Şanslı Masa Kanal D

esimin tavsiyesiyle izledim, tam bizlikmis yahu, gül gül öldüm :))
esim olsa napardi diye düsünüyorumda
felakeeet

program süper bende eşimle izledm. güzel fegat şöle bi durum varki sunucular bence hiç iyi değil ve böle çok sevilen muziplikleri tatlı olan sunucular değil ve komik bişeyler bulamıyorlar bazen iğrenç oluyorlar. yani komik olamıyorlar.. ama güzel bişeyler bulsalar hep süper olur..

o değilde geçen biri paranın büyüsüne öyle bi kabıldıki arkaşına oyundayız tamamı diyor gizliden.. yani aklınca gizliden sölüyor.mikrofondan sesi geliyor

şalololmmmm diyen çok iyiydi ya annecim babacım diyor bide garsonlara

Yapımcılar artık temkinli
Çiftlerden erkek olanı seçiyorlar ilk bölümdeki küfürlerden sonra
Yalnız çok merak ediyorum ilk bölümde bol küfürün olduğu çiftin akıbetini

Yapımcılar artık temkinli
Çiftlerden erkek olanı seçiyorlar ilk bölümdeki küfürlerden sonra
Yalnız çok merak ediyorum ilk bölümde bol küfürün olduğu çiftin akıbetini

bisey olmamistir bence. cünkü orda sarildilar falan, 5 bin lirayi catir catir yemislerdir :)
ben asil dün cikan o kivircik sacli kizla oglani merak ediyorum
kiz cok aksiydi, pekde affedicek gibi degildi
oglan yazik konusmam lazim diye süt dökmüs kediye döndü :)

Şanslı Masa'dakiler oyuncu mu?

"Şanslı Masa"da yarışan Dilek Sağlam, atv'nin yeni komedi dizisi "Babam Sağolsun"a oyuncu oldu…

Programı sunan oyuncular ise bu durumu 'tesadüf' demekle geçiştirdi.

Sağlam bu kez karşımıza oyuncu olarak çıkınca akıllara "Şanslı Masa"da çalışanlar cast ajansından mı sorusunu getiriyor.

Medyatava'nın haberine göre Şanslı Masa'ya şans eseri oturan 3 bin kişiyle gizli çekim yapan yapım şirketi sonrasında 75 kişinin çekimlerini seçmiş. Ve kanala teslim ettiği 25 bölümde bu 75 kişiyle yapılan çekimler yer alıyor. Masa'ya şans eseri oturanlardan biri de atv'nin yeni dizisi "Babam Sağolsun"da rol alan Dilek Sağlam oldu.

'TESADÜF' DEDİLER

Kanal D'nin sıradışı yarışması 'Şanslı Masa' yarışmacılarını düşürdüğü zor durumlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Programın moderatörlüğünü yapan Sinan Çalışkanoğlu ve Orçun Kaptan, CNN Türk ekranlarında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.

Yarışmaya 'tesadüfen' katılan kişilerden birinin oyuncu çıkmasıyla 'yarışmacıları cast ajansı mı seçiyor?' sorusunun gündeme gelmişti. Sinan Çalışkanoğlu ve Orçun Kaptan konuya dair olarak 'tesadüf' demekle yetindi.

o kız şu kızmış,

http://www.izlesene.com/video/sansli-masada-ki-yarismacilar-oyuncu-mu/3438079

Son düzenleme:

cok tatli bi bayan ama ya. en cok hosuma giden cift olmustu :)
komedi dükkaninada cikmis daha önce
ama hic hatirlayamadim

Son düzenleme:
bu yarısmada cıkan ıkı kısı tanılan kısılermıs eger duzmeceyse ızlemem ben aslında guzel bı seye benzıyodu ama

haberı duydugumdan berı ızlemıyorum bende

yoksa cok begenmıştım

oyuncu olabilirler hepsi olmasa bile bazıları...zaten yemekteyizin suyu da böyle çıktı çoğu casttan orada da ve pek çok yarışmada...
daha da soğudum şimdi zaten dün akşam vardı baydı izleyemedim bazı espiriler felan çok cıvık cıvık hoşuma gitmedi .

dilek sağlam ı izlerken ben bu kızı bi yerden tanıyorum dedim hep,hiç yabancı gelmemişti yüzü çok şeker bi kız göz aşinalığım varmış demekki ..

ya ilk bölüm güzeldi değişik geldiği için sanırım ama artık bayıyo, izlemiyorum

dün akşam şengül teyzeye koptum valla ben,kadın söylediklerinin misli mislini yapdı fazlasıyla haketti parayı

bu akşamda çok komikti
ferazen ve o kıl oğlan , bi ara kalkar bu kızı da döver dedim içinden geçirmemiş değilmiş yhapacakmış nerdeyse
birde hasan komikti o kızla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…