ölemi cnm inanki çok bilgi sahibide değilim neyapcğmıda bilemyrm tüm gün ağladım neypcğmı bilemedim..sonra teraviye gittim geldim namazdn snra rahatladım.
bende bu ay tık yok zaten hıslerımde genelde hıç yanılmamama hasa allahtan ıyıde bılecek değilim o yuzden umıt yok dıyemem cunku herzaman verdı yuzde bır dıyelım hatrı kalmasın hatta ben bu sancılarımdan dolayı bendede kıst oluşma ıhtımalı olabılır dıye dusunuyorum ınşallah öle değildir:18::18: klomenden dır dıyorum ama klomende etkısını bır sonrakı ay gösterıyomuş demekkı beım bunyede böle oluyo:26::26: ayy neyse ney yaa ne guzel ramazan gelmış orucuma engel olsun ıstememıştır belkım allah borcum kalmasındıye bayrama verecek bebısımı ayyy bayram hedıyenı ne tatlı seker gıbı
cnm benmm kırmızı istmyrm sendn müjdeli haberler beklyrm :))) dilerim önmzdki 8 ayda kırmızı görmezsn
cnm benmm kırmızı istmyrm sendn müjdeli haberler beklyrm :))) dilerim önmzdki 8 ayda kırmızı görmezsn
valla ne desem boş hem allahım hayırlısını ver deyıp sonrada onun verdığıne burun kıvırıyoz yakışmıyo bızebu ay kırmızılarımı sevmeyı öğrencem artık uzulmucem ben allahtan daha ıyı bılecek değilim ya hatırlamıyormusun face e yazdığım yazıyı sonuna kadar arkasındayım en guzelı gelecekse bırseyın sabırla uretılmelı.. ınşallah bende sabredenlerden olcam ve sızde
kız tam saskınanne oldun hehadı bakalım hayırlı olsun bence yanlış değildir ustune goruyondur ama sen yarın yap yınede
kızlar bu üstüne görme dediğiniz şeyler kafamı karıştırdı çünkü bu ay benim adetim ilk açık pembe renkte sonra kahverengi geldi normal gününden 3 gün önce oldu ama normalinden uzun ve ağrılıydı. pıhtı falan olmadı acabamı dedim az önce test yaptım 2 tane ikiside açık 2. çizgi çıktı test bozuktur dimi?
kızlar bu üstüne görme dediğiniz şeyler kafamı karıştırdı çünkü bu ay benim adetim ilk açık pembe renkte sonra kahverengi geldi normal gününden 3 gün önce oldu ama normalinden uzun ve ağrılıydı. pıhtı falan olmadı acabamı dedim az önce test yaptım 2 tane ikiside açık 2. çizgi çıktı test bozuktur dimi?
öyle deme canım ya kafa karışıklığı işte
takılıyom cnm napamhadı guzel haberler olsun ınş
benden bir nane olmaz:)
olcak olcak benım kalbım temızdır ha bugun ha yarın
o testler bozuk ya ama önümüzdeki ay olacak inş.
allah allah ne bılıyonnnn
ayyy kız ıkısdemı bozuk olmadı kana gıt sen ne beklıyon kı:26::26::26:
günaydın kızzlarrrr
uyanır uyanmaz geldim yine topiğe, hastalık oldu yani. hergün kendime diyorum ki; bu topik beni çok etkiliyo, aklımdan atamıyorum bebek meselesini takıntı yapıyorum, yarın kesinlikle girmeyeceğim. yok olmuyo.... illaki girip bi bakıyorum.
sigarayı bıraktım sizi bırakamadım ya ne bağımlılık yaparmışsınız be arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?