"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Canim arkadasim üzme o güzel yüregini. Sen degilmisin hepimize kirmizilari görmeden umutsuzluga kapilmak yok diyen.
Neden catlatma ignesi yapmiyor bu doktor? Igneyi yaptir canim kiste dönusmesinimi bekliyor ? Sonuc ne?

ewt cnmm normaldii

canım benimde bu adetim anormal gibi göğüslerimin şekli değişti test alsammı acaba diye düşündüğüm için sormak istedm ben her zaman adet oldgmda parça gelir şimdi yok öyle bir durum ilk gün ağrı vardı o da kayboldu gitti ve rengide değişik bu ay çok parlak bir kırmızı

Son düzenleme:

ttLIM İnan hatrlmyrm ama şu var parçalı kanama adet kanaması...ama değilse üsttüne görme onu blyrm

karar yok cnm yani çatlmtma iğnesini vuralım ama çatlyck dyede bişe yok dedi..diğer ay kist gidckmiki oda blnmyr uzun bi süre gebelik düşnmk yok baanna

Her ihtimale karsi igneyi vurdur canim. Bi zarari yok belkide faydasini goreceksin.
Cok fazla büyümüs yumurtaliklar kendiliginden kaybolma sansi yüksek.

çok snirlerim bozuldu yaaaaaa daha oncede bahsetmıstım yaa kuzenım hamıle dıe bız bu kuzenımle aynı yastayız dugunumz bı hafta arayla oldu hepp yanyanydıkk sımdı teyzelerım faln onun hamıle oldugunu duyunce beı arıyolarr sen daha durrrr nıe yapmıosun sende yapsana faln dıolarr dusunmeden onceee daha var zamnına dıodum sımdı bıseyde dıemıyorummm cnmı sıkıyolarr iyicene daa ben stresımı tamya calsırken aonlar benı ıtıolar streın ıcıne resmennn((

geçiştir bi şekilde tatlım. yapacak bişey yok...

Valla cok sinir bozucu ben kendimden biliyorumm. Insan o an mahcup bile oluyor. Artik bana nezaman dusunuyorsunuz denmiyor fakat her gittigimiz bebekli eve allah sanada bole bebek versin. Tedavi oluyomusun. Doktor nediyor. Yoksa olmicakmi diyen patavatsiz insanlardan cok bunaldim yaa.
Hele benim kaynana okutmadigi su ekmek kalmadi. Sinir olmamak elde degilll.
Allaha sigin gülüm. Yakin akrabalarinida duymamazliktan gelemiyosunki. Dua et icinden insallah. Allah yardim etsin bizee

ya benımmm bebek dsundugumu kımse bılmıyoooo zatenn amaaaa sınırrr oluyorum yıneeeeeedeeeeee ben zatren yeterınce uzluyorummm kocama yansıtmmaya calsıyorum hep ıcıme ata ataaa canımı yakıyorummm onların yaptıgıda tuz bıber oluyo resmenn

Daha dusunmuyoruz de bosverr . Niye üzüyosun canini. Bizim bebegimiz olacakkkk bu ay olmassa öbür ay olacakkkk insallahh.

boşver canım densizlik parayla değilya...

aynı muhabbeti banada yapıyorlar bende dalga geçer gibi hayırlısı hayırlısı diye geçiştiriyorum susuyorlar

eşimin dayısının eşi var kadın sanki psikolojimi bozmak ister gibi her ay gelip ay sen hamilemisin bak şuran şöyle olmuş buran böyle olmuş diyor bende diyorum merak etme hamile olursam san söylerim :)

amaan kızlar milletin ağzında laf dolanır durur, ohoo bana neler söylüyorlar neler akılları sıra teselli ediyorlar boşveeer, nasılsa büyütmedin unut gitsin gibisine konuşuyorlar sanki dış kapının mandalıydı,benm canım, benm oğlum değildi. önceden oturup ağlıyordum yalnız kaldığımda şimdi duymazdan geliyorum geçip gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…