"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

senin kaçıncı ayın bu ay?

3. ayım. 2 ay olmayınca doktora gittim. oda hesg çekti. daha doğrusu bende istedim. meğer rahim ağzım yapışıkmış. 3 ay içinde kesin hamile kalırsın dedi. ama nasip tabiki. eşim şehir dışı çalışıyo ayda 3-4 kere birlikte oluyoruz. oda yumurtlama gününe ya denkgelir ya gelmez. sen kaç aydır

nasıl yapışık oluyor canım o nasıl biliniyor peki

ben ocak ayında mecburi bir kurtaj olmuştum. ondan kaynaklanmış olabilir dedi doktor. başka bi hastanede olmuştum. hamile olduğumu bilmeden bir sürü ilaç içmiştim. emara falan girmiştim. çünkü adet oluyodum ve doğum kontrol ilaçı kullanıyodum. yani hamile olduğum hiç aklıma gelmezdi.

bende aynı durumdayım eşim askerde olduğu için 2haftada bir görüşüyorduk. olmaz diye pek dikkate almıyodum zaten. geçen ay yumurtlama gününü ucundan yakaldık, yani son ihtimal olan günü :) olmadı. doğdudürüst ilk çalışmamız bu ay olacak ama sanırım olmadı yine...

şimdi bittimi askerlik

yok canım 2,5 ayımız kaldı. yaz tatili başlayınca ben eşimin yanına geldim

ne güzel. çok iyi olmuş. benim öyle bi şansım yok. eşim şehir şehir dolaşıyo. sadece pazar günleri evde oluyo. geleceği gün çok uzak bi şehirdeyse hiç gelemiyo. benim şansım çok az

Kızlar yine sancım var yaa :26:
Ne zaman gelcek bu laboquikler çatliiiijam meraktan
Hamile değilsem doktora yeniden görünmek şart oldu karnım şiş ve sancım var hem de nerdeyse 1 haftadır :103:

Kızlar yine sancım var yaa :26:
Ne zaman gelcek bu laboquikler çatliiiijam meraktan
Hamile değilsem doktora yeniden görünmek şart oldu karnım şiş ve sancım var hem de nerdeyse 1 haftadır :103:

öff ben sancıya bile razıyım tık yok valla bende bütün ümitlerim yıkılmak üzere. bat ine kaç gün kaldı?

herkese merhabala,

ben de aranıza katılmak istiyorum, yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz,bir dıs gebeligim oldu gecen agustosta ondan beri de tık yok. ayrıntılı bi muayene olmadık henüz. uzun zamandır aklımdan cıkarmıstım aslında, sınavlarım vardı, baska isler falan uzaklastım. ama baktım ki fikrinden uzaklasır olur diolar ya hep, o da olmadı benim icin. bu ay cörekotu bal tarcın yapıyorum. ovulasyon testi sipariş ettim onları bekliyorum. ( adetimin 5. günü bugun) bir de boyle bir topikle daha konsantre olurum diyorum. işte böyle inşaallah, hepimizin hakkında hayırlısı olsun, anneliği tadalım hayırlısıyla tez zamanda

inşallah canım. ama doktora git bence. ben 2 ay denedim olmadı ama hemen doktora gittim. meğer rahim ağzım yapışıkmış.

inşallah canım. ama doktora git bence. ben 2 ay denedim olmadı ama hemen doktora gittim. meğer rahim ağzım yapışıkmış.

canım cok gittim doktora. hormon tahlillerim, ultrason falan ooo kac kere hem de. ama rahim filmi cektirmedim. bir de eşim muayene olmadı. onu demek istedim ayrıntılı muayane olmadık derken. sen sorununu normal ultrasonda mı öğendin, rahim filmi falan mı?

ultrasonda yumurtalara baktı normaldi. sorun yoktu. sonra rahim filmi çekildim. aslında önce ben talep ettim doktordan. çünkü çok yerde okumuştum. rahim filminden sonra hamilelik şansının arttığını. daha 10 gün oldu çekineli zaten. rahim ağzım yapışıkmış açıldı. doktor 3 ay içinde kesin hamilesin dedi. Allahın izniyle inşallah

iyi bari canım erken davranmışsın.bu film nasıl çekiliyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…