"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım benide ekleyebilir misin 16 ağustos

dayanamayıp test yaptım yine negatiffffffffffffff
her ay adetim gecikiyor ama ben bunu bildiğim halde yinede ümitleniyorum
oooff yapmicam artık test mest valla canım sıkıldı yaaa oruç oruç bozuldu moralimm

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar

oooff yapmicam artık test mest valla canım sıkıldı yaaa oruç oruç bozuldu moralimm

kız sen hani test yapmayacaktın dur bakalım kırmızı kart yemeden umut kesilmez

selam kızlar benim de sat en erken26 en geç 29 temmuz,ben de anne olmak istiyorum artık Rabbimin izniyle inşallah hepimizin müjdeli haberleri doldurur bu sayfaları:)

hoşgeldiniz kızlar Rabbim şu mübarek günlerde sizinde kucağınızı doldurur inşallah

Son düzenleme:

Moral bozmak yokkkk sakın sakınnn.... durmak yokk yola devam :))

kız kırmızıları gormeden panık yok dıyoz dımı.. gec dollenme olur yada bısey yoktur belkı ama kırmızıları bekle hele

canım allah gonlune gore versın daha cok yenısın muhtemelen ay içinde kendılığınden oluyo ama 6 ay ıcınde olmazsa bekleme gıt doktora herseyıne baaktır bende bı hormon sorunu varmış 9 ay olmayınca dayanamadım gıttı.. keske daha once gıtseydım boşuna her ay beklemzdım boş boş

hangi hormon sorunu canım bende eve gidince hormonlarıma baktırsam iyi olacak çünkü bende iyot fazlalığından guatr var acaba engel olurmu gebeliğe

hangi hormon sorunu canım bende eve gidince hormonlarıma baktırsam iyi olacak çünkü bende iyot fazlalığından guatr var acaba engel olurmu gebeliğe

olur canım bendede troıd var az calışıyo dıye tedavo gordum bu ay yoluna gırdı cok sukur. bırde prolaktınım yuksektı oda dustu ama ıkı ayda bır felan baktırıyorum sanada gecmış olsun cnm

olur canım bendede troıd var az calışıyo dıye tedavo gordum bu ay yoluna gırdı cok sukur. bırde prolaktınım yuksektı oda dustu ama ıkı ayda bır felan baktırıyorum sanada gecmış olsun cnm

sağol canım araştıırdımda hakikaten engelmiş doktora gitmeliyim kesinlikle bende iyot fazlalığından guatr var benimki çokmu çalışıyor yani

sağol canım araştıırdımda hakikaten engelmiş doktora gitmeliyim kesinlikle bende iyot fazlalığından guatr var benimki çokmu çalışıyor yani

Evet canım benim de bi arkadasımda hipotroidi vardı... basit bi ilaç tedavisi ile hemencik hamişş kaldı ... mutlaka doktora git tatlım

Evet canım benim de bi arkadasımda hipotroidi vardı... basit bi ilaç tedavisi ile hemencik hamişş kaldı ... mutlaka doktora git tatlım

heyecanlandım valla şimdi pazar günü evime dönüyorum ptesi hemen doktora gideyim

heyecanlandım valla şimdi pazar günü evime dönüyorum ptesi hemen doktora gideyim

iftarı yapınca ağırlık çöktü anammm haftaya yumurtlama günü bu halde nasıl olacak bilemiyorum

Yeni arkadaslar gelmis hosgelmisss Allah bu zorlu sürcte hepimize güc sabir versin insallahh..

Vilmacim benim her ay agriyor kasiklarim yavru:)) Klomenide sordum bugun doktora, normal her ay düzenli yumurtlayanlar icin sadece kalite arttirirmis.

Bu arada benim yumurtalik 25mm olmus hala catlamamis sagdaki.:26:

Benimde yuksekti prolaktin düstü sükür. Yumurtaligi etkilior biliosun demi. Kalitesini düsürüyormus. Pat diyede iyilesmiyormus. Tekrar yumurtaliklarin normale donmesi 2,3 ayi buluomus( benimki 2 ay oldu daha yeni düstü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…