"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

ben doktora gittigimde alttan muayne yapti adetimin son gunlerimdeydim sen yakin zamanda adet formusun dedi yani bunu bile biliosa bebek varsa kesin bilir......bide kizlar beni alttan muayene ettiginde hersey normal tupler ,rahim seklin gayet guzel demisti acaba yinede bi sorun var midir

doktorun sorun yok demiş kontrol etmiş bizlerden iyi bilir cnm öyle değil mi güvenmelisin emin değilsen farklı bi dr a git

anladım canım. evde tek başına oturmaktansa eşinle birlikte olman daha iyi bence.yalnız başına insan çok sıkılır.hem de ramazan ayrı olsanız ikiniz içinde zor olurdu. en iyisini yapmışsın canım.

Canım tüpLer aLttan muayene iLe beLLi oLmuyor..hsg fiLm çektiriyorsun orada beLLi oLuyor..inş. tüpLerinde birşey yoktur..banada geçen ay gittigimde aLttan bakıp herşey normaL korkuLacak bişey yok demişti ama tüplerden biri tıkaLı..

Kizlarrr iftara ne yaptiniz ya:26: valla yemek yapasim falan yokk

benimde iftara misafirim var haLa birşey yaptıgım yok..bu sıcakLar mafetti bizi..
mercimek çorbası yaptım pirinç ısLadım birde kaLkarsam fırında patates bezeLyeLi tavuk yapıcm :)) kavun krpuz fLn fiLann...

Son düzenleme:

öğlenden beri düşünüyorum ne yapacağıma karar veremedim. neyse akşam eşimle konuşacağım bu konuyu. çünkü burda da çok sıkıldım...

öğlenden beri düşünüyorum ne yapacağıma karar veremedim. neyse akşam eşimle konuşacağım bu konuyu. çünkü burda da çok sıkıldım...

hayırlısı olsun canım.evinden uzak olmak da zordur tabi.
en doğru kararı eşinle birlikte verirsiniz canım.allah hayırlısını versin...

kızlar bu arada annem gebelik planlarımdan haberi olmamasına rağmen rüyasında kendisini hamile görmüş... yoksa rüyası çıkıyor da ben mi hamile kalacağım acaba.. hadi hayır olsun...

Son düzenleme:

üzülme ne olur. Allah hayırlı zamanlarda hepimize hayırlı bebekler verecek inşaallah.

kızlar bu arada annem gebelik planlarımdan haberi olmamasına rağmen rüyasında kendisini hamile görmüş... yoksa rüyası çıkıyor da ben mi hamile kalacağım acaba.. hadi hayır olsun...

bende annemin hamile olduğunu görmüştüm
rüyalar gösteriyor bence, gebeliğimiz yakınnnnn

ayy korktum simdi ins kotu bisey yoktur neyse simdi karamsar olmayim ...ne mucizeler oluyo bi tanidigimin arkadasinin portakal buyuklugunde kisti varmis hamile kalmis doktor bu bir mucize demis

bende annemin hamile olduğunu görmüştüm
rüyalar gösteriyor bence, gebeliğimiz yakınnnnn

inşallah canım yaa, karnım bugün felaket ağrıyor adetlerimin çok düzenli olduğunu bilmesem 6 gün olmasına rağmen adet sancısı bu az sonra olacağım sanki diycem ama değil işte... senin de 3 gün varmış hadi hayırlısı umarım yakındır :)

benimde 5-6 gün öncesinden adet olacakmışım gibi bel kasık ağrılarım oldu.
hemde erken gebelik testi yaptım ve negatifti. umudum yok bu aydan yani
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Yaa ben niye yokum ya burda(

merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum adetim gecikti iki tane test yaptım sabah baktım tek çizgi beklemeden attım pek ihitmal vermedim ama az önce çöpe bir baktım ki ikisi de çift çizgi hamile olma ihtimalim var mı kesin sonuç için kaç gün geçecek

10 Dakika sonra test gecerliligini yitiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…