"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım geçmiş olsun. ben bian kendini hamile sanırsın, bi kaç ay o mutlulukla geçer... sonrada dış gebelik olduğunu anlar ve yıkılırsın. böyle olabileceğini düşünmüştüm. neyseki daha erken tanısı konuluyormuş.
böyle durumlar için hamile olduğumu anlayınca hemen herkese söylememeyi düşünüyorum. tabi çenemi tutabilirsem. ne olur ne olmaz... hayatta herşey bizim için.

Hoşgeldin aramıza inşallah iyi haberler verirsin en kısa zamanda sende
1yıl geçmiş dr a gittin mi kontrollerini falan yaptırdın mı canım

bat imiz aynı seninle...

Bende seninle aynı şeyi düşünüyordum. 3.aya kadar kimseye söylemek yok diye ama hamile kalmadım henüz ama herkes bebek istediğimi biliyor:)
Şu çenemi bir tutabilsem

Bende seninle aynı şeyi düşünüyordum. 3.aya kadar kimseye söylemek yok diye ama hamile kalmadım henüz ama herkes bebek istediğimi biliyor:)
Şu çenemi bir tutabilsem

ya sormayın millet söylemiyo ha..bende safımhemen söylerim..bizim akrabalardan bir arkadaş kız 6 aylık olunca amcasının kızına söylemiş...sebep olarakta yok herkes çocugu olmaz diyomuşta
...çünkü bunun sorunu vardı adet olmuyodu falan

Şu çenemi bir tutabilsem

valla ben zorla tutuyorum çenemi (bi kaç arkadaşım dışında ailelere bile söylemiyoruz) olmama ihtimaline karşı herkesi üzmeye gerek yok dimi ama...
ama hamile kaldıktan sonra 3 ay dayanabilir miyim bilmiyorum :26:

o ne öyle 6 ay yuh yani

Hoşgeldin aramıza inşallah iyi haberler verirsin en kısa zamanda sende
1yıl geçmiş dr a gittin mi kontrollerini falan yaptırdın mı canım

yok canım 1 yılım daha yeni doldu İnternette çok araştırdım 1yıla kadar olmaması normal olabiliyormuş ondan yani Bakalım şu 1-2 ay da sıkı tutcam Bu seferde olmazsa doğru doktora artık

valla ben zorla tutuyorum çenemi (bi kaç arkadaşım dışında ailelere bile söylemiyoruz) olmama ihtimaline karşı herkesi üzmeye gerek yok dimi ama...
ama hamile kaldıktan sonra 3 ay dayanabilir miyim bilmiyorum :26:

3ay sonra anneme söylesem döver beni valla o yüzden sıkıntılı bir durum
İnşallah hayırlısıyla olur da iletiriz. Siz ne zamandır istiyorsunuz?

yok canım 1 yılım daha yeni doldu İnternette çok araştırdım 1yıla kadar olmaması normal olabiliyormuş ondan yani Bakalım şu 1-2 ay da sıkı tutcam Bu seferde olmazsa doğru doktora artık

hadi hayırlı haberlerle artık canım inşallah..;

iyi sabretmişsin 1yıl doktora gitmeden. uzmanlar öle diyo ama ben bir yıl dayanamadan giderim heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…