evt cnm üstne görmşdm...
nasıl canım normal adet gibimiydi
1 temmuz günü açtığım topikle kocaman bi umut oldu bende...ama kısmet değilmiş hayırlısı böyleymiş.18 temmuzda bu topikde olmadı yani size bu ay diğer ay müjdeli haberler verecem desemde veremeyceğimi biliyrm artık umudum yok yakınlarda..doktor randevum vardı önce 13 sonra 18 snra 21 di sanırım bugun 32 yani yumurta yumurta her ay kiste dönüşüyrmuş sanıırım belkide bu ay için böyle olmuş bilemyrz..çatlatma iğnesiyle bile doktor garanti veremem dedi..anlamadım..hastalandğmda 3 günü doktora gidecekmişim bakacakmş kkiste dönüşen yumurta ne olcak onu bilmyr...onu gözlemleyip ona göre tedavi başlaycak yanii...
topiğin ilk annesi ama ikinciyide rabbim vermeyince vermiyo...kızım bana anne karşemiz hemen gelmyr diyemi çok üzülyrsn diyo...bende evet diyrm ben seni o gelene kdr daha çok sevecem üzmycem hiç diyo...
ben veremedim siz bana müjdeli, haberler verin...rabbim ramazan ayında hepinize gönlündekini versin....
hepinize teşekkür ettim..
ewt cnmm normaldii
canım benimde bu adetim anormal gibi göğüslerimin şekli değişti test alsammı acaba diye düşündüğüm için sormak istedm ben her zaman adet oldgmda parça gelir şimdi yok öyle bir durum ilk gün ağrı vardı o da kayboldu gitti ve rengide değişik bu ay çok parlak bir kırmızı
Yani sonuc olarak alinan karar ne?
karar yok cnm yani çatlmtma iğnesini vuralım ama çatlyck dyede bişe yok dedi..diğer ay kist gidckmiki oda blnmyr uzun bi süre gebelik düşnmk yok baanna
çok snirlerim bozuldu yaaaaaadaha oncede bahsetmıstım yaa kuzenım hamıle dıe bız bu kuzenımle aynı yastayız dugunumz bı hafta arayla oldu hepp yanyanydıkk sımdı teyzelerım faln onun hamıle oldugunu duyunce beı arıyolarr sen daha durrrr nıe yapmıosun sende yapsana faln dıolarr dusunmeden onceee daha var zamnına dıodum sımdı bıseyde dıemıyorummm cnmı sıkıyolarr iyicene daa ben stresımı tamya calsırken aonlar benı ıtıolar streın ıcıne resmennn ((
geçiştir bi şekilde tatlım. yapacak bişey yok...
çok snirlerim bozuldu yaaaaaadaha oncede bahsetmıstım yaa kuzenım hamıle dıe bız bu kuzenımle aynı yastayız dugunumz bı hafta arayla oldu hepp yanyanydıkk sımdı teyzelerım faln onun hamıle oldugunu duyunce beı arıyolarr sen daha durrrr nıe yapmıosun sende yapsana faln dıolarr dusunmeden onceee daha var zamnına dıodum sımdı bıseyde dıemıyorummm cnmı sıkıyolarr iyicene daa ben stresımı tamya calsırken aonlar benı ıtıolar streın ıcıne resmennn ((
Valla cok sinir bozucu ben kendimden biliyorumm. Insan o an mahcup bile oluyor. Artik bana nezaman dusunuyorsunuz denmiyor fakat her gittigimiz bebekli eve allah sanada bole bebek versin. Tedavi oluyomusun. Doktor nediyor. Yoksa olmicakmi diyen patavatsiz insanlardan cok bunaldim yaa.
Hele benim kaynana okutmadigi su ekmek kalmadi. Sinir olmamak elde degilll.
Allaha sigin gülüm. Yakin akrabalarinida duymamazliktan gelemiyosunki. Dua et icinden insallah. Allah yardim etsin bizee
ya benımmm bebek dsundugumu kımse bılmıyoooo zatenn amaaaa sınırrr oluyorum yıneeeeeedeeeeee ben zatren yeterınce uzluyorummm kocama yansıtmmaya calsıyorum hep ıcıme ata ataaa canımı yakıyorummm onların yaptıgıda tuz bıber oluyo resmenn
Daha dusunmuyoruz de bosverr . Niye üzüyosun canini. Bizim bebegimiz olacakkkk bu ay olmassa öbür ay olacakkkk insallahh.
Valla cok sinir bozucu ben kendimden biliyorumm. Insan o an mahcup bile oluyor. Artik bana nezaman dusunuyorsunuz denmiyor fakat her gittigimiz bebekli eve allah sanada bole bebek versin. Tedavi oluyomusun. Doktor nediyor. Yoksa olmicakmi diyen patavatsiz insanlardan cok bunaldim yaa.
Hele benim kaynana okutmadigi su ekmek kalmadi. Sinir olmamak elde degilll.
Allaha sigin gülüm. Yakin akrabalarinida duymamazliktan gelemiyosunki. Dua et icinden insallah. Allah yardim etsin bizee
test yap varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?