- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
benimde 4 agustos canım inş.bu ay ugurlu gelir.
merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum adetim gecikti iki tane test yaptım sabah baktım tek çizgi beklemeden attım pek ihitmal vermedim ama az önce çöpe bir baktım ki ikisi de çift çizgi hamile olma ihtimalim var mı kesin sonuç için kaç gün geçecek
saolun kızlar allah razı olsun cevaplarınız için
saolun kızlar allah razı olsun cevaplarınız için
pazartesi bebek çalışmalarına başlıyoruz ağustos şans getirsin inşşşş isteyen herkese :)
merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyorum adetim gecikti iki tane test yaptım sabah baktım tek çizgi beklemeden attım pek ihitmal vermedim ama az önce çöpe bir baktım ki ikisi de çift çizgi hamile olma ihtimalim var mı kesin sonuç için kaç gün geçecek
ayy korktum simdi ins kotu bisey yoktur neyse simdi karamsar olmayim ...ne mucizeler oluyo bi tanidigimin arkadasinin portakal buyuklugunde kisti varmis hamile kalmis doktor bu bir mucize demis
kızlar aranızda hıç aşılama yaptırmış olanınız varmı:26::26::26::26:
günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr benım bugun moralım cok bozuk bat a 3gun var ama benım kasıklarımda bı agrııı galıba erken gelıcek kırmızlarrrrrrrrrrrrr(bu ayda olmadı yıne olmadı işteee
günaydın canım o dediklerin hamilelikte de olan belirtiler moralini bozma bekle sadece biraz daha sabır :)
günaydın canım o dediklerin hamilelikte de olan belirtiler moralini bozma bekle sadece biraz daha sabır :)
Günaydınnn kızlar...
Bi arkadaşım kasık ağrısına dayanamayıp doktora gidip hamile olduğunu öğrenmişti... Bence de biraz daha sabır...
inşşş cnm ama bnım pek umudum klamdıııııı
ben kırmızılandım kızlar dün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?