[
adet oluyorum 4. gunundeyim yanlis anlasildim heralde
26 temmuz
evet yarın inşallah hamilyeimdir test yapmıyorum drum yasak koydu 10 geçmeden yapmıycaksın dedi psikolojini bozarsın dedi
tesekkur ederim evet bencede en onemlisi stres ...yapsakta yapmasakta olacak olan oluyo olmicak olan zaten olmuyo
evet yarın inşallah hamilyeimdir test yapmıyorum drum yasak koydu 10 geçmeden yapmıycaksın dedi psikolojini bozarsın dedi
2 senedir her ay ağlar mı insan o testleri gördükçe deliriyodum ağlayasım geliyodu ama dr yapma dedi 3 aydır adet olsam bile hayırlısı deyip geçiyorum artık benim eşim istiyo kalk test yap diye artık onu da dinlemiyorumcok dogru soylemis bende hep yapa yapa iyice pskolojim bozuldu esim yatirimi testlere yapiyoz dio:))
aynen öyLe tatLım..bana doktorum git gez kafanı takma kocanLa aşk yaşaoLacaksa oLur demişti..Bİrdee bebek yapmak için kocanLa birLikte oLma demişti , hormonlarımız beyinden salgıLandıgı için stres üzüntü yumurtLamamızı çok etkiLiyormuş..ben 1 yıLı geçtigi için bütün testLerimi yaptırttım rahim fiLmimide çektirttim ayın 2 de doktor randövüm var çok merak edıyorum ne dıyecegini..asLında bi iki ay korunsamda kafamımı rahatLatsam diyorum çünkü bende çok fazLa kafaya takıyorum...
bende yapmayacağım bundan sonra. psikolojim hakikaten bozuldu. bügün çok iyiyim şükür.
bende yapmayacağım bundan sonra. psikolojim hakikaten bozuldu. bügün çok iyiyim şükür.
ins hersey istedigin gibi olur ben oyle pek sikinti yapmiyorum ama icimden hep acaba olmusmudur yerlesmismidir diye senaryolar kuruyorum kafamda vee sonrada adet oluyorum tabiki
kaç aydı test yapmıyorum bi ay 6 gün gecikti 7 gün adet oldum ama test yapsaydım üzülürmüşüm 10 gün geçmeden yapmayın test mest kızlar
2 senedir her ay ağlar mı insan o testleri gördükçe deliriyodum ağlayasım geliyodu ama dr yapma dedi 3 aydır adet olsam bile hayırlısı deyip geçiyorum artık benim eşim istiyo kalk test yap diye artık onu da dinlemiyorum
inş. cnm çok sağoL.. benim rahim fiLmimde sol tüpüm kapaLı gözüüküyor doktora henuz göstermedim ama sizLere göre %50 eLLi sanırım benım hamıLe kaLmam... hiç etrafınızda bı tanıdıgınızın bi tüpü kapaLı oLupta normaL yoLLardan hamiLe kaLdıgını duydunuzmu kızLar ?
tupu bilmem ama halamin bir yumurtaligi alindi aama simdi tekrar hamile
ins hersey istedigin gibi olur ben oyle pek sikinti yapmiyorum ama icimden hep acaba olmusmudur yerlesmismidir diye senaryolar kuruyorum kafamda vee sonrada adet oluyorum tabiki
canım sen gittin mi endokrine?? merak ettim seni...
evet canım bencede biraz bekle adetin geçikince yap sonra insan tek çizgiyi görünce çok üzülüyo,morelini de hep yüksek tut
ayy inş. bende normaL yoLLarLa kaLırımm .. doktorumda tatıle cıkıcak zamanı buLdu meraktan çatLıyorum... çok korkuyorum tüp bebek tedavisi vericek bana diye..bben çok korkak birisiyim acıya dayanma gucum çok düşük inş. tüp bebege gerek kalmadan hamıle kalırım...
Senn ne kadarLık evLisin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?