canım döllenme oluyo ama kanallardaninip rahme yerleşemiyormuş dış gebelikte. ya kanalda, ya biyerlerde kalıyomuş. ve orda büyümeye başlıyormuş. farketmezsen hayati tehlikesi bile varmıs Allah korusun. kanalda falan büyüyüp patlatırsa iç kanamaya yol acıyormus çünkü. ben gecen yıl neredeyse bir ayımı hastanede, gözetim altında geçirdim.
nasıl anlıyorsun? şöyle, benim adet günüm geldi ama sürekli leke vardı kanama yoktu. ben tabi bekledigim icin kan testi yaptırdım,hamilelik cıktı. ama daha sonra düzenli yükselmedi. zaten düsük cıkmıstı. 15'ten 21'e yükseldi. sonra kanama basladı, kimyasal gebelik sandı doktor. düşecek böyle böyle dedi. adet bitti bi test yaptırdımki ne düşmesi, yükselmiş. tabi tekrar testler iki günde bir, ve düzenli bi artıs yok. dıs gebelik tanısı konuldu ve tedavi başladı.
Merhaba kızlar bende eski üye ama aranızda yeniyimmm.. 2yıllık evliyim ve 1yıldır cocuk istiyorumm İlk zamanlar nasıl olsa olur die umursamıyodum ama aylar gectikce daha da konuya adapte olur oldum ve ya olmazsa korkusuu( :44: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh..beklemek cok zorr bi duygu.. 8'inde adet günüm bakalım bu ay inşallah...
Merhaba kızlar bende eski üye ama aranızda yeniyimmm.. 2yıllık evliyim ve 1yıldır cocuk istiyorumm İlk zamanlar nasıl olsa olur die umursamıyodum ama aylar gectikce daha da konuya adapte olur oldum ve ya olmazsa korkusuu( :44: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh..beklemek cok zorr bi duygu.. 8'inde adet günüm bakalım bu ay inşallah...
İnşallah 3.ün uğuru vardır canım. Bizimde 3
canım geçmiş olsun. ben bian kendini hamile sanırsın, bi kaç ay o mutlulukla geçer... sonrada dış gebelik olduğunu anlar ve yıkılırsın. böyle olabileceğini düşünmüştüm. neyseki daha erken tanısı konuluyormuş.
böyle durumlar için hamile olduğumu anlayınca hemen herkese söylememeyi düşünüyorum. tabi çenemi tutabilirsem. ne olur ne olmaz... hayatta herşey bizim için.
tatlım ne çekiniyorsun ki gayet normal birşey bu eşine söyle o alsın sen gitmek istemiyorsan
Bende seninle aynı şeyi düşünüyordum. 3.aya kadar kimseye söylemek yok diye ama hamile kalmadım henüz ama herkes bebek istediğimi biliyor:)
Şu çenemi bir tutabilsem
Bende seninle aynı şeyi düşünüyordum. 3.aya kadar kimseye söylemek yok diye ama hamile kalmadım henüz ama herkes bebek istediğimi biliyor:)
Şu çenemi bir tutabilsem
ya sormayın millet söylemiyo ha..bende safımhemen söylerim..bizim akrabalardan bir arkadaş kız 6 aylık olunca amcasının kızına söylemiş...sebep olarakta yok herkes çocugu olmaz diyomuşta
...çünkü bunun sorunu vardı adet olmuyodu falan
aslında ben bu ara biraz alternatif tıp işleriyle ugrasmayı dusunuyorum. hacamat, sülük falan. bakalım biraz da onlarla oyalanayım. inşaallah bu süreçte gelir.[/Q
Valla ben 29 yaşında olunca birşey çıkar endişesiyle hemen gidip yaptırdım. Bilmek en iyisi alternatif tıp tabi ki işe yarıyor ama bence önce şu testlerini vs. yaptır ondan sonra alternatif tıp dene. Tabi kaç yaşındasın bilemediğim için böyle yorum yapıyorum en son karar senin.....:)
canım aynen ben de 29. aslında bu yaz eşim de ben de ayrıntılı bi muayene olacaktık sonra eşim yan çizdi, ben de hep ben mi ugrasıcam die gitmedim. bakalım biraz daha gecsin iste onun da daha itiraz etmeye yüzü olmaz o zaman. inşaallah o zamana kalmaz işlerimiz de bakalım
canım bende az önce aldım 5 tane kalem tipi izmirden gelecek...galiba aynı testten aldık:)
Hoşgeldin aramıza inşallah iyi haberler verirsin en kısa zamanda sende
1yıl geçmiş dr a gittin mi kontrollerini falan yaptırdın mı canım
bat imiz aynı seninle...
valla ben zorla tutuyorum çenemi (bi kaç arkadaşım dışında ailelere bile söylemiyoruz) olmama ihtimaline karşı herkesi üzmeye gerek yok dimi ama...
ama hamile kaldıktan sonra 3 ay dayanabilir miyim bilmiyorum :26:
yok canım 1 yılım daha yeni doldu İnternette çok araştırdım 1yıla kadar olmaması normal olabiliyormuş ondan yani Bakalım şu 1-2 ay da sıkı tutcam Bu seferde olmazsa doğru doktora artık
yok canım 1 yılım daha yeni doldu İnternette çok araştırdım 1yıla kadar olmaması normal olabiliyormuş ondan yani Bakalım şu 1-2 ay da sıkı tutcam Bu seferde olmazsa doğru doktora artık
hadi hayırlı haberlerle artık canım inşallah..;
eges markamı seninde. 5 tanesi 15.90 tl
İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız diyoruz o zaman
İnşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırız diyoruz o zaman
3ay sonra anneme söylesem döver beni vallao yüzden sıkıntılı bir durum
İnşallah hayırlısıyla olur da iletiriz. Siz ne zamandır istiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?