"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

evet canım bencede biraz bekle adetin geçikince yap sonra insan tek çizgiyi görünce çok üzülüyo,morelini de hep yüksek tut

dün annem iftara geldi bana. dedi ki olmayacak diye bir şey yok Allahın izniyle. İçten isteyen herkese verir Allah. Aslında herkesin söylediği şeyler bunar ama annem söyleyince farklı oldu. hakikaten öyle dedim. İstedikten sonra içten istenirse yani Allah verir. inşaallah.[/QUOTE]

tabiki canım allah en hayırlı zamanı bilir o zaman nasip eder.Kendimizi çok sıkmamamız lazım annen ne güzel demiş.bak bu mübarek ayda dua ediyorum ben kendime de sizlere de inş. hayırlı haberler alıcaz.

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...

bu kırmızı arkadaşlar ne alemdeler acaba ???

Son düzenleme:
evet canım bencede biraz bekle adetin geçikince yap sonra insan tek çizgiyi görünce çok üzülüyo,morelini de hep yüksek tut

dün annem iftara geldi bana. dedi ki olmayacak diye bir şey yok Allahın izniyle. İçten isteyen herkese verir Allah. Aslında herkesin söylediği şeyler bunar ama annem söyleyince farklı oldu. hakikaten öyle dedim. İstedikten sonra içten istenirse yani Allah verir. inşaallah.[/QUOTE]

tabiki canım allah en hayırlı zamanı bilir o zaman nasip eder.Kendimizi çok sıkmamamız lazım annen ne güzel demiş.bak bu mübarek ayda dua ediyorum ben kendime de sizlere de inş. hayırlı haberler alıcaz.

Valla ben sabırsızlıkla bekliyorum düşünmemeye çalışıyorum aslında ama acaba oldu mu yerleşti mi yerleşcek mi die de hep aklıma geliyo

Valla ben sabırsızlıkla bekliyorum düşünmemeye çalışıyorum aslında ama acaba oldu mu yerleşti mi yerleşcek mi die de hep aklıma geliyo

canım batına daha çok var düşünmemeye çalış sen böyle evham yaparsan olacağı varsada olmaz zaten

Kızlar benide ekleyin BAT 20 Ağustos.

Şuan adetimin son günü sanırım. Annem demişti ki, yıkanıp temizlendikten sonra çocuk olma olasılıgı yüksekmiş. Yıkandıktan sonra 2 günde bir yapsak olur mu ki? yumurtlama günlerimi hesaplayarak yaptım olmadı. Birde böyle deneyeceğim.

[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]

* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...

sanirim en gec benim ki agustosun sonu nerdeyse

bende aynı senin gibiyim tatLım 1.5 yıLLık evLiyim 6 ay korunduk 1 senedir oLmuyor..oLsun canım hiç oLmazsa hamiLe kaLabiliyosun o duyguyu yaşadın..kürtajmı oLdun canım kendiLigindenmi düştü..benim kuzenimde iLk bebegı kendıLıgınden düşmüştü ondan sonra hemen hamiLe kaLdı yine..Seninde hamiLe kaLman yakındır canım rabbım inş. hayırLı evLat verir ve guzeL hamıLeLik geçirirsin..bu arada iLaçLarınıda ihmaL etme iç..
haLan ne iLacı kuLLanmış acaba şu ayın 2 si bi geLsede doktorum benıde aydınLatsa nette orayı burayı okumaktan kafayı yıycem off ne zor işmiş bu böyLe..

Canım Listeye benıde ekLermisin msj'ım yoLLanmadı..
6 ağustos benimde

bende öyLe deniyorum canım ne oLur ne oLmaz dıye yıkandıktan sonra 2 gunde 1 deniyoruz..bende henüz bişey oLmadı ama sende oLur inş.

meraba kızlar bende katılabilrmmiyim aranızaaa geçen ay ki adetim 26 hazirandı
Hosgeldinnn insallah hayirli güzel haberler verirsin..

Sevindim canim kistin yok olmasina. Insallah diger testinde iyi cikar. Sonra göbüsün dolar

Üzülme hicccc bak surda 1 haftaya baslican calismalara, sonra hemen yine heycanla beklemeye baslican. Sonra bi bakmissin hamilesin

vala benim ki kendiliginden gitti bi sabah uyandim hafif kahverengi kanamam vardi sonra giderek siddetlendi doktara gittim eve git dedi sonrada kendiliginen kucuk kan parcalari dusmeye basladi 2 gun sonra ultrasona girdim bisey kalmamis dedi ..allahtan kendiliginden gitti bi de hani yeniydi ya sancim oldu ama o kadar cok etkilenmedim cok sukur ...hamile kalmak cok gusel bi duygu ama benim ki kursagimda kaldi maalesef testte olumlu sonuc gorunce mutluluktan aglamistim o derece yani ...halam uc ay boyunca hergun iciyormus ilaci bilmiyorum ama sanirim tup baska yumurtaliklar baska ama sikma canini ilac falan vardir tupleri acmak icin onu kullanirsin hem sadece biri kapaliymis bakarsin bu ay hamile kalirsin ....gunleri hesaplayinca gecmek bilmiyo bakalim agustosta goruez kimler hamile kalmis kendimden cok burdaki arkadaslari merak ettim cunku hepsinin bat benden once:)))

kendiliginden düşmesi daha ıyı olmuş kürtaj olsydı 6 ay beklıycektın bır daha.. ayy allahım bende o testte 2 çizgi grsem bende agLamaktan öLürdüm herhaLde..1. ciye hamıle kldıktn sonra 2. daha kolay oluyormuş canım senin hamile kalman çok yakın bırden içime öyLe dogdu
evt tüp ve yumurta farklı sanırım tüplerin açılması için lakaroskopi amelıyatı olunuyor başka tedavısı yok dıye bılıyorum ama 2 kapalıysa dıye bılıyorum..bu ay hamıle kalabılmem ıcın sağ taraftan yumurtluyo olmam gerekıyor..geçen ay sol taraftan yumurtlamıştım..bilmiyorum her ay farklı taraftanmı yumurtluyoruz acaba.. bide benım agustos 2 de doktor randövüm varya 6 da da hastalanmam gerekıyor..bebek yokturda eger varsa acaba alttan muayene ıle ultrasynda gözükürmü

Bacim umutlandirmak deil amacim ama hamile kalinca bunlari yasamicaksin diye bisey yokki. Kadinlar ovulasyon dönemindede eslerine arzu cogalir. Bunu hormonun yaptiriyor..Gebeliktede duyulur. Aseren bile var kiz:)))

bukadar kafana takip üzme kendini.inanki hamilelikte adetten daha az belirtiler oluyor. 2 defa yasadim bunu. Herkeste tabiki ayni olmicak. Sen kendini daha iyi tanirsin ama dinleme artik kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…