"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

[
adet oluyorum 4. gunundeyim yanlis anlasildim heralde

hııı bızım aklımız hem bebişlerde olunca gecıkmelı dorduncu gundesın dıye algılamısım ben[/QUOTE]
evet yaa ama napalim belki bir gun naz yapmayi birakirlarda gelirler artik sen ne zamandir istiyosun

evet yarın inşallah hamilyeimdir test yapmıyorum drum yasak koydu 10 geçmeden yapmıycaksın dedi psikolojini bozarsın dedi[/QUOTE]

bende yapmayacağım bundan sonra. psikolojim hakikaten bozuldu. bügün çok iyiyim şükür.

tesekkur ederim evet bencede en onemlisi stres ...yapsakta yapmasakta olacak olan oluyo olmicak olan zaten olmuyo

aynen öyLe tatLım..bana doktorum git gez kafanı takma kocanLa aşk yaşa oLacaksa oLur demişti..Bİrdee bebek yapmak için kocanLa birLikte oLma demişti , hormonlarımız beyinden salgıLandıgı için stres üzüntü yumurtLamamızı çok etkiLiyormuş..ben 1 yıLı geçtigi için bütün testLerimi yaptırttım rahim fiLmimide çektirttim ayın 2 de doktor randövüm var çok merak edıyorum ne dıyecegini..asLında bi iki ay korunsamda kafamımı rahatLatsam diyorum çünkü bende çok fazLa kafaya takıyorum...

evet yarın inşallah hamilyeimdir test yapmıyorum drum yasak koydu 10 geçmeden yapmıycaksın dedi psikolojini bozarsın dedi

bende yapmayacağım bundan sonra. psikolojim hakikaten bozuldu. bügün çok iyiyim şükür.[/QUOTE]

evet canım bencede biraz bekle adetin geçikince yap sonra insan tek çizgiyi görünce çok üzülüyo,morelini de hep yüksek tut

evet yarın inşallah hamilyeimdir test yapmıyorum drum yasak koydu 10 geçmeden yapmıycaksın dedi psikolojini bozarsın dedi

bende yapmayacağım bundan sonra. psikolojim hakikaten bozuldu. bügün çok iyiyim şükür.[/QUOTE]

kaç aydı test yapmıyorum bi ay 6 gün gecikti 7 gün adet oldum ama test yapsaydım üzülürmüşüm 10 gün geçmeden yapmayın test mest kızlar
cok dogru soylemis bende hep yapa yapa iyice pskolojim bozuldu esim yatirimi testlere yapiyoz dio:))
2 senedir her ay ağlar mı insan o testleri gördükçe deliriyodum ağlayasım geliyodu ama dr yapma dedi 3 aydır adet olsam bile hayırlısı deyip geçiyorum artık benim eşim istiyo kalk test yap diye artık onu da dinlemiyorum

ins hersey istedigin gibi olur ben oyle pek sikinti yapmiyorum ama icimden hep acaba olmusmudur yerlesmismidir diye senaryolar kuruyorum kafamda vee sonrada adet oluyorum tabiki

bende yapmayacağım bundan sonra. psikolojim hakikaten bozuldu. bügün çok iyiyim şükür.

evet canım bencede biraz bekle adetin geçikince yap sonra insan tek çizgiyi görünce çok üzülüyo,morelini de hep yüksek tut[/QUOTE]

dün annem iftara geldi bana. dedi ki olmayacak diye bir şey yok Allahın izniyle. İçten isteyen herkese verir Allah. Aslında herkesin söylediği şeyler bunar ama annem söyleyince farklı oldu. hakikaten öyle dedim. İstedikten sonra içten istenirse yani Allah verir. inşaallah.

kaç aydı test yapmıyorum bi ay 6 gün gecikti 7 gün adet oldum ama test yapsaydım üzülürmüşüm 10 gün geçmeden yapmayın test mest kızlar

2 senedir her ay ağlar mı insan o testleri gördükçe deliriyodum ağlayasım geliyodu ama dr yapma dedi 3 aydır adet olsam bile hayırlısı deyip geçiyorum artık benim eşim istiyo kalk test yap diye artık onu da dinlemiyorum[/QUOTE]

aynen benimkide valla kalk test yapalim diyor aglama herseyin hayirlisi ben haziranda hamile kaldim 4-5 gunum gecmisti maalesef dustu olupta sagliksiz olacagina gec olsun iyi olsun

ins hersey istedigin gibi olur ben oyle pek sikinti yapmiyorum ama icimden hep acaba olmusmudur yerlesmismidir diye senaryolar kuruyorum kafamda vee sonrada adet oluyorum tabiki

inş. cnm çok sağoL.. benim rahim fiLmimde sol tüpüm kapaLı gözüüküyor doktora henuz göstermedim ama sizLere göre %50 eLLi sanırım benım hamıLe kaLmam... hiç etrafınızda bı tanıdıgınızın bi tüpü kapaLı oLupta normaL yoLLardan hamiLe kaLdıgını duydunuzmu kızLar ?

hamile olmayı dilerdim ama temmuz ayı böyle ümit ederek bitti bugün regl oldum ... moralim çok düşük umarım ağustos ayı içinde hamile kalırım ......isteyen herkese nasip etsin güzel bebekler ....işallh

aynen benimkide valla kalk test yapalim diyor aglama herseyin hayirlisi ben haziranda hamile kaldim 4-5 gunum gecmisti maalesef dustu olupta sagliksiz olacagina gec olsun iyi olsun[/QUOTE]

hayırlısı olsunn hep öyle napalımm

tupu bilmem ama halamin bir yumurtaligi alindi aama simdi tekrar hamile

tupu bilmem ama halamin bir yumurtaligi alindi aama simdi tekrar hamile

ayy inş. bende normaL yoLLarLa kaLırımm .. doktorumda tatıle cıkıcak zamanı buLdu meraktan çatLıyorum... çok korkuyorum tüp bebek tedavisi vericek bana diye..bben çok korkak birisiyim acıya dayanma gucum çok düşük inş. tüp bebege gerek kalmadan hamıle kalırım...

Senn ne kadarLık evLisin canım ?

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...

aynen bende öleyim sıkıntı yapmıyorum ama hep acabalar geziyo kafamda,olsun üzülmek yok kızlar

canım sen gittin mi endokrine?? merak ettim seni...

yok canım yaaa ne mümkün devlet hastanelerinde endokrinolojiden randevu alabilmek...
bende dahiliyeye gitmeye karar verdim bugün gittim geç kalmışım yarın sabah gidicem inşallah

evet canım bencede biraz bekle adetin geçikince yap sonra insan tek çizgiyi görünce çok üzülüyo,morelini de hep yüksek tut

dün annem iftara geldi bana. dedi ki olmayacak diye bir şey yok Allahın izniyle. İçten isteyen herkese verir Allah. Aslında herkesin söylediği şeyler bunar ama annem söyleyince farklı oldu. hakikaten öyle dedim. İstedikten sonra içten istenirse yani Allah verir. inşaallah.[/QUOTE]

tabiki canım allah en hayırlı zamanı bilir o zaman nasip eder.Kendimizi çok sıkmamamız lazım annen ne güzel demiş.bak bu mübarek ayda dua ediyorum ben kendime de sizlere de inş. hayırlı haberler alıcaz.

1 bucuk yillik evliyi 6 ay korunduk 1 yildir istiyoruz ama olmadi doktora gittim yumurtaliklarin yavas calisiyo dedi ...yumurtaliklari uyarici ilac verdi ilk ayda oldu ama dustu maalesef gecen ay kullanma dedi dusuktan 1 ay sonra kullanmaya baslarsin adetliyken iciyorum simdi kullaniyorum 5 tane mercimek kadar hap insallah bu ay kalirim tabii once herseyin hayirlisi ..bide halam uc ay boyunca ilc kullanmis ilaclari bitince hamile kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…