"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

adet düzenim 29günde bir, dün adetimin 14.günüydü yumurtladım mı acaba :26: 13. ve 14. günlerde yumurta akı kıvamında akıntım oldu, başka da bi belirti yok....

Bencede bekle, 20tl mis fiyati:)) 2 gun sonra cikar idrarda zaten.

fiyatı önemlı değilde :) ya ne bılıyım sımdı yaparımmm negatıf cıkarrrr sonra benım yanlısmı acba erkenmı dıe kafamda bırsuruuu soru ısartı olurrrr sonraaa stressss en ıysııı beklemekkk bat 29 temmuz ya nezamn yapsam cıkar testı

adet düzenim 29günde bir, dün adetimin 14.günüydü yumurtladım mı acaba :26: 13. ve 14. günlerde yumurta akı kıvamında akıntım oldu, başka da bi belirti yok....
29-14 = 15
10undan 18i arasi yumurtlama tarihin. Ama 15i tam ovulasyon günün
Bence akinti önemli bir belirti ovulasyonda. Daha zamanin var:)) kacirmaaa bu firsatiiiii

2 gün önce cikior canim genelde. Gec döllenme durumlari farkli oluor tabiki ama hersey normalse 27sinde cikar

Temmuzcum 15i hesaplara göre. Sen 1,2 gün öncede olmus olabilirsin. 10u ile 18i arasi gün asiri iliski en saglami:))

gun yaklastıkca bendekı stres artıyoo:))

kizlar ben geldim araniza dun buraya benide yazin diye yazmistim ama yazilar silinmis sanirim bat 25 agustos 1 yildir falan deniyorum bugun adetimin 4. gunundeyim bakalim nolcak

kizlar ben geldim araniza dun buraya benide yazin diye yazmistim ama yazilar silinmis sanirim bat 25 agustos 1 yildir falan deniyorum bugun adetimin 4. gunundeyim bakalim nolcak

hoşgeLdin canım herşeyin hayırLısı..FazLa düşünüp stres yapma derim ben çünkü en büyük düşmanımız stres oLdu..kafaya taktıkça düşündükçe kendi kendimizi engeLLiyoruz...

Hosgeldin Allah daha fazla bekletmesin. Gönlundeki olur İnşallah..

cnm bnmm dilerim müjdeli haberler vrrsnn :)))) bnde çatlm-amayan yumurtama rağmen bile acaba diyrm sağda vardı o çatladı belki doktor görmdi belki hamişimdr diyorsam senn acabalarn çok normall :)))))))))))))
valla canm benımkı acabalar değil ben kesın emınım hamıle olmadığımdan ama cokta uzulmuyom orucum kalmamış olcak belkı onumuzdekı ay klomenın etkısıyle belkıde asılama yapcak ya ıkı tane bırden verırı rabbım bır sebeyı telafı ederım ozaman
bende uyuyamıyorum. senin sık tuvalete çıkmanın nedeni hamilelik belirtisi olmasın?
yok cnm ya sanmıyorum normaldede coksık wc ye gıden bır ınsnaım cunku
evet canım katılıyorum benım esım cok destek verıyo hatta bazen ağlardım kızar sarılır olcak ben ınanıyom ama zamanının bekle sabret der canım kocam benım öle olmasa napardım bılmem

bat 31 temmuz 6 gün var bütün belirtiler vaaar neden hamilelik belirtileriyle adet dönemi belirtileri aynıııı beklemekten sıkıldımmmmm...

Son düzenleme:

ne güzel bir rüya görmüşsün yaa. bende keşke görseydim böyle bir rüya. bugün gider kan testi yaptırıdım. pazar günü adet olmam lazım. bence acele etmiyorsunuz. Zamanıdır inşaallah. ara vermeyin bence.

benimde adetimin 29 unda olması gerekiyor. ama ben sabredemedim. 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı İnşaallah hayırlısıyla hamileyizdir.

bence 2 günde bir illişkiye girin garanti olur. yumurtlamayı hesapla yine ama gün aşırı da ilişkiye gir ki garanti olsun inşaallah. Allah gönüne göre versin. Bu ay hayırlı haberlerini alırız inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…