım çayıra mevlam kayıra gelen gelsin diyen bir yermiş:)
canım ben burda evde olduğumdan daha stresliyim en azından senin evde başka insanlara sinirlenme stres yapma olasılığın yok.hem işi düşünüyorum hem evi hem bebeğicanım benim bulundugum yerde istanbulda bi yer ve burdada yok o yüzden sordum
rahat bırakmaya çalış kendını canım işlerine ver kafanı sen hiç olmazsa çalışıyorsun ben bütün gün evde kurup kaldırıyorum
.neyse ben hazırLandım kociş geLir birazdan kader anına doğru gidiyorumhayırLısı rabbimden o neyLerse güzeL eğLer
hadi gelince haber et inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
ya kızlar eczanelerde marketlerde herşey o çevrenin alım gücüne ve isteğine göre satılır bende adanada hiç bir market ve eczanede elseve şampuan bulamamıştım en son eczacının birine isyan etmiştim arkadaş bu nasıl memleket diye adamda satılmıyorki burada kimse almıyor bizde artık getirtmiyoruz demişti ucuz şampuanlar dışında gitmiyor burada demişti
evet burda da eşimin dediği gibi herkes karnı burnunda öğreniyo hamileliği o kesin
zaten muhtemelen o eczaneyi bitek o sokaktakiler kullanıyo,sokak çocuktan geçilmiyo eve giderken kaç tane top yedim sağıma soluma
ama ilk defa oldu ve bu kadar şeffaf..birgün var ama ben test yapacam galiba...aman olursa olsun..olmazsa da napalım..herşey Allahtan..kısmet
canım burda da gebelik testi var ama erken gebelik testi yokKızlar ya ben Şırnakta yaşıyorum orda bile var..kadınlar en az 10 çocuk doğurmsına ve adamlar 2 avrat almasına ragmen:) yoksa gebelik testi mi dayanırdı
ben gidiyorum kızlar sabahtan akşama kadar malak gibi bilgisayar başında oturmaya başladım gidip ders çalışmaya başlayayım görüşmek üzere bu arada eğer biri benide listeye ekleyin derse özel mesaj atmasını ısrarla belirtin olurmu sayfalar çok hızlı ilerlemeye başladı valla zorlanıyorum artık
off bat larımız yanı canım sol kasığım ağryıor pıtt pıt atıyorr başkada bişi yok(
bak bunu görünce gidemedim o benim üretken arkadaşımında hamilelik belirtisi bu atma olayı o bana diyorki 3ündede kasığımda damar attı ben öyle anlıyorum hamile olduğumu
merhaba kızlar bugün işlerim biraz yoğun yazamıyorum ama yazılarınızı okumaya çalışıyorum.kızlar burası çok güzel bi site ya sanki hepimiz aile gibiyiz dertleşiyoruz.birbirimizin yüzüne bile görmememize rağmen güzel dostluklar var buradaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?