Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de eskiden yanlışlıkla nasıl gebe kalınır ki diyordum ki ilk bebeğime çok zor hamile kaldım. Ama hiç bir korunma yöntemi %100 korumuyor %95-96 koruyor %4-5 ihtimal de olacağı varsa oluyor bunu anladım. Neyse şu anda bebeğimi çok seviyorum ve istiyorum zaten inşallah sağlıkla kucağıma alırımBu konuda şanssızlık diyebileceğimiz tek şey atanma yerleri olmuş ki küçük yerlerin de rahat para biriktirme vb. avantajları olabiliyor, pire için yorgan yakıp ev almak tamamen kendi seçiminiz- öngörüsüzlüğünüz. Ayrıca ne güzel bir çocuğunuz var , biri de karnınızda ( hoş istemeden olmuş o da nasıl oluyor hala pek anlayamasam da) . Bir de şu yönden bakın bu sitede her ay bir umut test yapan , tedavi gören bir sürü kadın var eminim çevrenizde de vardır. Siz bu konuda bildiğiniz dört ayak üstüne düşmüşsünüz. O zaman sizdeki bu şans onlardaki bütün şanslardan daha büyük baktığımızda. Böyle yaşamak çok zor değil mi sizce de, herkes seçimlerinin sonucunu yaşıyor burdan bakınca.
Siz aynı imkanlara kavuşsanız, dünyalar sizin olsa da 1 çöp fazlası olsa arkadaşlarınızın eminim gene böyle bir konu açarsınız.
Beni anlamanıza gerçekten sevindim. Anlatmak istediğim bu. Başka bir örnek tez konusu bana en zorlu hoca tez danışmanı olarak verildi 2 yıl resmen canım çıkarcasına tez yazdım çok çok zorlandım hocam beni mahvetti sonra onlara en iyi hocalar tez danışmanı olarak verildi son 3 ayda sırf bitirsinler diye acayip basit tez konuları verildi ve bir kısmını danışmanları kendisi yazdı. Sonuç aynı zamanda tezlerimiz bitti aynı zamanda savunmamızı yaptık ve bana artı hiçe bir kazancı olmadı 2 yıl didinmemin.sizi ben çok iyi anladım. bende bi aralar böyle düşünüyordum. birşey isterim ince ince planlarım bin tane engel aşarım binbirinci engelde tıkanır kalırım. benim o kadar uğraşıp elde edemediğim şey başkalarının kucağına hiç akıllarında bile yokken lap diye düşer. ve hep böyle şeyler. insanların buna kıskançlık fesatlık falan demesine katılmıyorum çünkü yaşayınca insan kötü niyetli olmasa da üzülüyor. ama şöyle de birşey var. neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemeyiz. ya da karşımızdaki kişiler hayatlarını bize nasıl yansıtıyor bilemeyiz. onlarında hayatlarında aksilikler oluyordur. ama onlar sizin kadar odaklanıp ön plana çıkarmıyorlardır. belki siz hep olumsuz kısma odaklandığınız için kendinize sürekli şanssızım dediğiniz için onlar da size şanssızsın diyordur. sizi motive eden değil de modunuzu düşüren arkadaşlarınızla aranıza mesafe koyun. ayrıca bütçenizi bu kadar zorlayarak ev almak da şanssızlık değil yanlış karardır.
Sorun tam olarak bu değil onların kolay benim zor sahip olduğum şeylerin gözüme sokulması sen ev alırken çok zorlandın yıllarını heba ettin bak bizim şansımız yaver gitti kolayca ev aldık gezmeye de devam sen çok şanssızsın şeklindeki imalarResmen arkadaşlarınızın kolayca ev alıp gezmelerine üzülmüşsünüz. Ben sıkıntı çektim ama ev sahibi oldum siz kirada oturun göreceğim sizi der gibi bekleyip aileler yardım edince bozulmuşsunuz. Hayat karınca ile ağustos böceği hikayesine benzemez.
siz olmadı sanıyorsunuz bence. en basitinden stresle mücadele etme becerisi katmıştır. çok saçma ve aşırı pozitifçilik olarak gelebilir ama lütfen akışına bırakın ve olumlu düşünün. bardakta bir damla su olsa bile boşluğuna değil bir damla suyun önemine odaklanın. çünkü insanlar elindekiyle mutlu olmalı. onlar da öyle yapıyor ama siz görmüyorsunuz.Beni anlamanıza gerçekten sevindim. Anlatmak istediğim bu. Başka bir örnek tez konusu bana en zorlu hoca tez danışmanı olarak verildi 2 yıl resmen canım çıkarcasına tez yazdım çok çok zorlandım hocam beni mahvetti sonra onlara en iyi hocalar tez danışmanı olarak verildi son 3 ayda sırf bitirsinler diye acayip basit tez konuları verildi ve bir kısmını danışmanları kendisi yazdı. Sonuç aynı zamanda tezlerimiz bitti aynı zamanda savunmamızı yaptık ve bana artı hiçe bir kazancı olmadı 2 yıl didinmemin.
E tamam ne güzel işte bakın ne kadar şanslısınız bu konuda . Hayat böyle bazılarının zor elde ettiğini bazıları kolayca elde ediyor. Öyle bir gömdünüz ki kendinizi , arkadaşınız değilim ama başınıza bir şey gelse ben bile aa sen zaten şanssızsın diyeceğim. Tamamen sizin kendinizi buna şartlamanızla ilgili sanki.Ben de eskiden yanlışlıkla nasıl gebe kalınır ki diyordum ki ilk bebeğime çok zor hamile kaldım. Ama hiç bir korunma yöntemi %100 korumuyor %95-96 koruyor %4-5 ihtimal de olacağı varsa oluyor bunu anladım. Neyse şu anda bebeğimi çok seviyorum ve istiyorum zaten inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
okuyunca resmen eskiye gittim ve üstüme hüzün çöktü. bunları bende birebir yaşadım. ama bu duyguları tatmayanlar sanırım anlayamıyor tam olarak. ondan önyargılılarYa gözü kalmış tarzı yorum yapan arkadaşlar hiç mi 'Neden ben değil' diye bir soru geçmedi hayatınızın bir döneminde, anında vs. Çok tuhaf...
Benim olsun onların olmasın dememiş ki konu sahibi. Neden her işimde bu kadar zorlanıyorum da çevremdekiler daha rahat ulaşıyor demiş.
Üst üste gelen zorluklarla baş etmeye çalışırken çevrenizdekilerin işlerinde hiçbir zorluk çıkmaması, en basit şey için bile çok uğraşmanız ama çevrenizdekilerin sizin için zor olan şeye bile 'şans' eseri ulaşması ve siz bunlardan yorgun düşmüşken karşıdaki kişinin bir araya geldikçe sürekli bunlardan bahsedip yüzünüze vurması bir yerden sonra sizi o kadar düşürüyor ve umutsuz hissettiriyor ki o kişilerle görüşmek dahi istemiyorsunuz.
Ben sizi çok iyi anlıyorum konu sahibi. İnşallah bundan sonra hayat sizin için daha kolay olur.
O zaman arkadaş çevreniz iyi niyetli insanlar değil ben olsam mesafe koyardımSorun tam olarak bu değil onların kolay benim zor sahip olduğum şeylerin gözüme sokulması sen ev alırken çok zorlandın yıllarını heba ettin bak bizim şansımız yaver gitti kolayca ev aldık gezmeye de devam sen çok şanssızsın şeklindeki imalar
Kesinlikle öyle. Yaşamadıkları şey hakkında insanların konuşması daha kolay.okuyunca resmen eskiye gittim ve üstüme hüzün çöktü. bunları bende birebir yaşadım. ama bu duyguları tatmayanlar sanırım anlayamıyor tam olarak. ondan önyargılılar
Kesinlikle öyle. Yaşamadıkları şey hakkında insanların konuşması daha kolay.
Bunlarla yalnız başınıza olsanız baş etmesi daha kolay ama çevrenizde tam zıttını yaşayıp, bir de her konuşmada bunları size iyice hissettirenlerle daha zor oluyor bunlarla baş etmek.
Gerçekten bir yerde öyle bir noktaya geliyorsunuz ki 'Neden ben değil de hep başkaları' diyorsunuz.
İnsanız ya... Bu kadar her konuda duyar kasıp yargılamaya gerek yok.
Neden ben değil de hep onlar demek onların olmasın benim olsun demek değil ki. Bir kere de bana denk gelsin. Olay bu.