"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

her zamanki gibi hayırlısı diyoruz. çokkk çalışmamız lazım çookkkkk :)
sınıf öğretmeniyim ben aydında ama çok yakın bir zamanda tayin isteyeceğim.

Selam kızlar... sol kasığımda bir ağrı var batma gibi ve bacağıma vuruyor ağrısı... bat ım 7 ağustos ne ağrısıdır bu yumurtlama olabilir mi??
biz bu ay karar verdik buraya gelene kadar yumurtlama vs. hiç bişi araştırmamıştım :)) sizden ne çok şey öğrendim valla çooook teşekkür ederim hepinize....

Yaptım heemen. Ve kocaman tek çizgi. yok yok çok üzüldüm çöktüm

kızarım ama cökmek mökmek yok hem adet kanamanı gördunmkı belkı gec dollenmedır ozaman hemen cıkmıyo hem tutkı olmadı demekkı hayırlısı böyleymış yaww hep dıyorum sıze allahtan ıyımı bılcez o vaktını bılıyo elbet utandırmıcak bızı

-
muhtemelen yumurtlama dır cnm benım adetıme ortalama 8-9 gun var benım hala gecmedı ağrılarım ağrı kesıcı alıyom hala

-
muhtemelen yumurtlama dır cnm benım adetıme ortalama 8-9 gun var benım hala gecmedı ağrılarım ağrı kesıcı alıyom hala

bide ben hissedebilsem şu yumurtlama dönemimi. tık yok ya vucudumda ne ağrı ne akıntı... kız yoksa yumurtlamıyomuyum ben

bide ben hissedebilsem şu yumurtlama dönemimi. tık yok ya vucudumda ne ağrı ne akıntı... kız yoksa yumurtlamıyomuyum ben

yok artık daha neler gıtmedınmı hıç doktora baktırmadınmı yumoşlarına:26: valla bende ağrıda akıntıda oluyordu ama bu ay klomen yuzunden akıntım gelmedı hatta yumurtlamadım mı dedım ama doktor yumurtayı gördu. sonra 12. gunude sıddetlı bır kasık ağrısı yasadım ahanda dedımc atlıyo yımırtam amma velakın bugun 18. gunum hala ara ara gırıp cıkıyo ağrılarım. artık versede kullanmam ben klomenı felan zaten yumurtluyodum ben her ay bıtane neden verdı anlamadım :26::26:

evlenirken gitmiştim doktora ultrasondan bakmıştı. yanılmıyosam yumurtalıklar burda, herhangibir sorun görünmüyor demişti. onun dışında tahlil falan bişey yapmadı.

evlenirken gitmiştim doktora ultrasondan bakmıştı. yanılmıyosam yumurtalıklar burda, herhangibir sorun görünmüyor demişti. onun dışında tahlil falan bişey yapmadı.

tamam yumurtalıklar ıyı guzelde yumurtalıktan yumurta cıkıyomu o var işte. benı adetken cağırdı yumurtalıklarıma baktı sonrada adetın 11. gunu cağırıp yumurta olup olmadığına baktı. bence sen adetlıyken başla bır tedavıye bır baksınlar en azından ıcın rahat eder.

kızlar batım 20 temmuz yani bugün ama daha gelen giden yok
helede ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi hiiiiçç biri yok
ne oliiii banaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…