"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

Doktor hemen ilaç tedavisini mi öngördü canım eşine ve sana testler uygulamadı mı

bundan önce en son 6 ay önce gitmiştim doktora.adetin 3. günü bazı testler istedi.Allah a şükür iyi çıktı testlerim.ufak tefek kistlerin var ama önemli değil dedi.1 yıldan önce ilaç tedavisi önermiyorum dedi.bende o sıralar epey yoğundum iş yüzünden.(eşimde test yaptırdı.çok şükür onun değerleri de güzel çıktı.)en son gittiğimde de 13 ay oldu diye ilaca başlayalım dedi.hem kışın iş yoğunluğu nedeniyle epey stres yaşadım adetlerim iyice düzensizleşmişti o yüzden kistlerim biraz daha artmış.artık ilaçtan başka çarem yok sanırım

Yumurtan çatladı çatlıycak tatlım, ona göre çalış yaniii

Hayırlısı olsun canım, üzme tatlı canını. Daha temmuzdayız, bu topik ağustostada burdaa
durmak yok çalışmalara devam

Anladım canım benimde kiste küçük dedi hamile kalmayı etkilemiyor dedi.Biz daha eşimle kontrollere gitmedik galiba önce onları yaptırmamız gerekiyo.İnşallah bizimde temiz çıkar.Adetlerim çok düzenli benim 27 günde bir oluyorum.Yumurtlama konusunda sıkıntı yoktur diye düşünüyorum.Bir sorun çıkmazsa eğer bende ilaç tedavisine başlarım artık.inşallah ilaç tedavisine karşılık verirde bir iki aya kadar güzel haberlerini duyarız canım.

Canım sres yapma sakın.
ben neden bu ay da hamile kalamadım, neden testlerim negatif çıkıyo diye diye tüm düzenimi bozdum. yumurtlamamaya başladım. tüm ümitlerimi yitirip herşeyi bıraktığım ay hamile kaldım.o da düşükle sonuçlandı ama olsun, en azından hamile kalabildiğimi görmüş oldum. meğer kafaya takmaktan olmuyormuşş.

Canım sen en azından leke görmüşsün bak o yerleşme kanaması olabilir aklında bulunsun
benimse ortalıqı yıkasım var
dün olmam lazımdı olmadadet 2 defa test yaptım negatif
bendede çok net tek çizgi çıktı hiç umudum yok artık bu aydan ben ağustosta hamiş kalabilirim artık

Yok canım benimde kalmadı umudum 2 gün sonra yaptığım test negatif çıktı hemde çok net tek çizgi yanında silik bi çizgi bile yok.bende ağustosa kaldım galiba.senin adet belirtilerin var mı canım

kızlar bende yarın test yapıcam. meraktan çatlıycam yoksa.
ama belim ağrıyoo, ateşimde bugün arttı 37,1 oldu ama bu da normal çünkü progesteronun pik yaptığı günlerdeyim..
bazen hamileymişim gibi hissediyorum, bazende adet olacakmışım gibi..:18:

Yok canım benimde kalmadı umudum 2 gün sonra yaptığım test negatif çıktı hemde çok net tek çizgi yanında silik bi çizgi bile yok.bende ağustosa kaldım galiba.senin adet belirtilerin var mı canım
Yok işte kafamda bu yüzden karışık ne adet belirtiiiiisiiiii var nede gebelik
deli olcamm

Yok işte kafamda bu yüzden karışık ne adet belirtiiiiisiiiii var nede gebelik
deli olcamm

Benimde öyle canım hiç bir belirtim yok eşime de bir şey söyleyemiyorum ümitlendirmek istemiyorum onu her ay ümitleniyoruz sonra kırmızıyı görünce hayal kırıklığı( bu ay hiç bir şey söylemedim ona.tek başıma düşünüp duruyorum.Şu test moralimi çok bozdu ya(

haklısın canım..kafaya takmamak lazım..bu zamana kadar kendi kendimi dinleyip üzülmekten başka bişey yapmadım.iyiki sizleri tanıma fırsatım oldu.beni dinleyip aranıza aldığınız için şimdiden çok teşekkürler...

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

Canım anladığım kadarıyla benimle durumun aynı hala adet göremedim bende üstelik sonuç negatif adet belirtisine dair bir şeyde yok testte silik çizgi bile yok( Senin testlerse silik çizgi görünüyor mu?

Cnm sana cevap yazdim ama alintiyi eklemdyi unutmusum.bende sadece tek çizgi çikti.silik çizgi yoktu.senin nasil çikti

Aynen yaa eşime dün akşam dedim ki hamile değilim nerden çıktı bu dedi test yaptım dedim tepki gösterdi niye böyle erken yapıyosun dedi
bence alakası yok bazılarının ki 6 gün kala çıkıyomuş olsaydı elbet çıkardı bizimkide
moralim bozuk ben mi bişeyleri yanlış yapıyorum
kistten dolayı mıdır onu bile bilmiyorum

Cnm sana cevap yazdim ama alintiyi eklemdyi unutmusum.bende sadece tek çizgi çikti.silik çizgi yoktu.senin nasil çikti

Anladım canım bende sana yazdım:) Benimde çok net tek çizgiydi.baya bekledim başında ama değişmedi. O yüzden hiç ümidim kalmadı. adet gecikmesinden sonra bile hiç bi belirti olmaz mı ya silik çizgi bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…