"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

bende hepinize hoşbulduk diyorum Allahım bu mübarek ayda hepizi sevindir inş dualarım tüm bebek isteyen anne adayları için inş bu ay hamile kalırız kızlar ben doktora kontrole gitmek istiyorum adetim salı günü bitiyor bitince hemen gideyim mi yoksa 1 hafta sonra mı gideyim

mrb kızlar...bir kaç gündür takip ediyorum sizleri.üyeliğim henüz onaylandı ve yazma fırsatı bulabildim.benide aranıza alırsanız sevinirim...aranızdaki iletişim çok güzel..13 aydır sürüyor benimde bebek özlemim.her ay her türlü belirtiyi yaşıyorum ve sonu hüsran buranın hepimize uğurlu geleceğine inanıyorum.inş. ağustos hepimize şans getirir kızlar.bu arada bat ım 31 temmuz..

üzülme canım belki geç döllenme olabilir adetin bi kaç gün geçince eğer kırmızılar gelmezse tekrar test yaparsın canım..testi yanlış çıkıpta sonradan hamile olduğunu öğrenen çok kişiyi okudum ben bu topiklerdde.o yüzden içini ferah tut canım..inş. hayırlısı olur

Adetin 2. Gunu git canim. Muhtemelen 3. Gun yaptirman gereken testler olacakk

Hosgeldin canim allah gönlünün muradini verir ins. Tez zamanda hamile kalirsin
Malesef negatif niyeyse çok hissetmiştim

Mrw canim bide sabah dinlenmis idrarla yapp. 6 saatlik idrarla yapmalisin sanirsam

Kizlar destekleriniz için çok tşkler..bi testim daha var birde sabah denicem şansimi bakalim kismet

Kizlar destekleriniz için çok tşkler..bi testim daha var birde sabah denicem şansimi bakalim kismet

Hayirlisi olsun canim sikma canini rabbim verecek insallah. Bide sabah yap beklemis idrar en iyi sonucu veriyor. Haber et olurmu:) silik bile cikmadimi simdi?

En iyisi takip canim iyi yapiosun. cunku hormonlarda dengesizlik olabiliyor. 24 aydir istiyorum bebegim olsun:)) esim ilk 1 sene istemedi korundugumu saniodu ama hic korunmadim. Aslinda oldu ama düsükle sonuclandi 2 defa. Hayirlisi 3. Bana gelir insallah:))

Allah gönlüne göre verir inş canım,üzüldüm yaşadıklarına ben bu iş işlerin bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim insan başına gelmeden öğrenemiyo malesef..

Allah gönlüne göre verir inş canım,üzüldüm yaşadıklarına ben bu iş işlerin bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim insan başına gelmeden öğrenemiyo malesef..

Aminn canim insallah hepimizin kucaklari bebeklensin :)) aratmasin rabbim.
Evet cok zor allah sabrimizin karsiligini verecek insallah

cnm beni silerimisin listeden..... yada en üstte kalsın şimdilik 1 eylül yaz ölesine listede kalayımda ağustosda verecğm bi habrm yok bnm ( dilerim rabbimden bu ay listede tek ben kalırım...hepinizi hamiş haberlerinizi beklyrm okuyrm takip edyrm bnide unutmyn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…