"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Sonunda korkumu yenerek hsg filmimi çektirdim arkadaşlar Deneyimlediğime göre hiç de korkulacak birşey değilmiş çok rahat geçti. Ve temiz çıktı çok şükür
Brsn61 bugün iyi haberlerini bekliyorum inşallah:)

Bence ilk işin rahim filmi çektirmek olsun canım eşinde kontrol edilsin ki bir sıkıntı varsa ona göre tedavi uygulasın dr. 2yıl uzun bir süre
Öyle korkulacak bişey de değilmiş bende dün çektirdim daha hiç sıkıntım olmadı

aldığım erken gebelik testleri kargoya dün verilmiş bugün bende olur sanırım. off hemen yapsammı acaba. ilişkiden 5-7 gün sonra belli oluyor yazıyodu

canım bende az önce aldım 5 tane kalem tipi izmirden gelecek...galiba aynı testten aldık:)

istanbula bağlı özel bir şirkette satış şefi. sürekli şehir şehir dolaşıp müşterileri geziyo.

ama usandım artık. haftada 1 kereyle hamile olunurmu sanki.
ah be güzelim sende bendensin... neyseki bizimki bitiyo artık.
ama bak sana bişey söyleyeyim. benim kuzenimde bu tarz bi işte çalışıyo ve gitti iller genelde çok uzak iller ayda bi kere geliyo, evlenir evlenmez 1.çocuğu yaptılar bir sene sonrada 2. ye hamile kaldı. bende düşünüyorum hangi ara nasıl denk getiriyolar diye.

hoşgeldin ama bu topik konsantre olmaktan çok psikopat yapyo insanı benden sölemesi kalkar kalkmaz burayı açıyorum. bi de şuan tatildeyim yapacak işimde yok iyice psikopata bağladım. hakkımda hayırlısı

aslında ben bu ara biraz alternatif tıp işleriyle ugrasmayı dusunuyorum. hacamat, sülük falan. bakalım biraz da onlarla oyalanayım. inşaallah bu süreçte gelir.

ben az önce öyle bir salaklık yaptımki..zaten zar zor eczaneye girip test almıştım..testi aldım yapayımderken idrarı test yerinede kaçırdım bekledim bekledim hiçbişey çıkmadı zaten zorla bi cesaret gittimki sormayın:)bende internetten aldım yeniden:)

Bu testler güvenilir mi? İlişkiden 5gün sonra çıktığı doğru mu deneyeniniz var mı?

kullanan bazı arkadaşlarda çıktı ve erkenden hamile olduklarını öğrendiler.
ben almayacağım sanırım hamile değilim, bat ime 6gün kaldı.

Son düzenleme:
Bu testler güvenilir mi? İlişkiden 5gün sonra çıktığı doğru mu deneyeniniz var mı?

bende coretest erken gebelik testi vardı ve dıs gebelik gecirdigim ay testte cıkmamıstı, hatta kan testiyle öğrendikten sonra da cıkmamıstı yanlıs hatırlamıoyrsam.

niye kızım utanıyo musun test almaya?

olur canım ya aksilik işte eee sen koşuup birdaha al gel ne olacakta çekiniyor musun:)

bende coretest erken gebelik testi vardı ve dıs gebelik gecirdigim ay testte cıkmamıstı, hatta kan testiyle öğrendikten sonra da cıkmamıstı yanlıs hatırlamıoyrsam.

canım dış gebelik nasıl bişey aynı hamile gibi mi oluyosun? ne kadar sürede anlaşılıo dış gebelik olduğu?

İnşallah 3.ün uğuru vardır canım. Bizimde 3

kızlar ya bu egens marKA TESTİ ALDIM AMA..PEK İYİ ŞEYLER YAZMMIŞLAR İNTERNETTE GERİ İPTAL Mİ ETSEM..KULLANAN VAR MI ARANIZDA

canım dış gebelik nasıl bişey aynı hamile gibi mi oluyosun? ne kadar sürede anlaşılıo dış gebelik olduğu?

canım döllenme oluyo ama kanallardaninip rahme yerleşemiyormuş dış gebelikte. ya kanalda, ya biyerlerde kalıyomuş. ve orda büyümeye başlıyormuş. farketmezsen hayati tehlikesi bile varmıs Allah korusun. kanalda falan büyüyüp patlatırsa iç kanamaya yol acıyormus çünkü. ben gecen yıl neredeyse bir ayımı hastanede, gözetim altında geçirdim.

nasıl anlıyorsun? şöyle, benim adet günüm geldi ama sürekli leke vardı kanama yoktu. ben tabi bekledigim icin kan testi yaptırdım,hamilelik cıktı. ama daha sonra düzenli yükselmedi. zaten düsük cıkmıstı. 15'ten 21'e yükseldi. sonra kanama basladı, kimyasal gebelik sandı doktor. düşecek böyle böyle dedi. adet bitti bi test yaptırdımki ne düşmesi, yükselmiş. tabi tekrar testler iki günde bir, ve düzenli bi artıs yok. dıs gebelik tanısı konuldu ve tedavi başladı.

Ya çekiniyorum erkek olunca..ne bileyim işte bi de buralarda yakınlarda eczane yok

Bende ilk testimi alırken çok utanmıştım ne alakaysa özellikle yüzüğümü göstermeye çalıştım ben evliyim gör diye :)
Oluyor ama 2dk utanma bütün merakını giderecek git al bir tane daha o merakla yaşanmaz çünkü

Merhaba kızlar bende eski üye ama aranızda yeniyimmm.. 2yıllık evliyim ve 1yıldır cocuk istiyorumm İlk zamanlar nasıl olsa olur die umursamıyodum ama aylar gectikce daha da konuya adapte olur oldum ve ya olmazsa korkusuu( :44: Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh..beklemek cok zorr bi duygu.. 8'inde adet günüm bakalım bu ay inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…