"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

inşşş canımmmmmmmmm
doktor sonucu açıklayacağı zaman kalbim yerinden çıkacaktı neredeyse rabbim nasıl bir heyecandı o
ama sonuç negatif deyincede çöktüm
ne yapalım elden ne gelir sabretmekten başka
çok kaptırma kendini sonra üzülürsün benim gibi bişey yokmuş gibi davran aklına getirme ben öyle yapıcam
hatta dedim ki kendi kendime gelecek ay test falan yapmicam gerekirse karnım şişene kadar beklerim

kızlar günaydın nasılsınız...
yine ümitler ümitsizlikler hepsi bir arada bu başlıkta, Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. aslında baştan beri düşüncem öyleydi. şuan çok uygun bir zamanda değilim bebek için, o yüzden Allah hayırlı zamanda versin diye dua ediyodum ama eşimde çok istemeye başlayınca beni de etkiledi.
şimdi ikimizde çok çok istiyoruz, 2. ayımız bakalım ne olacak, 8 ağustosa kadar bekleyip göreceğiz.

UMAYNUR nerelerdesin bacımmm
ben niye adet olmuyorum yaa valla allak bullak oldum ne bebek var nede adet oluyom nası iş bu..

Son düzenleme:

vallaaa aslında bu ayın basında bende senın gbııı baslamıstımmm amaaaa sonun yaklastıkcaaaa ınsan mutlkaa etkılenıyoooooo su an öle bı duurmdayımkıı
dakkaıkada bırrr lavoboya gıdyorummm geldımı gelmedımı dıeee

mrb kızlar nasılsınız?benim moralim çok bozuk ya eşimle bir yıldır bebiş istiyoz ama olmuyo doktora da bebiş için hiç gitmemiştik.geçen hafta başlangıç yapalım dedik ve ben doktora gittim.doktor hormon tahlillerine baktı.ultrasonla muayene etti.herşey çok normal dedi.eşin sperm testi yaptırsın.en son da senin tüplere bakarız dedi.bu arada evlendiğimden beri benim adet düzenim iice bozuk.bu ayda adetim bir haafta geçikti.bir umut test yaptım hem de üç kez o da negatif.sinirim bozuluyo.ben şöle düşünüyom ben de bir sorun yoksa bu adetlerim neden bu kadar düzensiz.bir sorun var ki böle oluyo sizce de öle değil mi?

merhaba canım,
evet hayırlısını istemek çok önemli.inşallah herkesin gönlüne göre olur.
ne yaptın canım eşinle mi kalıyorsun yoksa evine mi gideceksin?
benimde 5 ağustos bekleyip görelim bakalım...

UMAYNUR nerelerdesin bacımmm
ben niye adet olmuyorum yaa valla allak bullak oldum ne bebek var nede adet oluyom nası iş bu..

Burdayım kız.Çocukla kafayı iyice bozduğumdan pek girmemeye çalışıyorum.Dur dedim biraz kendime.Başka şeylere yöneldim geyik yapıyorum hep:)))10- 12 güne kadar yolu var canım 15 gün sonra olan bile var ama sen yinede doktora git hap veriyorlar içince adet oluyosun.Ama doğal yoldan istersen maydonozun sapını kaynat iç adet söktürücü özelliği var canım

canım üzme kendini. hayırlısı allahtan.eşinde testlerini yaptırsın ona göre doktor nasıl yönlendirirse tedaviye başlarsınız.inşallah sonundada mutlu haberi alırsınız.
adetlerim düzensiz demişsin ne kadar düzensiz canım. mesela benimde 2-3 gün 1 hafta geç ya da erken olduğum olur.önümüzdeki ay 5 ağustos bat tarihim ama önce ya da sonra olabilir.ben doktora gittiğimde anlattım bu durumu ve doktora sordum benim adetim düzenli mi değil mi diye?o da dedi ki eğer 35 günü aşmayan dönemlerde adet oluyorsan sorun yok demektir.sende böyle bir daha hesapla canım.kendini üzme. stres en büyük nedenmiş bebek olmaması için.kendini yıpratmadan hayırlısını isteyerk beklemekten başka çaremiz yok.allah herkesin gönlünün muradını versin...

amin canım tabi bebek olmuyo diye üzülüyorum ama allahın dilediği olur bu ayrı konu ama adet düzensizliğim de bir sıkıntı.ben adet olmaya başladığımdan beri 30 günde bir olurdum.ayın beşinde olduysam diğer ayın beşi ya da altısı.şimdi iki ay ayın 5 inde oluyom üçüncü ay 5 inde olmam gerekirken ayın 20 sinde oluyom.iki ay 30 gün arayla gelse 3-4 ay 40 gün arayla geliyo.geçen ay 19 unda oldum benim 30 günde bir düzene göre bu ay 19 unda olmam gerekirdi.şimdi 7 gün gecikti.yani 35 günü geçiyo.bazen aralıklar 40-45 günü buluyor.

yaa ben ne hale geldim yazık bana psikopata bağladım artık
diyorum ki acaba hamileyimde kan testinde mi çıkmadı
allah akıl fikir versin bana
bari adet olayım da önüme bakayım ama yok
dediğini yaparım şekerim az daha bekleyeyimde
sendekide iyi taktik devam et kafanı çok meşgul etme bununla yok bacım ben kararlıyım gelecek ay testte yok takıntı da yok

anladım canım.o zaman eşinin testlerini yaptırdıktan sonra doktorla tekrar konuşsan.bir de canım tiroidlerine bakıldımı. mesela bende hipotroidi varmış 8 aydır falan ilaç kullanıyorum.bilmiyorum ilaçla doğrudan etkilimi ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri adetlerim dahada düzene girdi.8 aydır sadece 1 gün erken regl oldum onun dışında hep30 günde bir düzenli oldu.doktora sormadım ilacın etkisi var mı diye ama kendi kendime öyle yorumladım.istersen başka bir doktora ya da kendi doktoruna gidip daha detaylı araştırılmasını isteyebilirsin canım.

beim regli günlerimde de 2-3 gün oynardı ama şu 4 aydır 5-10 gün oynuyor ilk defa mevsimsel geçiştenmidir nedir anlamadım:18:

Canım benim adetimde 1 gün sürdü ona bakarsan kafayı yiyecem nedenini çözemedim bi gün boyunca çokça geldi kesildi ertesi gün bir iki lekelenme o kadar.Normalde 7-8 gün süren adete ne olduda 1 gün sürdü anlayamadım.İyice kendime kızıyorum ne yaptım böyle kendime ben adetim gecikiyo,adet oluyorum sonra 1 gün sürüyo.Dedim yok bu böyle olmayacak böyle giderse psikopata bağlıyacam en iyisi artık başka şeylere kafa yorayım.Maydanoz sapı içmen için beklemen gerekmiyo bebeğin olmadığından eminsen hemen içebilirsin.Ben ne yapacam ya patlamaya her an hazır bir bomba gibi geziniyorum etrafta:))

merhaba canım önceLikLe bütün hormonLarına bakıLdıımı..bende de adet düzensizLigi vardı proLaktinim yüksekti hormon ilacı kuLLandım düzene girdi..adetin düzene girmeden tam oLarak yumurtLama zamanını biLemezsin...adetinde strese baglı oLarakta gecikiyor oLabiLir.. ama yinede bu bebege engeL degiL..bi tanıdıgımın adet düzensizLigi var ne zaman oLacagı beLLİ deiL ama şuan 2. bebegını dogurdu..nasipte varsa oluyor.. ama siz yine bütün tahLiLLerinizi yaptırın ihmaL etmeyin...

beim regli günlerimde de 2-3 gün oynardı ama şu 4 aydır 5-10 gün oynuyor ilk defa mevsimsel geçiştenmidir nedir anlamadım:18:

evet mevsimsel geçiş dönemleri, stres vb bir sürü şey etkiliyor.
hormonlarımızın bize oynadığı oyunlar. düşündükçe daha da ters tepiyor sanki.
bu bebek mevzusunu unutmak istiyorum aslında ama bir an bile aklımdan çıkmıyor.

canım ne kadardır bekliyorsunuz biizmd eilk denememiz ben bile stres yapıyorum ya farklı bir psikolojiymiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…