canım cok gittim doktora. hormon tahlillerim, ultrason falan ooo kac kere hem de. ama rahim filmi cektirmedim. bir de eşim muayene olmadı. onu demek istedim ayrıntılı muayane olmadık derken. sen sorununu normal ultrasonda mı öğendin, rahim filmi falan mı?
aldığım erken gebelik testleri kargoya dün verilmiş bugün bende olur sanırım. off hemen yapsammı acaba. ilişkiden 5-7 gün sonra belli oluyor yazıyodu
ah be güzelim sende bendensin... neyseki bizimki bitiyo artık.istanbula bağlı özel bir şirkette satış şefi. sürekli şehir şehir dolaşıp müşterileri geziyo.
ama usandım artık. haftada 1 kereyle hamile olunurmu sanki.
hoşgeldin ama bu topik konsantre olmaktan çok psikopat yapyo insanı benden sölemesiherkese merhabala,
ben de aranıza katılmak istiyorum, yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz,bir dıs gebeligim oldu gecen agustosta ondan beri de tık yok. ayrıntılı bi muayene olmadık henüz. uzun zamandır aklımdan cıkarmıstım aslında, sınavlarım vardı, baska isler falan uzaklastım. ama baktım ki fikrinden uzaklasır olur diolar ya hep, o da olmadı benim icin. bu ay cörekotu bal tarcın yapıyorum. ovulasyon testi sipariş ettim onları bekliyorum. ( adetimin 5. günü bugun) bir de boyle bir topikle daha konsantre olurum diyorum. işte böyleinşaallah, hepimizin hakkında hayırlısı olsun, anneliği tadalım hayırlısıyla tez zamanda
Bence ilk işin rahim filmi çektirmek olsun canım eşinde kontrol edilsin ki bir sıkıntı varsa ona göre tedavi uygulasın dr. 2yıl uzun bir süre
Öyle korkulacak bişey de değilmiş bende dün çektirdim daha hiç sıkıntım olmadı
Bu testler güvenilir mi? İlişkiden 5gün sonra çıktığı doğru mu deneyeniniz var mı?
Bu testler güvenilir mi? İlişkiden 5gün sonra çıktığı doğru mu deneyeniniz var mı?
ben az önce öyle bir salaklık yaptımki..zaten zar zor eczaneye girip test almıştım..testi aldım yapayımderken idrarı test yerinede kaçırdım bekledim bekledim hiçbişey çıkmadızaten zorla bi cesaret gittimki sormayın:)bende internetten aldım yeniden:)
ben az önce öyle bir salaklık yaptımki..zaten zar zor eczaneye girip test almıştım..testi aldım yapayımderken idrarı test yerinede kaçırdım bekledim bekledim hiçbişey çıkmadızaten zorla bi cesaret gittimki sormayın:)bende internetten aldım yeniden:)
bende coretest erken gebelik testi vardı ve dıs gebelik gecirdigim ay testte cıkmamıstı, hatta kan testiyle öğrendikten sonra da cıkmamıstı yanlıs hatırlamıoyrsam.
walla umursamamak büyük başarı.. becerebilenlere helal olsun.. ben her seferinde bu ay düşünmicem diyorum ama kaçınılmaz geliyo aklıma.. ne ümitlenmek istiyorum ne de ümitsizliğe kapılmak..
bikaç yerde3ün uğuru var diye okudum, 3. denemesinde baya hamile kalan olmuş.. bizim de 3. ayımız hadi inşallah diyorum ben de (=
canım dış gebelik nasıl bişey aynı hamile gibi mi oluyosun? ne kadar sürede anlaşılıo dış gebelik olduğu?
Ya çekiniyorum erkek olunca..ne bileyim iştebi de buralarda yakınlarda eczane yok
Ya çekiniyorum erkek olunca..ne bileyim iştebi de buralarda yakınlarda eczane yok
aslında ben bu ara biraz alternatif tıp işleriyle ugrasmayı dusunuyorum. hacamat, sülük falan. bakalım biraz da onlarla oyalanayım. inşaallah bu süreçte gelir.[/Q
Valla ben 29 yaşında olunca birşey çıkar endişesiyle hemen gidip yaptırdım. Bilmek en iyisi alternatif tıp tabi ki işe yarıyor ama bence önce şu testlerini vs. yaptır ondan sonra alternatif tıp dene. Tabi kaç yaşındasın bilemediğim için böyle yorum yapıyorum en son karar senin.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?