Yok canim daha pahali. Bat'tan 5-7 gün öncesi gösteriyormus. %99 dogru sonucu veriyor
ben yınede beklıyım yaaaaa belkıde yapmaya gerek kalmadan kırmızılar gelıcekk
ben yınede beklıyım yaaaaa belkıde yapmaya gerek kalmadan kırmızılar gelıcekk
Bencede bekle, 20tl mis fiyati:)) 2 gun sonra cikar idrarda zaten.
29-14 = 15adet düzenim 29günde bir, dün adetimin 14.günüydü yumurtladım mı acaba :26: 13. ve 14. günlerde yumurta akı kıvamında akıntım oldu, başka da bi belirti yok....
fiyatı önemlı değilde :) ya ne bılıyım sımdı yaparımmm negatıf cıkarrrr sonra benım yanlısmı acba erkenmı dıe kafamda bırsuruuu soru ısartı olurrrr sonraaa stressss en ıysııı beklemekkk bat 29 temmuz ya nezamn yapsam cıkar testı
29-14 = 15
10undan 18i arasi yumurtlama tarihin. Ama 15i tam ovulasyon günün
Bence akinti önemli bir belirti ovulasyonda. Daha zamanin var:)) kacirmaaa bu firsatiiiii
2 gün önce cikior canim genelde. Gec döllenme durumlari farkli oluor tabiki ama hersey normalse 27sinde cikar
Temmuzcum 15i hesaplara göre. Sen 1,2 gün öncede olmus olabilirsin. 10u ile 18i arasi gün asiri iliski en saglami:))
Benim yumurta catlamadi ben bile heycan yapiorumki deilki sen allah gonlune gore versin tatlimgun yaklastıkca bendekı stres artıyoo:))
11 temmuzda adet oldum. bugün mü oluyo yani.... üff hesaplamaktan iyice kafam karıştı.
25-26 si diye cikior ama gün asiri beraberlik olduysa stres yapma.
ben 24ü diye hesaplamıştım.neyse geç kalmış sayılmam
kizlar ben geldim araniza dun buraya benide yazin diye yazmistim ama yazilar silinmis sanirim bat 25 agustos 1 yildir falan deniyorum bugun adetimin 4. gunundeyim bakalim nolcak
kizlar ben geldim araniza dun buraya benide yazin diye yazmistim ama yazilar silinmis sanirim bat 25 agustos 1 yildir falan deniyorum bugun adetimin 4. gunundeyim bakalim nolcak
valla canm benımkı acabalar değil ben kesın emınım hamıle olmadığımdan ama cokta uzulmuyom orucum kalmamış olcak belkı onumuzdekı ay klomenın etkısıyle belkıde asılama yapcak ya ıkı tane bırden verırı rabbım bır sebeyı telafı ederım ozamancnm bnmm dilerim müjdeli haberler vrrsnn :)))) bnde çatlm-amayan yumurtama rağmen bile acaba diyrm sağda vardı o çatladı belki doktor görmdi belki hamişimdr diyorsam senn acabalarn çok normall :)))))))))))))
yok cnm ya sanmıyorum normaldede coksık wc ye gıden bır ınsnaım cunkubende uyuyamıyorum. senin sık tuvalete çıkmanın nedeni hamilelik belirtisi olmasın?
evet canım katılıyorum benım esım cok destek verıyo hatta bazen ağlardım kızar sarılır olcak ben ınanıyom ama zamanının bekle sabret der canım kocam benım öle olmasa napardım bılmemgünaydın kızlar dün biliyorsunuz kan testi yaptırdım ve sonuç negatifti
dün kendimi baya kötü hissetmeme rağmen bugün çok daha iyiyim eşim ve en yakın arkadaşım çok moral verdiler bana...
dün nişanlılık yıldönümümüzdü yemeğe gittik sonra da yakın arkadaşımın evine çaya gittik yani anlayacağınız dolu dolu geçirdiğim için günü kendimi yıpratmama zaman kalmadı
Bugün çok daha iyiyim ve hiç umutsuz değilim ve diyorum ki benim şansım da ağustos ayında gülecek bana
allahtan hayırlısını diliyorum rabbim dilediğinde gelecek bebeğim bunu çok iyi biliyorum...
destek olan,halimi soran tüm arkadaşlardan allah razı olsun rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin..
ve anladım ki kızlar özellikle böyle durumlarda eşin desteği çok önemli onun çok üzülmediğini görmek kendimi çabuk toparlamama yetti....
GÜNAYDIN Yavrular:))
kirmizilari görmedin daha. Niye kendini strese sokuosunn (
cunku cnm ayıptır söylemesı ben hamıle kalmaya calıştığım sene boyunca bazen hamılelık belırtılerı bıle hıssetmesem malesef adete bır kaç gun ruyalanınca anlıyorum adetım gelecek hıçte sasmadıneden adete yakın bu kadar sık ruyalanıyom anlamıyom normal zamanda hıç olmayan bır sey adet haftama gırınce hemen hergun oluyo hemde cınsel ısteığım kabarıyo zavallı kocacımada rahat vermıyom
canım adetın 4. gunuyse yapsana bır test nasıl dayanıyon kı
Kızlar dün akşam eşimle konuşurken dedim ki acaba acele mi ediyoruz bebek için gerçi biz 2,5 senelik evliyiz ve bende 29 yaşındayım eşimde 31... çok acele ettiğimiz söylenemez ama ne biliim birden öle bi his kapladı içimi... eşimde dedi ki artık çok geç belki de hamilesindir... ben de dedim ilk aydan olma olasılığı çok düşük olmazsa biraz daha mı beklesek... Sanırım korktum ne olacak nasıl olacak yapabilecekmiyim falan diye...
Neyse rüyama gelelim... karın ağrım var diye hastaneye gidiyorum.. Hastaneyi bile gördüm acıbadem maslaksora hemşire karnımı steteskopla dinlio (ne alakaysa ultrason teknolojisine geçememişim rüyamda) sora dio ki aaa sen hamilesin ve bebek büyümüş bayaa...1,5-2 aylık falan dio... sora bende diorum ki eşime ve anneme bakın ben size demiştim hamileyim ben die siz bana inanmadınız sabah uyandığımda o kadar etkilenmiştim ki eşime biraz daha beklesek mi dediğim için pişman oldum:2: adamı önce heveslendirdim bebek diye sora bekleyelim diorum ... şimdi napıcam vazgeçtim rüyamda gördüm çok güzeldi beklemeyelim mi dicem sapıttım iyice
canım benımm 29 temmuz bat dah erkenn test içinn cumartesı sbahtan yaaprım dıeee planladım sımdıı tek cızgı cıkar uzlurum sonra rekndı dıeeee yenıden umutlanırımm en ıyısı beklemek cumartesını:) tabı ozmana kadr gormezsem kırmızıları
adet düzenim 29günde bir, dün adetimin 14.günüydü yumurtladım mı acaba :26: 13. ve 14. günlerde yumurta akı kıvamında akıntım oldu, başka da bi belirti yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?