11 temmuzda adet oldum. bugün mü oluyo yani.... üff hesaplamaktan iyice kafam karıştı.
bat 31 temmuz 6 gün var bütün belirtiler vaaar neden hamilelik belirtileriyle adet dönemi belirtileri aynıııı beklemekten sıkıldımmmmm...
benimde adetimin 29 unda olması gerekiyor. ama ben sabredemedim. 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktıİnşaallah hayırlısıyla hamileyizdir.
bat 31 temmuz 6 gün var bütün belirtiler vaaar neden hamilelik belirtileriyle adet dönemi belirtileri aynıııı beklemekten sıkıldımmmmm...
hoşgeLdin canım herşeyin hayırLısı..FazLa düşünüp stres yapma derim ben çünkü en büyük düşmanımız stres oLdu..kafaya taktıkça düşündükçe kendi kendimizi engeLLiyoruz...
ben gecen ayy senın gıbı dyanamadım cok uzuldum bu sefer dayanıcam tek cızgı gormek ıstemıyorummmmmm bıdahaaa:)
meraba kızlar bende katılabilrmmiyim aranızaaa geçen ay ki adetim 26 hazirandı
valla canm benımkı acabalar değil ben kesın emınım hamıle olmadığımdan ama cokta uzulmuyom orucum kalmamış olcak belkı onumuzdekı ay klomenın etkısıyle belkıde asılama yapcak ya ıkı tane bırden verırı rabbım bır sebeyı telafı ederım ozaman
yok cnm ya sanmıyorum normaldede coksık wc ye gıden bır ınsnaım cunku
evet canım katılıyorum benım esım cok destek verıyo hatta bazen ağlardım kızar sarılır olcak ben ınanıyom ama zamanının bekle sabret der canım kocam benım öle olmasa napardım bılmem
adet oluyorum 4. gunundeyim yanlis anlasildim heraldeGÜNAYDIN Yavrular:))
kirmizilari görmedin daha. Niye kendini strese sokuosunn (
cunku cnm ayıptır söylemesı ben hamıle kalmaya calıştığım sene boyunca bazen hamılelık belırtılerı bıle hıssetmesem malesef adete bır kaç gun ruyalanınca anlıyorum adetım gelecek hıçte sasmadıneden adete yakın bu kadar sık ruyalanıyom anlamıyom normal zamanda hıç olmayan bır sey adet haftama gırınce hemen hergun oluyo hemde cınsel ısteığım kabarıyo zavallı kocacımada rahat vermıyom
canım adetın 4. gunuyse yapsana bır test nasıl dayanıyon kı
listeyide gün içinde güncellerim kızlar çünkü geriye dönüp tek tek okumam lazım
selam kızlar baya geçmiş sayfalar pek okuyamadım bende bugünk.doğuma gittim ve kist yok dedi bana ben normalde pkoluyum hayırlısı bakalım yarında gidip guatrı kontrol ettireceğim inşallah muhtemelen sonucunu ertesi gün alırım
hoşgeldin:) bu ay kaçında adet olman lazım.
meraba kızlar bende katılabilrmmiyim aranızaaa geçen ay ki adetim 26 hazirandı
yarın yani ne güzell. inşallah hamilesindir. yaptın mı hiç test:)hoş buldunm 26 diyorum yine :) ama umarımki olmam artık
nerelerdesın sen yaaa kac gundur yoksun nasılsınnn:)
26 temmuzcanım batını yaz senide ekleyeyim listeye
yarın yani ne güzell. inşallah hamilesindir. yaptın mı hiç test:)
canım batını yaz senide ekleyeyim listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?