canım benide ekleyebilir misin 16 ağustos[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]
* Tablo güncellenmiştir kızlar
dayanamayıp test yaptım yine negatiffffffffffffff
her ay adetim gecikiyor ama ben bunu bildiğim halde yinede ümitleniyorum
oooff yapmicam artık test mest valla canım sıkıldı yaaa oruç oruç bozuldu moralimm
kızlar benim temmuz ayında da olmadı inş bu mübarek ayda hepimizin yüzü güler benide yazarsanız sevinirim benim batım 16 ağustos geçen ay sadece ateş ölçtüm son 1 hafta şuan hastayım adetim salı günü bitcek ondan sonra devam bu ay için bal tarçın çörekotuna başladım adetin 2 günü başlanıyomuş az önce ovulasyon testi ısmarladım birde ateş ölçümü yapcam inş hepimizin yüzü güler birde bol dua tabikde hepimiz için bu arada kendimden bahsedeyim 1 ay sonra evliliğimin 1 yılı doluyor bu ay çalışmalarımızın 3 ayı bu şekilde uzun oldu kusura bakmayın
selam kızlar benim de sat en erken26 en geç 29 temmuz,ben de anne olmak istiyorum artık Rabbimin izniyle inşallah hepimizin müjdeli haberleri doldurur bu sayfaları:)
dayanamayıp test yaptım yine negatiffffffffffffff
oooff yapmicam artık test mest valla canım sıkıldı yaaa oruç oruç bozuldu moralimm
kız kırmızıları gormeden panık yok dıyoz dımı.. gec dollenme olur yada bısey yoktur belkı ama kırmızıları bekle heledayanamayıp test yaptım yine negatiffffffffffffff
kızlar benim temmuz ayında da olmadı inş bu mübarek ayda hepimizin yüzü güler benide yazarsanız sevinirim benim batım 16 ağustos geçen ay sadece ateş ölçtüm son 1 hafta şuan hastayım adetim salı günü bitcek ondan sonra devam bu ay için bal tarçın çörekotuna başladım adetin 2 günü başlanıyomuş az önce ovulasyon testi ısmarladım birde ateş ölçümü yapcam inş hepimizin yüzü güler birde bol dua tabikde hepimiz için bu arada kendimden bahsedeyim 1 ay sonra evliliğimin 1 yılı doluyor bu ay çalışmalarımızın 3 ayı bu şekilde uzun oldu kusura bakmayın
kız kırmızıları gormeden panık yok dıyoz dımı.. gec dollenme olur yada bısey yoktur belkı ama kırmızıları bekle hele
canım allah gonlune gore versın daha cok yenısın muhtemelen ay içinde kendılığınden oluyo ama 6 ay ıcınde olmazsa bekleme gıt doktora herseyıne baaktır bende bı hormon sorunu varmış 9 ay olmayınca dayanamadım gıttı.. keske daha once gıtseydım boşuna her ay beklemzdım boş boş
hangi hormon sorunu canım bende eve gidince hormonlarıma baktırsam iyi olacak çünkü bende iyot fazlalığından guatr var acaba engel olurmu gebeliğe
olur canım bendede troıd var az calışıyo dıye tedavo gordum bu ay yoluna gırdı cok sukur. bırde prolaktınım yuksektı oda dustu ama ıkı ayda bır felan baktırıyorumsanada gecmış olsun cnm
sağol canım araştıırdımda hakikaten engelmiş doktora gitmeliyim kesinlikle bende iyot fazlalığından guatr var benimki çokmu çalışıyor yani
Evet canım benim de bi arkadasımda hipotroidi vardı... basit bi ilaç tedavisi ile hemencik hamişş kaldı ... mutlaka doktora git tatlım
Evet canım benim de bi arkadasımda hipotroidi vardı... basit bi ilaç tedavisi ile hemencik hamişş kaldı ... mutlaka doktora git tatlım
hoşgeldiniz kızlar Rabbim şu mübarek günlerde sizinde kucağınızı doldurur inşallah
hadi kızlar bize gelin hem çay içelim hem dertleşelim.nasıl?:)
hadi kızlar bize gelin hem çay içelim hem dertleşelim.nasıl?:)
olur canım bendede troıd var az calışıyo dıye tedavo gordum bu ay yoluna gırdı cok sukur. bırde prolaktınım yuksektı oda dustu ama ıkı ayda bır felan baktırıyorumsanada gecmış olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?