"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

kızlar batım 20 temmuz yani bugün ama daha gelen giden yok
helede ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi hiiiiçç biri yok
ne oliiii banaaa

test yap diyceemmm ama inci61inciyede yap dedım kız yaptıı uzuldu sonraaaaa

bu ayda olmazsa gideceğim zaten canım boşe kürek sallamanın alemi yok dimi ama

test yap diyceemmm ama inci61inciyede yap dedım kız yaptıı uzuldu sonraaaaa
İnciyle batımız aynı gündü
geçmişi okumadım demek test yapmış ben yapmıcam valla
geçen gün yaptım moralim bozuldu beklerim ben böyle iyiyim
ohhh ne güzel mis gibi orucumuda tutmuşum şurda
adet olursam da kaçak yapcaz artık hayırlısı olsun..
ama merak etmiyo da değilim hani içim içimi yiyo laf aramızda bakmayın rahat tavırlara
:18::18::18::18::18::18::18:

ben olsamm çatlarımmmm meraktann yaaaa:)

Merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve bende agustos ayında müjdeli haber almak istiyorum. Rabbim bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürür inş.

Benimde bat 4 agustos arkadaşlar ben burda daha yeniyim hepimizin hayırlı haberlerini alırız inş.

dünkü testler bozukmuş sanırım bugün 1 tane yaptım çizgi çıkmadı oruçta vurdu zaten offfffffff

ben olsamm çatlarımmmm meraktann yaaaa:)
yaa test yapıpta napıcam geçen gün yaptım negatifti çok üzüldüm.. zaten belirti falan da yok hiç..
sanmıyorum hamile olduğumu ufak bi belirtim olsa yapardım tabi bende heyecanlanırdım ama çok ümitsizim
şansım ağustos ayı bence

kızlar ben kaçıyorum pazartesi geldiğimde ennn güzel haberleri alırım inşallah sizlerden hayırlı iftarlar. görüşürüz.

Kizlar herkese Hayirli Ramazanlar...

Vilma bende klomen kullandim canim bendede akinti olmadi..

kızlar batım 20 temmuz yani bugün ama daha gelen giden yok
helede ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi hiiiiçç biri yok
ne oliiii banaaa

Hayirlisi hadi insallah hamilesindir canim..

kızlar becerebıldımmı bılmıyorum ama sıze yumurtlamanın resmını attık ınş olur
Ay cok kotuuuuuu
Merhaba,bende aranıza yeni katıldım ve bende agustos ayında müjdeli haber almak istiyorum. Rabbim bu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürür inş.

Benimde bat 4 agustos arkadaşlar ben burda daha yeniyim hepimizin hayırlı haberlerini alırız inş.

Hosgeldin canim. Hayirli haberler ver ins

Kizlar benim batim 22-23 gibi bugün yapimde kurtulim diyorum ne dersiniz çikar mi? Eşim bekleyelim biraz daha diyor

herkes aynı dertten müzdaripp :) valla ben yapıcam 3gun kala falnnn herseyı göze alırım dıosann yappp ama negatif dıee cok uzulceksennn bılosun ölede bı ıhtımal sonuctaa beklee 2 gun daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…