"Şansımız Ağustos Olsun Göbüşlerimiz Bebişler Dolsun!! 2012 ...

canım arkadaşta yazmış.
bende öyle biliyorum.yani ilk 10 dakikadan sonra çıkan sonuçlar güvenilir değilmiş.

canım çok büyük ihtimalle hamilesin,ben de senin gibi yapmıştım ve bir baktım çiftçizgi ve hamile olduğumu öğrenmiştim.şimdiden tebrikler:)

ayy korktum simdi ins kotu bisey yoktur neyse simdi karamsar olmayim ...ne mucizeler oluyo bi tanidigimin arkadasinin portakal buyuklugunde kisti varmis hamile kalmis doktor bu bir mucize demis

Canım korkmana gerek yok doktorun korkuLacak bişey yok dediyse yoktur..ki sen bi hamiLeLik geçirdin zaten
tabiki ne mucizeLer var yeterki rabbim nasip etsin seneLer sonra bebekLerini kucakLarına aLan çok insan var.. inş. bizde bigün aLıcaz yüce rabbim nasip etmiycegi şeyin hayaLini kurdurtmazmış...tek diLegimiz tez zamanda bebişLerimizi kucagımıza aLmak...

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr benım bugun moralım cok bozuk bat a 3gun var ama benım kasıklarımda bı agrııı galıba erken gelıcek kırmızlarrrrrrrrrrrrr (bu ayda olmadı yıne olmadı işteee

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr benım bugun moralım cok bozuk bat a 3gun var ama benım kasıklarımda bı agrııı galıba erken gelıcek kırmızlarrrrrrrrrrrrr (bu ayda olmadı yıne olmadı işteee

günaydın canım o dediklerin hamilelikte de olan belirtiler moralini bozma bekle sadece biraz daha sabır :)

selam kızlar nedense artık pek yazasım gelmiyor nede olsa beklediğim haberi alamadım
allahtan hayırlısını diliyorum kendim ve sizler için inşllah rabbim hayırlısıyla nasip eder..
işin ilginç yanı kızlar daha adet olmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…