• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansın dönmesi

Bir arkadas geçen ağlıyor, aynen yazıyorum söylediklerini.
ALLAHIm hep mi şanssız olacağım, niye hiç bir istediğim olmuyor.Neden banada istediklerimi vermiyorsun,diyor. Bu arkadaş evli .SEVEN bir eşi, iyi bir eş tarafı ailesi,devlet memurluğu işi, kocasının maaşı gayet yüksek bu arada,bir arabasi ,güzel bir evi var.Ve Şanssız olduğunu söyleyerek ağlıyor. SUSTUM KAldim.İçimden dedim Allahtan bela mi istiyorsun SANS DİYE. BENDE bunlardan hiç biri yok genede şükür ediyorum.
GELDİ bu arkadaşı dinle kafayı yeme.....Şans şans neden beni unutursun hep:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK53::KK16::KK53::KK53::KK16::KK16:

ALLAHIm hep mi şanssız olacağım, niye hiç bir istediğim olmuyor.Neden banada istediklerimi vermiyorsun,diyor. Bu arkadaş evli .SEVEN bir eşi, iyi bir eş tarafı ailesi,devlet memurluğu işi, kocasının maaşı gayet yüksek bu arada,bir arabasi ,güzel bir evi var.Ve Şanssız olduğunu söyleyerek ağlıyor. SUSTUM KAldim.İçimden dedim Allahtan bela mi istiyorsun SANS DİYE. BENDE bunlardan hiç biri yok genede şükür ediyorum.
GELDİ bu arkadaşı dinle kafayı yeme.....Şans şans neden beni unutursun hep:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK53::KK16::KK53::KK53::KK16::KK16:
Ya ben şükrediyorum halime çok şükür Allahıma.şans dediğim anlattım ya öyle şeyler işte.ufak aksilikler sürekli olunca insan beziyor artık.yoksa sadece sağlıklı olmak bile en büyük şükür sebebi

Ya ben şükrediyorum halime çok şükür Allahıma.şans dediğim anlattım ya öyle şeyler işte.ufak aksilikler sürekli olunca insan beziyor artık.yoksa sadece sağlıklı olmak bile en büyük şükür sebebi
Yanlış anlama sana birşey demedim öylesine yazdım işte, komik geliyor bu olay şimdi düşününce

Bu ayrı bişi hata yapmışsın ders almışsın.benim durum öyle değil.benimki elimi nereye atsam bi aorunla karşılaşıyor olmam.atıyorum elimi yıkıcam değil mi öyle ko ay yıkayamam ya sabun düşer ya su akmaz:eek:o bile zordur bana nedenini bulamıyorum bunların.bulabilsem çözerim

Hani o kimsenin istemediği şey vardır ya ben istesem o bile olmaz o derece diyeyim:KK14:

Yok o cidden belasını istiyormuş haklısın sinir olmakta. :KK53:

Hani o kimsenin istemediği şey vardır ya ben istesem o bile olmaz o derece diyeyim:KK14:
ya bwnim öyle değil de nasıl diyeyim işlerim aksi gidiyor.yazdım ilk sayfada mesela.benden kaynaklanmayan terslikler yaşıyorum mütemadiyen.bezdiriyo bunlarda.

Bakış açınızı değiştirin bence, şansızlığı çeker insan.
Olan biten herşeyin ardında ki güzelliği, hayrı görmeye çalışın. Küçük şeylere takılmayın, saçınız uzar kökü sizde, belki dişçinin aynı işlemi baştan yapması dişinizde ki bir problemin giderilmesini sağladı haberiniz yok, kimbilebilir.
Hep ben çok şanslıyım diyin ki şansınız bol olsun. Benim yaşam tarzım bu yönde, şuan yaşadıklarımın ardında bile bir hayır olduğunu düşünüyorum. Polyanna olun demiyorum ama şansı siz çeker yada itersiniz. Kaderiniz güzel olsun.

Bir evlilik yaptim es konusunda sansim olmadi bosandim.. eski esim'den ayrildiktan sonra mucadele ettim, emek verdim, tekrar sinavlara girip mezun oldum, bu konuda sansliydim mesela .. ama kapi gibi diplomam olsada is yok ..
Sanssizlik benim hayatimin bir parcasi oldu, cunku ilk basta elde edemediklerimi muhakkak ikincide mucadele ederekten basaririm.. ama hani derlerya yildiz dusuklugu filan inanirim..

Cevremde bazi insanlar vardir.. isleri hic takilmadan takir takir ilerler, ve her konuda sansli olurlar.. Benim hayatimdaki sanssizliklar beni daha olgun ve guclu bir duruma getirdi..

“Nasipten şikayet, insafsızlıktır.” der Hafız-ı Şirazî. İnsaallah sizde nasibinize razı olup başınıza gelenleri şanssızlık olarak değerlendirmeyin bugün olmasada başka bi gün sizin için de güzel günler gelecektir.. Tüm yüreğiniz le inanın...:KK200:

Back
X