Amin hepimiz diyelim inşaAllahUmarım bir gün en önemli konuda dersin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hepimiz diyelim inşaAllahUmarım bir gün en önemli konuda dersin:)
Ya ben şükrediyorum halime çok şükür Allahıma.şans dediğim anlattım ya öyle şeyler işte.ufak aksilikler sürekli olunca insan beziyor artık.yoksa sadece sağlıklı olmak bile en büyük şükür sebebiBir arkadas geçen ağlıyor, aynen yazıyorum söylediklerini.
ALLAHIm hep mi şanssız olacağım, niye hiç bir istediğim olmuyor.Neden banada istediklerimi vermiyorsun,diyor. Bu arkadaş evli .SEVEN bir eşi, iyi bir eş tarafı ailesi,devlet memurluğu işi, kocasının maaşı gayet yüksek bu arada,bir arabasi ,güzel bir evi var.Ve Şanssız olduğunu söyleyerek ağlıyor. SUSTUM KAldim.İçimden dedim Allahtan bela mi istiyorsun SANS DİYE. BENDE bunlardan hiç biri yok genede şükür ediyorum.
GELDİ bu arkadaşı dinle kafayı yeme.....Şans şans neden beni unutursun hep![]()
Yanlış anlama sana birşey demedim öylesine yazdım işte, komik geliyor bu olay şimdi düşününceYa ben şükrediyorum halime çok şükür Allahıma.şans dediğim anlattım ya öyle şeyler işte.ufak aksilikler sürekli olunca insan beziyor artık.yoksa sadece sağlıklı olmak bile en büyük şükür sebebi
25 senelik sanssizligimla rekora koşuyorum.![]()
Bu ayrı bişi hata yapmışsın ders almışsın.benim durum öyle değil.benimki elimi nereye atsam bi aorunla karşılaşıyor olmam.atıyorum elimi yıkıcam değil mi öyle ko ay yıkayamam ya sabun düşer ya su akmazo bile zordur bana nedenini bulamıyorum bunların.bulabilsem çözerim
Bir arkadas geçen ağlıyor, aynen yazıyorum söylediklerini.
ALLAHIm hep mi şanssız olacağım, niye hiç bir istediğim olmuyor.Neden banada istediklerimi vermiyorsun,diyor. Bu arkadaş evli .SEVEN bir eşi, iyi bir eş tarafı ailesi,devlet memurluğu işi, kocasının maaşı gayet yüksek bu arada,bir arabasi ,güzel bir evi var.Ve Şanssız olduğunu söyleyerek ağlıyor. SUSTUM KAldim.İçimden dedim Allahtan bela mi istiyorsun SANS DİYE. BENDE bunlardan hiç biri yok genede şükür ediyorum.
GELDİ bu arkadaşı dinle kafayı yeme.....Şans şans neden beni unutursun hep![]()
ya bwnim öyle değil de nasıl diyeyim işlerim aksi gidiyor.yazdım ilk sayfada mesela.benden kaynaklanmayan terslikler yaşıyorum mütemadiyen.bezdiriyo bunlarda.Hani o kimsenin istemediği şey vardır ya ben istesem o bile olmaz o derece diyeyim![]()