gelir gelmez yapıcam. zaten çatlarım yoksa. bu ay hsg çektirdim. rahim ağzım yapışıkmış açıldı. o yüzden umutluyum. ama eşimle sadece 2 kere birlikte olabildik
senin kaçıncı ayın bu ay?
nasıl yapışık oluyor canım o nasıl biliniyor peki
3. ayım. 2 ay olmayınca doktora gittim. oda hesg çekti. daha doğrusu bende istedim. meğer rahim ağzım yapışıkmış. 3 ay içinde kesin hamile kalırsın dedi. ama nasip tabiki. eşim şehir dışı çalışıyo ayda 3-4 kere birlikte oluyoruz. oda yumurtlama gününe ya denkgelir ya gelmez. sen kaç aydır
bende aynı durumdayım eşim askerde olduğu için 2haftada bir görüşüyorduk. olmaz diye pek dikkate almıyodum zaten. geçen ay yumurtlama gününü ucundan yakaldık, yani son ihtimal olan günü :) olmadı. doğdudürüst ilk çalışmamız bu ay olacak ama sanırım olmadı yine...
şimdi bittimi askerlik
teşekkür ederim tatlım[/QUOTE
ne demek canım. sendemi alacaksın
yok canım 2,5 ayımız kaldı. yaz tatili başlayınca ben eşimin yanına geldim
ne güzel. çok iyi olmuş. benim öyle bi şansım yok. eşim şehir şehir dolaşıyo. sadece pazar günleri evde oluyo. geleceği gün çok uzak bi şehirdeyse hiç gelemiyo. benim şansım çok az
teşekkür ederim tatlım[/QUOTE
ne demek canım. sendemi alacaksın
düşünüyorum şekerim 14 agustosta yumurtlama günüm var ona göre çalışma yapıcaz ve adetim geçmesini beklemek istemiyorum aslında baya bi zama var şimdiden araştırıyorum testleri..
Kızlar yine sancım var yaa :26:
Ne zaman gelcek bu laboquikler çatliiiijam meraktan
Hamile değilsem doktora yeniden görünmek şart oldu karnım şiş ve sancım var hem de nerdeyse 1 haftadır :103:
canım ne iş yapıyo eşin?
herkese merhabala,
ben de aranıza katılmak istiyorum, yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz,bir dıs gebeligim oldu gecen agustosta ondan beri de tık yok. ayrıntılı bi muayene olmadık henüz. uzun zamandır aklımdan cıkarmıstım aslında, sınavlarım vardı, baska isler falan uzaklastım. ama baktım ki fikrinden uzaklasır olur diolar ya hep, o da olmadı benim icin. bu ay cörekotu bal tarcın yapıyorum. ovulasyon testi sipariş ettim onları bekliyorum. ( adetimin 5. günü bugun) bir de boyle bir topikle daha konsantre olurum diyorum. işte böyleinşaallah, hepimizin hakkında hayırlısı olsun, anneliği tadalım hayırlısıyla tez zamanda
inşallah canım. ama doktora git bence. ben 2 ay denedim olmadı ama hemen doktora gittim. meğer rahim ağzım yapışıkmış.
canım cok gittim doktora. hormon tahlillerim, ultrason falan ooo kac kere hem de. ama rahim filmi cektirmedim. bir de eşim muayene olmadı. onu demek istedim ayrıntılı muayane olmadık derken. sen sorununu normal ultrasonda mı öğendin, rahim filmi falan mı?
ultrasonda yumurtalara baktı normaldi. sorun yoktu. sonra rahim filmi çekildim. aslında önce ben talep ettim doktordan. çünkü çok yerde okumuştum. rahim filminden sonra hamilelik şansının arttığını. daha 10 gün oldu çekineli zaten. rahim ağzım yapışıkmış açıldı. doktor 3 ay içinde kesin hamilesin dedi. Allahın izniyle inşallah
iyi bari canım erken davranmışsın.bu film nasıl çekiliyorki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?