kendiliginden düşmesi daha ıyı olmuş kürtaj olsydı 6 ay beklıycektın bır daha.. ayy allahım bende o testte 2 çizgi grsem bende agLamaktan öLürdüm herhaLde..1. ciye hamıle kldıktn sonra 2. daha kolay oluyormuş canım senin hamile kalman çok yakın bırden içime öyLe dogdu
evt tüp ve yumurta farklı sanırım tüplerin açılması için lakaroskopi amelıyatı olunuyor başka tedavısı yok dıye bılıyorum ama 2 kapalıysa dıye bılıyorum..bu ay hamıle kalabılmem ıcın sağ taraftan yumurtluyo olmam gerekıyor..geçen ay sol taraftan yumurtlamıştım..bilmiyorum her ay farklı taraftanmı yumurtluyoruz acaba.. bide benım agustos 2 de doktor randövüm varya 6 da da hastalanmam gerekıyor..bebek yokturda eger varsa acaba alttan muayene ıle ultrasynda gözükürmü
ben doktora gittigimde alttan muayne yapti adetimin son gunlerimdeydim sen yakin zamanda adet formusun dedi yani bunu bile biliosa bebek varsa kesin bilir......bide kizlar beni alttan muayene ettiginde hersey normal tupler ,rahim seklin gayet guzel demisti acaba yinede bi sorun var midir
yok canım eşimin yanındayım. eşim yedek subay olarak askerliğini yapıyo, bende okul kapanınca onun yanına geldim. eşyalı bi apart tuttuk orda kalıyoruz. tabi mutfak malzemesi olmayınca yemek yapmak çok zor... o yüzden dışarda yiyoruz çoğunlukla. atıştırmalık şeyler hazırlayabiliyoruz sadece. evimi çok özledim ama tereddütteyim, ya gidip evimde birbaşıma oturacağım ya da burada kalıp canım kocamla bu sefilhayatı yaşayacağım...
ben doktora gittigimde alttan muayne yapti adetimin son gunlerimdeydim sen yakin zamanda adet formusun dedi yani bunu bile biliosa bebek varsa kesin bilir......bide kizlar beni alttan muayene ettiginde hersey normal tupler ,rahim seklin gayet guzel demisti acaba yinede bi sorun var midir
Kizlarrr iftara ne yaptiniz ya:26: valla yemek yapasim falan yokk
anladım canım. evde tek başına oturmaktansa eşinle birlikte olman daha iyi bence.yalnız başına insan çok sıkılır.hem de ramazan ayrı olsanız ikiniz içinde zor olurdu. en iyisini yapmışsın canım.
öğlenden beri düşünüyorum ne yapacağıma karar veremedim. neyse akşam eşimle konuşacağım bu konuyu. çünkü burda da çok sıkıldım...
kızlar günaydınnn...
ankaraya geldikvede dün merkezle görüşmeye gittik..
tüp bebek tedavisine başladık..
dünde ilk iğnemi vurundum..
dualarınızı eksik etmeyin kızlar lütfen..
Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..
hamile olmayı dilerdim ama temmuz ayı böyle ümit ederek bitti bugün regl oldum ... moralim çok düşük umarım ağustos ayı içinde hamile kalırım ......isteyen herkese nasip etsin güzel bebekler ....işallh
kızlar bu arada annem gebelik planlarımdan haberi olmamasına rağmen rüyasında kendisini hamile görmüş... yoksa rüyası çıkıyor da ben mi hamile kalacağım acaba.. hadi hayır olsun...
Canım tüpLer aLttan muayene iLe beLLi oLmuyor..hsg fiLm çektiriyorsun orada beLLi oLuyor..inş. tüpLerinde birşey yoktur..banada geçen ay gittigimde aLttan bakıp herşey normaL korkuLacak bişey yok demişti ama tüplerden biri tıkaLı..
bende annemin hamile olduğunu görmüştüm
rüyalar gösteriyor bence, gebeliğimiz yakınnnnn
inşallah canım yaa, karnım bugün felaket ağrıyor adetlerimin çok düzenli olduğunu bilmesem 6 gün olmasına rağmen adet sancısı bu az sonra olacağım sanki diycem ama değil işte... senin de 3 gün varmış hadi hayırlısı umarım yakındır :)
merhaba kızlar,
benimde bat 5 ağustos.
çok umutlu değilim bu aydan ama yine de bir heyecan bekliyorum.
inşallah isteyen herkesin yüzünü mübarek ramazanda güldürsün mevlam
[table="class: Grid, width: 500, align: Left"]
[tr]
[td]kullanıcı adı[/td]
[td]müjdeli haber günü[/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz1969[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz27[/td]
[td]8 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dilsadonder[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PeriLous[/td]
[td]17 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]vilmaa[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]eğlenceli[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]şaşkın anne[/td]
[td]11 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lilyum555[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]SeninLeSonsuzadek[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]owner[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beetle87[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]smy1987[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]atlanta[/td]
[td]28 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatyamzumram[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zuzu4742[/td]
[td]3 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kirazz_z[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevdalinkaa[/td]
[td]23 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mrw0909[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sengelen[/td]
[td]4 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]1 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]leylaasya[/td]
[td]29 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beratela[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr][td]aysunsedat[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mvlove[/td]
[td]25 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]perakedisi[/td]
[td]31 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]miniiikkelebek[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masal25_12[/td]
[td]26 Temmuz[/td]
[/tr]
[tr]
[td]filiz86[/td]
[td]7 Ağustos[/td]
[/tr]
[tr]
[td]inci61inci[/td]
[td]20 Ağustos[/td]
[/tr]
[/table]
* Tablo güncellenmiştir kızlar
NOT: Listeye ekleme yapılmasını isteyen olursa lütfen özel mesajla bildirsin çünkü topicte yazılan mesajlar gözden kaçabiliyor...
merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum adetim gecikti iki tane test yaptım sabah baktım tek çizgi beklemeden attım pek ihitmal vermedim ama az önce çöpe bir baktım ki ikisi de çift çizgi hamile olma ihtimalim var mı kesin sonuç için kaç gün geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?