anladım canım.o zaman eşinin testlerini yaptırdıktan sonra doktorla tekrar konuşsan.bir de canım tiroidlerine bakıldımı. mesela bende hipotroidi varmış 8 aydır falan ilaç kullanıyorum.bilmiyorum ilaçla doğrudan etkilimi ama ilacı kullanmaya başladığımdan beri adetlerim dahada düzene girdi.8 aydır sadece 1 gün erken regl oldum onun dışında hep30 günde bir düzenli oldu.doktora sormadım ilacın etkisi var mı diye ama kendi kendime öyle yorumladım.istersen başka bir doktora ya da kendi doktoruna gidip daha detaylı araştırılmasını isteyebilirsin canım.
kıyamam kız sana okuyorum heryerde herkesin düzeni bozulmuş sıcak ve oruçta tetikliyor olabilir canım..Canım benim adetimde 1 gün sürdü ona bakarsan kafayı yiyecem nedenini çözemedim bi gün boyunca çokça geldi kesildi ertesi gün bir iki lekelenme o kadar.Normalde 7-8 gün süren adete ne olduda 1 gün sürdü anlayamadım.İyice kendime kızıyorum ne yaptım böyle kendime ben adetim gecikiyo,adet oluyorum sonra 1 gün sürüyo.Dedim yok bu böyle olmayacak böyle giderse psikopata bağlıyacam en iyisi artık başka şeylere kafa yorayım.Maydanoz sapı içmen için beklemen gerekmiyo bebeğin olmadığından eminsen hemen içebilirsin.Ben ne yapacam ya patlamaya her an hazır bir bomba gibi geziniyorum etrafta:))
merhaba canım,
evet hayırlısını istemek çok önemli.inşallah herkesin gönlüne göre olur.
ne yaptın canım eşinle mi kalıyorsun yoksa evine mi gideceksin?
benimde 5 ağustos bekleyip görelim bakalım...
kıyamam kız sana okuyorum heryerde herkesin düzeni bozulmuş sıcak ve oruçta tetikliyor olabilir canım..
üstüne görmeden şüphelendim ilk önce ama sen leke değil baya adet görmüşsün bilemedim ki :26::26:
içeyim şu maydanoz suyunu da adet olup işime bakayım bende
bebek yok haberi aldığımdan beridir eşimin her yaklaşmasında adamı dövmekten beter ediyorum...yok sıcak yok uykum var git başımdan
valla ne çıkarcıyım ben yaaişim olmasa yüzüne bakmazmışım adamın
canım ne kadardır bekliyorsunuz biizmd eilk denememiz ben bile stres yapıyorum yafarklı bir psikolojiymiş gerçekten
merhaba canım önceLikLe bütün hormonLarına bakıLdıımı..bende de adet düzensizLigi vardı proLaktinim yüksekti hormon ilacı kuLLandım düzene girdi..adetin düzene girmeden tam oLarak yumurtLama zamanını biLemezsin...adetinde strese baglı oLarakta gecikiyor oLabiLir.. ama yinede bu bebege engeL degiL..bi tanıdıgımın adet düzensizLigi var ne zaman oLacagı beLLİ deiL ama şuan 2. bebegını dogurdu..nasipte varsa oluyor.. ama siz yine bütün tahLiLLerinizi yaptırın ihmaL etmeyin...
tiroide de bakıldı canım normal çıktı bu düzensizlik için gittiğim ikinci doktor.ikisine de özele gittim.ilki proftu.ikisi de herşey normal dedi.işte bu yüzden bu gecikmelerde daha çok umutlanıyorum.bişey çıksaydı şu sebepten gecikiyo derdim.hala daha acaba hamilemiyim de diyom?peki canım gebelik idrar testinde tahmini ne zaman çıkıyo bir bilgin var mı?
bizimde çok değil.forumda yıılarcabekleyenleri okuyunca böyle konuşarak onlara saygısızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum.ama benim etrafımda o kadar çok hamile var ki arkadaş, akraba.ve neredeyse hepsi ilk aydan hamile kaldı.en uzun bekleyeni 3. ayında kaldı.hal böyle olunca bende kendimi çirkin öredek yavrusu gibi hissediyorum. neden olmuyor diye.bu ay 4. ayımız.bu ayın başında regl olduğumda hormon testleri yaptırdım. yarın gidip doktora göstericem.ama galiba bir değerim yüksek çıkmış ve bu da kist oluşumunun göstergesi olabilirmiş. o yüzden bu aydan pek umutlu değilim. yarın dktora gidince belli olacak inşallah.
konuştuk canım eşim bir süre daha kalmamı istedi. 2 hafta daha kalmayı düşünüyorum. napalım herzaman iyi şartlar olmuyo, bazen katlanmak lazım bişeylere...
bu arada batlarımız yakınmış. o hafta baya heyecanlı olacak.
kıyamam kız sana okuyorum heryerde herkesin düzeni bozulmuş sıcak ve oruçta tetikliyor olabilir canım..
üstüne görmeden şüphelendim ilk önce ama sen leke değil baya adet görmüşsün bilemedim ki :26::26:
içeyim şu maydanoz suyunu da adet olup işime bakayım bende
bebek yok haberi aldığımdan beridir eşimin her yaklaşmasında adamı dövmekten beter ediyorum...yok sıcak yok uykum var git başımdan
valla ne çıkarcıyım ben yaaişim olmasa yüzüne bakmazmışım adamın
kesin bir bilgim yok canım ama adet gününün geçmiş olması gerekiyormuş. hoş senin zaten geçiyormuş.
umudunu kaybetmeyip testi tekrarla canım.iki doktorda sorun dediyse yoktur inş canım.
bir arkadaşta prolaktin hormonundan bahsetmiş.bakıldımı canım tüm hormonlarına?
konuştuk canım eşim bir süre daha kalmamı istedi. 2 hafta daha kalmayı düşünüyorum. napalım herzaman iyi şartlar olmuyo, bazen katlanmak lazım bişeylere...
bu arada batlarımız yakınmış. o hafta baya heyecanlı olacak.
bizimde çok değil.forumda yıılarcabekleyenleri okuyunca böyle konuşarak onlara saygısızlık mı yapıyorum diye düşünüyorum.ama benim etrafımda o kadar çok hamile var ki arkadaş, akraba.ve neredeyse hepsi ilk aydan hamile kaldı.en uzun bekleyeni 3. ayında kaldı.hal böyle olunca bende kendimi çirkin öredek yavrusu gibi hissediyorum. neden olmuyor diye.bu ay 4. ayımız.bu ayın başında regl olduğumda hormon testleri yaptırdım. yarın gidip doktora göstericem.ama galiba bir değerim yüksek çıkmış ve bu da kist oluşumunun göstergesi olabilirmiş. o yüzden bu aydan pek umutlu değilim. yarın dktora gidince belli olacak inşallah.
aynen canım ya, bende kendimi ne gibi hissettiğime bir isim bulamamıştım. en doğrusu oldu' çirkin ördek yavrusu' bide yanlışlıkla oldu, beklemiyoduk hazır değildik diye anlatmıyolar mı... iyice gıcık oluyorum. biz mi çok beceriksiziz yahu diye düşünmekten alamıyorum kendimi:26:
ben kocamın yerinde olsam karım bana bunu yapsa yürüü ordaan diyip aynısını yapardımkız çok fenayız biz...
bende eşime az önce bugünde yapalım şu işi bu ay senle işim bitiyo dedim.
evet canım bütün hormonlarıma bakıldı ben de sadece prolaktin biraz yüksekti.üst sınır 26 benimki de 26.doktor onun da sorun çıkaracağını sanmıyom ama tekrar bakılsın dedi.peki o tanıdığının başından beri mi düzensiz yoksa benim gibi sonradan mı düzensiz olmuş?
hayırlısı canım sen sağlığına bir kavuşta inşallah bebişinde gelir.çevremizde regl düzxensizliğinden tutun kist olan o kadar hamile varki kader kısmet çok fazla beklemeyiz inşallah
aynen yaa özelliklede son günlerde hiç dokundurtmuyorum,parmağı değse rahatsız oluyorum..hemen çemkiriyorum vallaBende adet olduğum ilk gün öyle olmuştum çok sinirlendim sanki o engel olmuş gibi dokunma yaklaşma adet olmanın verdiği sinirde var tabi.neyse sonra atlattım farkına vardım ne yapıyorum ben ya dedim.Oda çok istiyo onun elindemi sanki dedim.Gerçi önceleri erken diyip istemeyen oydu ya, onun sinirini çıkartıyorum ondan,her ay adet olunca.Öyle işte iyi ki eşlerimiz var ya yoksa biz ne yapardık kime bağırıp kızardık kim çekerdi bu hallerimizle bizi sinir stres kalmıyo valla sayelerinde:)))
benim bat 3 ağutos gerçekten heyecanlı bir hafta olacak
evet öyle canım. yarın bir görüşsem doktorla öyle ya da böyle içim rahatlayacak. bir sorun varsa en azından tedaviye başlarım. daha fazla zaman kaybetmemiş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?