Doktor hemen ilaç tedavisini mi öngördü canım eşine ve sana testler uygulamadı mı
Yeni arkadaslar gelmis hosgelmisssAllah bu zorlu sürcte hepimize güc sabir versin insallahh..
Vilmacim benim her ay agriyor kasiklarim yavru:)) Klomenide sordum bugun doktora, normal her ay düzenli yumurtlayanlar icin sadece kalite arttirirmis.
Bu arada benim yumurtalik 25mm olmus hala catlamamis sagdaki.:26:
günaydın şekerim
ne gelen var ne giden..:)
şaka bi yana daha adet olmadım PeriLous pek olucakmış qibi bi havada yok yani belim aqrır normalde adet öncesi ama oda yok
yaaa kuruntu yapmakta istemiyorum.şartlandırmıştım kendimi test yapmicam diye dayanamadım da noldu?
al işte dün akşam yine moralim bozuldu...
rabbim hayırlısını nasip etsin...
hiç hissetmiyorum hamile olduqumu yüksek ihtimalle buqün yarın olurum...
ayyy çenem düştü kızzz
bundan önce en son 6 ay önce gitmiştim doktora.adetin 3. günü bazı testler istedi.Allah a şükür iyi çıktı testlerim.ufak tefek kistlerin var ama önemli değil dedi.1 yıldan önce ilaç tedavisi önermiyorum dedi.bende o sıralar epey yoğundum iş yüzünden.(eşimde test yaptırdı.çok şükür onun değerleri de güzel çıktı.)en son gittiğimde de 13 ay oldu diye ilaca başlayalım dedi.hem kışın iş yoğunluğu nedeniyle epey stres yaşadım adetlerim iyice düzensizleşmişti o yüzden kistlerim biraz daha artmış.artık ilaçtan başka çarem yok sanırım
bundan önce en son 6 ay önce gitmiştim doktora.adetin 3. günü bazı testler istedi.Allah a şükür iyi çıktı testlerim.ufak tefek kistlerin var ama önemli değil dedi.1 yıldan önce ilaç tedavisi önermiyorum dedi.bende o sıralar epey yoğundum iş yüzünden.(eşimde test yaptırdı.çok şükür onun değerleri de güzel çıktı.)en son gittiğimde de 13 ay oldu diye ilaca başlayalım dedi.hem kışın iş yoğunluğu nedeniyle epey stres yaşadım adetlerim iyice düzensizleşmişti o yüzden kistlerim biraz daha artmış.artık ilaçtan başka çarem yok sanırım
Canım sen en azından leke görmüşsün bak o yerleşme kanaması olabilir aklında bulunsunBenimde bat 20 temmuza. Owner bende senin gibiyim hala kırmızıyı göremedim ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.Yine hayal kırıklığı...üstelik adet günümde kahverengi bi leke geldi sonra 2 gün hiç bir şey yok iyice ümitlenmiştim bu defa oldu diye ama sonuç negatif((
Canım sen en azından leke görmüşsün bak o yerleşme kanaması olabilir aklında bulunsun
benimse ortalıqı yıkasım var
dün olmam lazımdı olmadadet 2 defa test yaptım negatif
bendede çok net tek çizgi çıktı hiç umudum yok artık bu aydan ben ağustosta hamiş kalabilirim artık
Yok işte kafamda bu yüzden karışık ne adet belirtiiiiisiiiii var nede gebelikYok canım benimde kalmadı umudum 2 gün sonra yaptığım test negatif çıktı hemde çok net tek çizgi yanında silik bi çizgi bile yok.bende ağustosa kaldım galiba.senin adet belirtilerin var mı canım
Yok işte kafamda bu yüzden karışık ne adet belirtiiiiisiiiii var nede gebelik
deli olcamm
Canım sres yapma sakın.
ben neden bu ay da hamile kalamadım, neden testlerim negatif çıkıyo diye diye tüm düzenimi bozdum. yumurtlamamaya başladım. tüm ümitlerimi yitirip herşeyi bıraktığım ay hamile kaldım.o da düşükle sonuçlandı ama olsun, en azından hamile kalabildiğimi görmüş oldum. meğer kafaya takmaktan olmuyormuşş.
hayırlısı olsun canım.doktora hiç gittin mi peki kontrol için
kızlar bende yarın test yapıcam. meraktan çatlıycam yoksa.
ama belim ağrıyoo, ateşimde bugün arttı 37,1 oldu ama bu da normal çünkü progesteronun pik yaptığı günlerdeyim..
bazen hamileymişim gibi hissediyorum, bazende adet olacakmışım gibi..:18:
Yok cnm yaa.bariz tek bi çizgi var digerinden eser yok.hatta baya bekledim sonra çikar diye ama malesef
Gittim cnm 3 ay önce herşey gayet iyi dedi folik asit verdi sadece
Canım anladığım kadarıyla benimle durumun aynı hala adet göremedim bende üstelik sonuç negatif adet belirtisine dair bir şeyde yok testte silik çizgi bile yok( Senin testlerse silik çizgi görünüyor mu?
folik asiti banada verdi.her anne adayının içmesi gerekiyormuş ihmal etme canım.
Aynen yaa eşime dün akşam dedim ki hamile değilim nerden çıktı bu dedi test yaptım dedim tepki gösterdi niye böyle erken yapıyosun dediBenimde öyle canım hiç bir belirtim yok eşime de bir şey söyleyemiyorum ümitlendirmek istemiyorum onu her ay ümitleniyoruz sonra kırmızıyı görünce hayal kırıklığı( bu ay hiç bir şey söylemedim ona.tek başıma düşünüp duruyorum.Şu test moralimi çok bozdu ya (
Cnm sana cevap yazdim ama alintiyi eklemdyi unutmusum.bende sadece tek çizgi çikti.silik çizgi yoktu.senin nasil çikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?