naz1969 bu ay incir+havuç kürümü yapsak acaba
cnm doktor sana nededi ? gittckdn snrm çok ilerlyo inanki nasıl okuyrm blmyrm anlamyrm karmakarışık geliyo okurken olablr yani bu yumurtann çatlamsı içn ne gerekyrsa yapanlrm..
32 olmş yumurtam çatlma yok diper ay bakcak kist oluyrmş çatlamyan yumurta ..diğer ay adetlykn bakck gttmi gttyse snrm ilaç ve çatlatma iğnesi...ama garanti vermyrm iğneyle belki kalamazsn dedi ..kimin yumurtasıda 25 olmş yazıyodu senmiydn sonsuza dek miydi? yani 22 den sonrki sağlıksız gebelk çatlasa bile demişdi doktor..yani merak ettm çatladımı iğnemi vurulck...akılm karışık ya 3 kez yaptrpda çatlamayanlar varr ve ağrılı oluyrmşş
hayrılısı diyrmm.
cnm beni silerimisin listeden..... yada en üstte kalsın şimdilik 1 eylül yaz ölesine listede kalayımda ağustosda verecğm bi habrm yok bnm( dilerim rabbimden bu ay listede tek ben kalırım...hepinizi hamiş haberlerinizi beklyrm okuyrm takip edyrm bnide unutmyn
cnm beni silerimisin listeden..... yada en üstte kalsın şimdilik 1 eylül yaz ölesine listede kalayımda ağustosda verecğm bi habrm yok bnm( dilerim rabbimden bu ay listede tek ben kalırım...hepinizi hamiş haberlerinizi beklyrm okuyrm takip edyrm bnide unutmyn
cnm doktor sana nededi ? gittckdn snrm çok ilerlyo inanki nasıl okuyrm blmyrm anlamyrm karmakarışık geliyo okurken olablr yani bu yumurtann çatlamsı içn ne gerekyrsa yapanlrm..
günaydın şekerimowner naptın bacım geldimi kırmızılar nerdesin?
Kizlar ben sabah yine test yaptim bir değişiklik yokbat 22-23 temmuz bir belirtide yok
Benimde bat 20 temmuza. Owner bende senin gibiyim hala kırmızıyı göremedim ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.Yine hayal kırıklığı...üstelik adet günümde kahverengi bi leke geldi sonra 2 gün hiç bir şey yok iyice ümitlenmiştim bu defa oldu diye ama sonuç negatif((
adet günü kahverengi leke gelip sonra bişeyin gelmemesi hamileliği düşündürdü ilk bana..ovulasyon ne zamandı canım
Bir yıldır istiyoruz canım.Bu ay hiç ümidim yoktu hiç olabileceğini düşünmüyorken geciktim dolayısıyla tekrar ümitlendim
ümidini kırma canım.elbet bir gün kavuşacağız bebişlerimizene kadar zamandır istiyonusunuz
takip için doktora falan gidiyo musun canım?
Hayır canım hiç gitmedim doktora 5 ay önce küçük bi kist varmış diye gittim oda bir ay sonra geçti dedi doktor.önceleri ona bağlıyordum ama alakası bile yokmuş kistlede hamile kalınıyormuş. Artık düşünüyorum doktora gitmeyi kontrollü hamile kalmayı deneyelim bide
Cnm biz 2-3 aydir bebek düşünüyoruz aslinda ilk defa bu ay günleri denk getirmek için uğraştik.ama kismet degilmiş
bencede git canım.bu ay bende gittim adetin 3. günü gel ilaçla tedaviye başlayalım dedi.bende başlıycam artık tedaviye 13 ay oldu benimde
Kizlar ben sabah yine test yaptim bir değişiklik yokbat 22-23 temmuz bir belirtide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?