• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansımız var mıdır?

curry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
191
1
96
37
Almanya
esimin spermleri yüzde bir canli bende bir sorun yok pazartesi yumurta toplancak yumurta konusunda sorun yasamadik simdiye kadar acaba tüp bebegin tutma sansi ne kadar olur bizde bir fikri olan varsa söyleyebilirmi coik kafama takiliyor yasimsa 21 sevgiler herkeze

canım hangi hastaneye gidiyorsun.tüp bebekmi yoksa mikro enjeksiyonmu yapılacak.

canım hakkınızda hayırlısı olsun.dr.öyle uygun gördüyse şansın var tabiki ne kadar umutsuz denilipde hamile kalanlar var senin neden olmasınkı.herşey yolunda gider inşallah.

esimin spermleri yüzde bir canli bende bir sorun yok pazartesi yumurta toplancak yumurta konusunda sorun yasamadik simdiye kadar acaba tüp bebegin tutma sansi ne kadar olur bizde bir fikri olan varsa söyleyebilirmi coik kafama takiliyor yasimsa 21 sevgiler herkeze

güzelcim % 1 de olsa şansın varmış bak milyarlarca spermin içinden bulunur ensağlıklı olanı ve sağlıklı yumurtalarınla döllenir dr. lar bazen zar zor bulunan 1 kaliteli sperm bile bize yetebiliyor diyor takılma bukadar sonuçta doktor olmaz dememiş değilmi tüp bebek önermiş tedavinin sonucunu alana kadar devam yılma daha çok gençsin ve sağlıklısın olur inşallah içini ferah tutut bizdende sevgiler sana :teselli:

bence tup bebek yerıne mıkroenjeksıyonu denesen daha fazla sansın olur gıbı gelıor..mıkroenjeksıyonda secılen 1 sperm hucresı yumurtaya nakledılıyor...bı arastır derrım mıkroenjeksıyonu..basarı oranın artar..allah yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

bence zaten o microdur
arkadaşa tüp bebk olmaz zaten

ya walla arkadaslar benim kafam karisti ya bize burda tüp bebek dediler ben almanyada yasiyorum micro yu sorduk doktora tedaviye baslamadan önce micro olmaz sperm sayisi cok az bu yöntem orta derecedeki hastalara yapiliyor dediler ya yarin sabah yumurta toplanacak cok heyecanliyim

hakkınızda inşaallah hayırlısı olur.bizde ikikez mikroenjeksiyon denedik ama ikiside olumsuz sonuçlandı kaderin bana benzenez inşaallah

Tüp bebek tedavisinde Türkiye'deki merkezler artık mikroenjeksiyon yöntemi uyguluyorlar zaten ve Almanya'da da durumun farklı olduğunu düşünmüyorum. %1 canlı sperm de olsa mikroenjeksiyonda şansın herkesle aynıdır. İçin rahat olsun.

Son düzenleme:
Back
X