kızlar batım 20 temmuz yani bugün ama daha gelen giden yok
helede ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi hiiiiçç biri yok
ne oliiii banaaa
tamam yumurtalıklar ıyı guzelde yumurtalıktan yumurta cıkıyomu o var işte. benı adetken cağırdı yumurtalıklarıma baktı sonrada adetın 11. gunu cağırıp yumurta olup olmadığına baktı. bence sen adetlıyken başla bır tedavıye bır baksınlar en azından ıcın rahat eder.
İnciyle batımız aynı gündütest yap diyceemmm ama inci61inciyede yap dedım kız yaptıı uzuldu sonraaaaa
İnciyle batımız aynı gündü
geçmişi okumadım demek test yapmış ben yapmıcam valla
geçen gün yaptım moralim bozuldu beklerim ben böyle iyiyim
ohhh ne güzel mis gibi orucumuda tutmuşum şurda
adet olursam da kaçak yapcaz artık hayırlısı olsun..
ama merak etmiyo da değilim hani içim içimi yiyo laf aramızda bakmayın rahat tavırlara
:18::18::18::18::18::18::18:
ben olsamm çatlarımmmm meraktann yaaaa:)
2 temmuz günü böyle bir konu açdım...1 temmuzda bu ayı bitirdim..benim gibi umudu diğer aya kalanlar konuşalım istiyrm..
temmuz ayında olan arkdaşlar dilerimkii bu aya gelemeden müjdeli haberlerinizi alırım..
buraya gelcek arkdşlarla bizde dilerimki ramazan ayında müjdeli haberlerimizi burdan birbirmize söyleriz..
rabbim isteyen herkese nasip etsin ..aralarndan benide ayırt etmesin...
Merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve bende agustos ayında müjdeli haber almak istiyorum. Rabbim bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürür inş.
hoşgeldın ozmnnnn inşş hayırlı haberler alırsın bu topıkteeeeeeee :)
yaa test yapıpta napıcam geçen gün yaptım negatifti çok üzüldüm.. zaten belirti falan da yok hiç..ben olsamm çatlarımmmm meraktann yaaaa:)
inş. hepimiz ramazanda hamiş oluruz:)
canım biraz sabırlı o yazık değl mi sana bu kadar yıpratıyosun kendinidünkü testler bozukmuş sanırım bugün 1 tane yaptım çizgi çıkmadı oruçta vurdu zaten offfffffff
yok artık daha neler gıtmedınmı hıç doktora baktırmadınmı yumoşlarına:26: valla bende ağrıda akıntıda oluyordu ama bu ay klomen yuzunden akıntım gelmedı hatta yumurtlamadım mı dedım ama doktor yumurtayı gördu. sonra 12. gunude sıddetlı bır kasık ağrısı yasadım ahanda dedımc atlıyo yımırtam amma velakın bugun 18. gunum hala ara ara gırıp cıkıyo ağrılarım. artık versede kullanmam ben klomenı felan zaten yumurtluyodum ben her ay bıtane neden verdı anlamadım:26::26:
kızlar batım 20 temmuz yani bugün ama daha gelen giden yok
helede ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi hiiiiçç biri yok
ne oliiii banaaa
Ay cok kotuuuuuukızlar becerebıldımmı bılmıyorum ama sıze yumurtlamanın resmını attık ınş olur
Merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve bende agustos ayında müjdeli haber almak istiyorum. Rabbim bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürür inş.
Benimde bat 4 agustos arkadaşlar ben burda daha yeniyim hepimizin hayırlı haberlerini alırız inş.
Kizlar benim batim 22-23 gibi bugün yapimde kurtulim diyorum ne dersiniz çikar mi? Eşim bekleyelim biraz daha diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?