"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

naz1969 bu ay incir+havuç kürümü yapsak acaba

cnm doktor sana nededi ? gittckdn snrm çok ilerlyo inanki nasıl okuyrm blmyrm anlamyrm karmakarışık geliyo okurken olablr yani bu yumurtann çatlamsı içn ne gerekyrsa yapanlrm..

32 olmş yumurtam çatlma yok diper ay bakcak kist oluyrmş çatlamyan yumurta ..diğer ay adetlykn bakck gttmi gttyse snrm ilaç ve çatlatma iğnesi...ama garanti vermyrm iğneyle belki kalamazsn dedi ..kimin yumurtasıda 25 olmş yazıyodu senmiydn sonsuza dek miydi? yani 22 den sonrki sağlıksız gebelk çatlasa bile demişdi doktor..yani merak ettm çatladımı iğnemi vurulck...akılm karışık ya 3 kez yaptrpda çatlamayanlar varr ve ağrılı oluyrmşş
hayrılısı diyrmm.

Bendim canimm benimki 25 olmus. Ne igne verdi ne baska bisey. Catlarsa catlicak dedi. Niye igne yapmadi onuda anlamadim. Benimkinede adette bakacak canim. Kendiliginden adette giderse gidecek. Gitmessede gebelige zarari yok dedi ama sacma degilmi ya:26:kist olmasinimi bekliyorlar anlamadimki .Benim kafamda karisikkkkk yaa öff.. Aman napim keyfi bilir catlasada catlamasada. Kiymet bilmiyor bu yumurtaliklar. Ayda 5 defa doktora gösteriyom yinede deger bilipte catlamadi nankörrr

hic oldumu simdiii. Sen topladin ya bizi etrafina. Bak benimde yok. Benimde bitti agustos hayalim. Durumlarimiz ayni kistlesmeye yüz tutmus yumurtaliklarimiz var. Ama böyle pes etmis oluyosun. Hani pozitif oluyodukk
karamsar olmucaz napalim kismet degilmis. Böyle uygun görmüs rabbim.Kendimize inat daha saglam olacaz diger aya insallah.

Çik artik bunalimdann kizim benide sokacan yaaaa valla zaten sebebim varrr. Öffffff valla patlicammmm SIKINTIDANN

Son düzenleme:

cnm doktor sana nededi ? gittckdn snrm çok ilerlyo inanki nasıl okuyrm blmyrm anlamyrm karmakarışık geliyo okurken olablr yani bu yumurtann çatlamsı içn ne gerekyrsa yapanlrm..

silmek falan yok öyle birşey ben bu listeden kimsenin adını silmeyeceğim demedim mi ! 1 Ağustos kalsın canım geçerse sonraki batını yazarız ben doktora gitmedim çünkü evime dönmedim henüz pazar sabah uçağıyla döneceğim inşallah büyük ihtimalle pazarteside doktora giderim benim guatrda var niye hesaba katmıyorsam hiç 2 yıldır kontrol ettirmedim ve üstelik ilaç falanda kullanmıyorum canım incir+havuç küründe incir yumurta oluşumunu havuç ise çatlamasını sağlıyormuş guatra baktırdıktan sonra bende uygulayacağım bunu

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar

owner naptın bacım geldimi kırmızılar nerdesin?
günaydın şekerim
ne gelen var ne giden..:)
şaka bi yana daha adet olmadım PeriLous pek olucakmış qibi bi havada yok yani belim aqrır normalde adet öncesi ama oda yok
yaaa kuruntu yapmakta istemiyorum.şartlandırmıştım kendimi test yapmicam diye dayanamadım da noldu?
al işte dün akşam yine moralim bozuldu...
rabbim hayırlısını nasip etsin...
hiç hissetmiyorum hamile olduqumu yüksek ihtimalle buqün yarın olurum...
ayyy çenem düştü kızzz

Benimde bat 20 temmuza. Owner bende senin gibiyim hala kırmızıyı göremedim ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.Yine hayal kırıklığı...üstelik adet günümde kahverengi bi leke geldi sonra 2 gün hiç bir şey yok iyice ümitlenmiştim bu defa oldu diye ama sonuç negatif((

adet günü kahverengi leke gelip sonra bişeyin gelmemesi hamileliği düşündürdü ilk bana..ovulasyon ne zamandı canım

Bir yıldır istiyoruz canım.Bu ay hiç ümidim yoktu hiç olabileceğini düşünmüyorken geciktim dolayısıyla tekrar ümitlendim

takip için doktora falan gidiyo musun canım?

Hayır canım hiç gitmedim doktora 5 ay önce küçük bi kist varmış diye gittim oda bir ay sonra geçti dedi doktor.önceleri ona bağlıyordum ama alakası bile yokmuş kistlede hamile kalınıyormuş. Artık düşünüyorum doktora gitmeyi kontrollü hamile kalmayı deneyelim bide

bencede git canım.bu ay bende gittim adetin 3. günü gel ilaçla tedaviye başlayalım dedi.bende başlıycam artık tedaviye 13 ay oldu benimde

Kizlar ben sabah yine test yaptim bir değişiklik yok bat 22-23 temmuz bir belirtide yok

Canım anladığım kadarıyla benimle durumun aynı hala adet göremedim bende üstelik sonuç negatif adet belirtisine dair bir şeyde yok testte silik çizgi bile yok( Senin testlerse silik çizgi görünüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…