"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

galiba bende yanı fıkrıdeyımmmm etkılenıyorum ama ayrılmaıyorumm sizdennnnnnnnnnnnnnnnn:)

canım şimdi sahur hazırlarım oruca niyetlenmem sabah test yaparım oldu ki pozitifi görürsem gider kan veririm. ya da başka marka alır yaparım öyle düşündüm

canım sen bu testleri nasıl yapıyorsun tamamını mı idrara sokuyorsun. üzerine çok idrar gelince pozitif gösteriyor bunlar. max yazan yere kadar sokman gerekiyor çubuğu yani test paneline hiç idrar gelmemesi lazım

eczaneden bir tane de damlatmalı testlerden al onda da bak canım inşallah hamilesindir

bat 23 ya da 24 temmuz kızlar ondan sonraki ay hiç belirti falan aramayacam kendimde zaten annemler gelecekler bana kalmaya 10 gün falan dururlar o süre içinde de ne kadar çalışabilirsek o olacak

bat 23 ya da 24 temmuz kızlar ondan sonraki ay hiç belirti falan aramayacam kendimde zaten annemler gelecekler bana kalmaya 10 gün falan dururlar o süre içinde de ne kadar çalışabilirsek o olacak

canım annenleri felan bahane etme, bak ne anlatacağım sana şimdi,
bi tanıdığım uğraşıyo 3-4 ay bebek için olmuyo, artık umutsuzluğa kapılmış psikolojisi bozulmuz falan. neyse kayınvalidesi kayınpederi kalmaya geliyo 1aylığına, o bir ay boyunca hiç hesap kitap yapmadan 2-3 kez birlikte oluyolar. sonra bi bakıyo hamile... sonrada ne kadarlık hamile olduğunu söylemeye utanıyodu kayınvalidesigile, biz burdayken mi yapmışlar diye düşünecekler diye. 'Allah insanın ayıbını yüzüne vururmuş kızlar' deyip deyip güldürürdü bizi :)

bakalım nasipse olur canım yaa inanki kafaya taktıkça daha kötü hissediyorum kendimi her gün göğsümü kontrol ettim bu ay ateş ölçtüm falan filan delirdim galiba

bakalım nasipse olur canım yaa inanki kafaya taktıkça daha kötü hissediyorum kendimi her gün göğsümü kontrol ettim bu ay ateş ölçtüm falan filan delirdim galiba

kaçıncı ayın bilmiyorum ama biraz abartmışsın gibi geldi bana
ne kadardır deniyorsunuz?

canım benim bu ikinci hamileliğim olacak olursa ilkini 9 haftalıkkken kalbi durduğu için kaybettim kürtaj oldum 19 nisanda doktorum 3 ay korunma süresi verdi sürem doldu muayeneye gittim doktorum korunmayı bırakabilirsiniz dedi sorun yok dedi.korunma süresininin bitiminden sonraki ilk denememiz bu.

günaydınn kızlarrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

günaydın kızlar temmuz27 canım nasıl bıraktın sigarayı yaa ben beceremiyorum bu işi

Canım çok geçmiş olsun. benimde ikinci ayım inşallah kavuşacağız miniklerimize.

günaydın kızlar temmuz27 canım nasıl bıraktın sigarayı yaa ben beceremiyorum bu işi

canım çok önceden koymuştum kafama okulun kapandığı gün bırakacağım diye (yani bize göre 30 haziran). çünkü okulda bırakmam çok zordu. arkadaşlarla muhabbet çay sigara keyfi felan imkansız gibi bişeydi benim için. o gün bıraktım 4gün içmedim. 4.günün akşamı bi arkadaşımın sorunu için yanına gitmiştim. onunla otururken onu yalnız bırakmamak için içtim ama kötü geldi tadı. o günden sonra bi daha içmedim. şimdi yine akşamları krizim geliyo. eşimin başına ekşiyorum. sigara alalım noluurrrr diye. ama onuda tembihlemiştim bıraktığım gün bana engel olacaksın diye. adam alırmı artık bana sigara.
tabiki zor olacak ama yapabiliriz. bişey söyleyeyim sigara içerken sabah kalktığımda boğazımda acımsı bir tat ve hafif ağrı olurdu. şimdi uyandığımda ne acılık ne ağrı... güzel bir his

offf nieeee bu topıktekı herkes bırbırne bukadr cok benzıyo bu ay bendeee her gun gögsume bakıyorum damrlar faln cıkmısmıı ayın basında atesımı olcuyodumm sımdı bıraktım gercı ama her gun yuzum ates gıbı yanıyooo :))

sağol canım inşallah kavuşacağız hayırlısıyla .yeniden hamile kalırsam ilkinde yaşadığım kötü günleri unuturum diye düşünüyorum

canım ya lütfen kusura bakma patavatsızca soruverdim öyle , tekrar hatırlattım sana kötü günleri.
ama üzülme... senin hamile kalabilmek gibi bi yeteneğin var en azından bikere kalmışsın çünkü. benim durumum ne Allah biliyo, hakkımızda hayırlısı.

bende istiyorum ama tam bir karar veremiyorum

benımde annem geldı bana ramazanı beraber gecırıyos ama o bılıyo bebek calıştığımızı erkenden yatıyo gercı bu yapcak bısey yok bıttı gıdaklamam ama ağustosta da zaten asılama yapabılıor doktorr o yuznden no problem
hahhahaa kız bende kaynanamlarımı cağırsam kı yatıya hem onlar gec yatıyo dıye bız rahata yapamıyos kacak kacak yaparken kacıverır belkı bıtanesı ıcıme
ooooooooooo hadı rastgele arkadasım uzuluyon tabı ama gecmış gecmışte kaldı öyle yasanması gerekıyodu öyle oldu rabbımden ıyı bılecek değiliz sabıırrr sabırrr en guzel gunler bızımm olcak inşallah cunkuuuu bız bebeklerımızı duayla yarattırıyos
sağol canım inşallah kavuşacağız hayırlısıyla .yeniden hamile kalırsam ilkinde yaşadığım kötü günleri unuturum diye düşünüyorum
emın ol unutacaksın canım ınsan nelerı unutmuyokı rabbım yeterkı ıkıncıyı sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasıp etsın
kız öğretmenmısın sen okul felan dıyon:26::26: bende bırakamıyom ama bırakmak ıstemıyom hamıle kalırsam kesıın bırakırım ama.. yanı bana bebeğimden b aska kımse bıraktıramaz sıgarayı
bende istiyorum ama tam bir karar veremiyorum

bi dene bakalım oluverir belki, kaynananın hikmeti dersin sonra
evet canım öğretmenim

bi dene bakalım oluverir belki, kaynananın hikmeti dersin sonra
evet canım öğretmenim

eh ağustosta tutmazsa asılamam artık baska carem yok denıycez el mecbur neler denemıyos onuda yapalım gıtsın ne öğretmenısın sen nerde öğretmensın:26::26::26: ben severım öğretmelerı öğretmenım canım benımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…