"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

benimde adetimin 29 unda olması gerekiyor. ama ben sabredemedim. 3 tane idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı İnşaallah hayırlısıyla hamileyizdir.

ben gecen ayy senın gıbı dyanamadım cok uzuldum bu sefer dayanıcam tek cızgı gormek ıstemıyorummmmmm bıdahaaa:)

bat 31 temmuz 6 gün var bütün belirtiler vaaar neden hamilelik belirtileriyle adet dönemi belirtileri aynıııı beklemekten sıkıldımmmmm...

bende seninle aynı durumdayım canım 4 gün var ama vakit durdu geçmiyor sanki. çok can sıkıcı bir durum. ben dayanamadım 3 tane test yaptım birde. hepsi negatiff((

selam kızlar baya geçmiş sayfalar pek okuyamadım bende bugünk.doğuma gittim ve kist yok dedi bana ben normalde pkoluyum hayırlısı bakalım yarında gidip guatrı kontrol ettireceğim inşallah muhtemelen sonucunu ertesi gün alırım

hoşgeLdin canım herşeyin hayırLısı..FazLa düşünüp stres yapma derim ben çünkü en büyük düşmanımız stres oLdu..kafaya taktıkça düşündükçe kendi kendimizi engeLLiyoruz...

tesekkur ederim evet bencede en onemlisi stres ...yapsakta yapmasakta olacak olan oluyo olmicak olan zaten olmuyo

listeyide gün içinde güncellerim kızlar çünkü geriye dönüp tek tek okumam lazım

Allah inşaallah en kısa sürede hayırlı evlatları hepimize nasip etsin. İnşaallah bütün sonuçların temiz çıkar.

[
adet oluyorum 4. gunundeyim yanlis anlasildim heralde[/QUOTE]

hııı bızım aklımız hem bebişlerde olunca gecıkmelı dorduncu gundesın dıye algılamısım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…